Folluğa Ne Koymalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kartalg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kartalg

Üye
www.filmsehri.net
Ad Soyad
Gökhan KARTAL
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Forumda Çeşitli Yazılar Okudum Kafam Karıştı Bir Türlü Karar Veremedim. Folluğa Ne Koymalıyım.

Çam Yaprağı
Talaş Tozu
Saman
Süpürge Otu
Veya Önereceğiniz Başka Birşey.

Ben Talaş Tozu Düşünüyorum Ama Parazit Olur Diye Korkuyorum.

çam iğnesi veya süpürge otu kullanmanı öneririm .

merhaba,arkadaşa katılıyorum süpürge otu veya çam iğnesi kullan,talaş ve saman en son çare bence :slm:

Bende çam agçalarının ince yapraklarından var.

en sıhatli en sağlıklısı süpürge otudur kardeşim.30 yıllık tecrübem bunu öğretti bana.saygılar

Selamlar.talaş ve saman haşerelerin üremesine ortam hazırlar.Pek sağlıklı olmaz.En iyisi süpürge saplarıdır.Yada çam iğneleri.Ama çamları koyarsanız uçlarını kırın çünkü yavruların kursaklarına batabiliyo.Kullanacağınız malzemeyi kümesin etrafına atın kuşlar ihtiyaç duyduklarında toplarlar.

abi bence en iyisi ve sorunsuzu süpürge otu..
mesela talaş kurt yapabiliyor...
Çam yaprakları yavruya batabiliyor falan ama süpürge otu hem iyi hemde herhangi bir zararı yok..
ben 1-2 sendir kullanıyorum çok iyi :heyo:

Selamlar biz çam ağaçlarındaki uzun şeylerden yada süpürge parçalarından koyuyoruz benim bahsettiğim çamdaki uzun şeyler sanırım diğer arkadaşların dediği çam iğnesi

Bence konulan şeyden daha önemlisi mutlaka folluğu önceden dış parazit tozu ile ilaçlamalısın. Böylece parazit oluşumu ve çoğalmasını önleyebilirsin.

selamunaleykum
bende suburge diyecem turkiyede kullaniyordum ve cok memnumdum
saygilarla ferhat

Öncelıkle Merhaba Arkadasım

Ben talaş tozu yada saman gibi ağacların ince yapraklarını öneririm

selamınlaykum arkadasım burda bı abımız var ve 62 yıldır kusla ugrasıyo ve bole durumlarda kusların altına kaplama yanı sıntanın uzerındekı kaplamalardan alıp koyuyo bende onun dedıklerını yapıyorum cok temız ve guzel gozukuyo:D

Geri