Folluk gerekli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OzanAgaoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozan Ağaoğlu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Sa. Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce kuşçuluğa başladım şuan 4 tane kuş var 2 erkek 2dişi fakat bunlara yuva için folluk falan almadım eski bir süpürge vardı onu parçalayıp odaya koydum yuva yaparlar diye 20 gün oldu hala yuva falan yapmadılar ve eşleşmediler Aynı bölmeye kapattım 3 gün sadece yemek ve su için çıkardım uçurmadımda fakat yine eşleşmediler ne önerirsiniz ? Şimdiden Teşekkürler

Folluk olayı için ayrı ayrı bölmeler olması lazım. Kuşlar aynı bölmeye yuva yapmıcaktır. Bölmeler farklı olursa sorun olmaz. Süpürge saplarını yuvalarına taşır onlar. Çiftleşme olayı sabır ister. çift olucakları ayrı ayrı kapat. illaki olucaklardır. Sabır..

Saygılar..

bi oda bi limon kasası koyabilirsin yan i kuscuların geneli limon kasası kullanır içinede folluk kuslar için dağa uygun olur diye düsünüyorum teşekkurler.

Çokta pahalı degil. Plastık, keçeli folluklar 2.5 lira. 5 tl ye 2 tane alırsın. Sahibinden.com da tahta folluk satılıyor. 25 tane tahta folluk 25 tl. gönderim ücretiyle bırlıkte 35 tl ye 25 folluk ayagına gelıyor. Olmadı kümese bölme yap. onlar kendı odacıklarına sap felan taşır zaten. Ha birde. Çift olucak hayvanlar ilk başta kavga edicektir. Bırak biraz didişsinler sonra çiftleşirler. Yenisin anladıgım kadarıyla. Kavga ederlerse panikleme :) Ben ilk çiftimde her kavga ettiklerinde yerlerını değişiyordum :)

Saygılar..

B.Demir' Alıntı:
Çokta pahalı degil. Plastık, keçeli folluklar 2.5 lira. 5 tl ye 2 tane alırsın. Sahibinden.com da tahta folluk satılıyor. 25 tane tahta folluk 25 tl. gönderim ücretiyle bırlıkte 35 tl ye 25 folluk ayagına gelıyor. Olmadı kümese bölme yap. onlar kendı odacıklarına sap felan taşır zaten. Ha birde. Çift olucak hayvanlar ilk başta kavga edicektir. Bırak biraz didişsinler sonra çiftleşirler. Yenisin anladıgım kadarıyla. Kavga ederlerse panikleme :) Ben ilk çiftimde her kavga ettiklerinde yerlerını değişiyordum :)

Saygılar..

Çok teşekkürler ilginize. Zaten şu ara sürekli kavga ediyorlar. :)

mehmet'cim eğer kuşların aynı ırksa onları kendi hallerine bırak kendiliğinden eş alsılar
daha iyi verim alırsın.

saygılarımla

:zuhahaha: :suss: :tokat: :tokat: :tokat: benimde hengise erkek hangisi dişi cinslerini bilmediğim 4 kuşum var saman attım kümese kavga ediyolar yuva yapmıyolar ben yaptım yuvayı eşmi oldular

senin hiç bişey yapmana gerek yok onlar eslendiğinde zaten yuva örmeye başlarlar sen sabret bekle

ozan bu tür baslıklar sitemizde çok var gereksiz baslık açmayınız yukardan arama yapınız

konu kilitli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri