Folluk Hakkında

Alikaya43

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali KAYA
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Abilerim, kardeşlerim; yaklaşık iki senedir güvercin besliyorum büyük denilebilecek bir kümesim var ama son günlerde güvercinlerime rahat bir ortam sağlayamadığımı düşünüyordum ve kümesimi tekrar düzenlemeye karar verdim. Folluklarımı, tüneklerimi yenilemeyi ve ayrıca yere ızgara almayı düşünüyorum. Tünek olarak olarak plastik satılan tünekleri düşündüm. Ama folluklarda çok kararsızım limon kasalarını üstüste koyup kara düzen çalışma yapmakta istemedim ve sizlere danışayım dedim. Tavsiye edebileceğiniz pratik folluklar var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Bunlar ideal olanlar :)
[GALLERY=media, 85]Güvercin Yumurtalıkları by Hasip posted 19 Ocak 2017 07:39[/GALLERY]
[GALLERY=media, 83]Güvercin Yumurtalıkları by Hasip posted 19 Ocak 2017 07:39[/GALLERY]

Bunlarda iş görecek olanlar :)
[GALLERY=media, 84]Güvercin Yumurtalıkları by Hasip posted 19 Ocak 2017 07:39[/GALLERY]
[GALLERY=media, 86]Güvercin Yumurtalıkları by Hasip posted 19 Ocak 2017 07:39[/GALLERY]

Üstat şöyle bir uyarı alıyorum ama "Bu albüm içerisindeki medyaları görüntüleme izniniz bulunmuyor."

SAyın webmasterım çalışma güzel olmuş folluk ve yuvalıklar bekar tünekleri harika tebrikler .

Çok teşekkür ederim üstadım çok yararlı oldular birde şu limon kasalarıyla yapılanlar hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Geri