Folluk yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim kardeşlerim sizlere bi sorum olcak benim kümeste böle dolap falan var ama ben tüm follukların aynı birşeyden olmasını istiyorum yani orda dolap orda kasa kötü duruyor limon kasası bulamıyorum yok buralarda yani bi kaç onu birleştirip şunu birleştirip çok hoş folluk yapanlar var tahtada yok bu arada olsa çok iyi yaparım elimden gelir yani :haha: sizin bildiğiniz kolay kullanışlı folluk yapımı varmı acaba

valla o yok bu yok nasıl olcak bu iş:)) şimdi kardeşim madem elinden geliyo osb tabaka al derim 1.22/2.44 ölçüler tabi kesip biçmek için malzeme olması lazım elinde fiyatı 25-30tl yanlış hatırlamıosam . al bu osb yı kes biç o sana yeter zaten 1 tabaka yeterli olucaktır osb yi koçtaşdan veya bir marangoz dan temin edebilirsin. kuşçuların % 80 'i osb kullanır saygılar sevgiler...

limon sandığı yoksa limon sandığı yerine kullanılan plastik kasalar var, hurdacılar onları da 1-2 liraya satıyorlar, ebat olarak da hemen hemen limon kasası büyüklüğünde, ve üst üste geçme sistemi de mevcut. Bu kasaları alıp ön taraflarından kuşların girebileceği kadar bir yeri kesiyorsun, alta kağıt yayıyorsun, sonra üst üste bunları diziyorsun. Çok basit ve simetrik duruyorlar. Komple genel temizlik yaparken de istersen kümesten çıkarıp su ile yıkayabilirsinde.

Geri