folluk yapmaya uygun kitaplıklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brtysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

brtysl

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berat YEŞİL
Meslek
doktor
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar kendim de aldım bu anlatacağım kitaplığı.sizlere de tavsiye ederim.piyasanın 6-7 kat ucuzuna alabilirsiniz eksik folluklarınız varsa.ikea koçtaş kipa gibi mağazalarda benzerleri var.mesela benim aldığım kitaplığın boyutları boy:182 en:75 derinlik:35.ve kitaplık 5 katlı.ister ortadan ikiye bölüp kullanırsınız ister bir kata sadece bir çift güvercin koyarsınız.ben 59.90 a aldım.6 ve 12 taksit yapılıyor peşin fiyatına.marangozlara aynı boyutlarda adi osb den yaptırcaktım ve benden 300 400 civarı rakamlar istediler aynı boyutlara.allahtan böyle bişey oldugundan haberim oldu.
Umarım bir faydam olmuştur güvercin sever abilerim ve kardeşlerime(ha bu arada malzemesi bildigimiz evde kullandığımız mobilya malzemesinden)

teşekkür ederiz berat, isteyen bu tarz ürünleri ;
http://www.koctas.com.tr/U/Georgia-5-Ra ... 3955?R=148
linkinden inceleyebilir, bunun derınlıgı 25 cm ama bence folluk ıcın yeterli, bu arada ben gecen sene OSB almıstım koçtaştan, öncelikle kendı kendıme plan yaptım cızdım, 19 Tl ye aldım ve onu ıstediğim şekilde parcalarla kestırdım, eve getırıp 20 ye yakın folluk yapmıstım, maliyeti 20 tl oldu =). bu işlerden anlarım yapabilirim diyen varsa bence OSB alıp folluk yapabılır.

Geri