Folluk icin yardim lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KuscuYasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

KuscuYasar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yasar Kasim
Meslek
Partymenecer
İlgi Alanı
Kemirgenler
S,a Arkadaslar

Benim sorum olacak gördügünüz video daki kuslara folluk yapmak istiyorum görüntüdeki dolap falan cikarticam lavabo ve tuvalet de var su an icerde ;) eskiden bahce icin kulaniliyordu orasi ama simdi kümes yaptim dis tarafi bitirdim yumurtalarin cikmasini bekliyorum ortalama 5/6 gün var asil sorum en iyi folluk ölcülerini verebilecekmisiniz ?
veya yaninda birde resim olursa cok güzel olurdu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TnKUxDzKqt4[/youtube]

s.a yaşar bey benim yuvalıklarım 40 -40 ve çok rahat yavrular büyüyor
limon sandığından biraz büyük sanada tavsiye ederim .

Cok tesekür ederim Burak abi 40-40 yapayim ozaman bende

kısacası pazara git orda bol bol limon kasası vb. vardır rahat içine 1çift kuş giriyor

Biliyorum su an yazacam inadirici olamsada burda bakmadigim yer kalmadi burda yani almanyada ve benim oturduyum yerde limon kasasi yok ;) almanlar ya plastik veya karton kulaniyor ;(

yaşar bey tabaka suntalar var onlardan bulabilirseniz istediğiniz ölcülerde kesip yapa bilirsiniz saygılar..

Hocam OSB denen sunta benzeri malzemeden bulup yapabilirsiniz sitede çok güzel örenkler var hem amatör hem profosyonelllere hitap eden

madem Gurbetcisin yardimci oluyum.
aslinda basit eger ilan sitelerinde gratis yazip bir dolap kitaplik mektupluk bulursan.
ki cogunu ucretsiz veriyorlar iyi bir yuva yapabilirsin.
yada dolap benzeri malzemeden baska bir yuva sandik yapabilirsin.

ben bugun 25 30 yillik bir dolap aldim.
biri aynali biri düz 1 metre genis 40cm eni yeterli boyu olan 4 adet basamakli olacak bir dolap aldim
bana 3km uzaktaydi bir digeride 12km uzaktaydi ama biri benden once davranmis almis.o yatakliydi 4 parca olur ve iyi raf yapilir bekarlik icin,ama acele edemedim oyalandim.
öbür dolabin kapaklarida var kumesin kapisiyla ayni anahtar oluyor her iki kapisina sanki beni beklemis.

yani örnek cok gidip istemeye utaniyorsan aksam olunca sehri dolan kimselere görünmeden yola atilmis ihtiyacin olabilecek her maddeyi al sonucta kuslar icin ve hesabin icin.

Mechelen' Alıntı:
madem Gurbetcisin yardimci oluyum.
aslinda basit eger ilan sitelerinde gratis yazip bir dolap kitaplik mektupluk bulursan.
ki cogunu ucretsiz veriyorlar iyi bir yuva yapabilirsin.
yada dolap benzeri malzemeden baska bir yuva sandik yapabilirsin.

ben bugun 25 30 yillik bir dolap aldim.
biri aynali biri düz 1 metre genis 40cm eni yeterli boyu olan 4 adet basamakli olacak bir dolap aldim
bana 3km uzaktaydi bir digeride 12km uzaktaydi ama biri benden once davranmis almis.o yatakliydi 4 parca olur ve iyi raf yapilir bekarlik icin,ama acele edemedim oyalandim.
öbür dolabin kapaklarida var kumesin kapisiyla ayni anahtar oluyor her iki kapisina sanki beni beklemis.

yani örnek cok gidip istemeye utaniyorsan aksam olunca sehri dolan kimselere görünmeden yola atilmis ihtiyacin olabilecek her maddeyi al sonucta kuslar icin ve hesabin icin.
MUSTAFA İŞİNİ BİLİR ! :tamam: :bravo:

Geri