folluklar için bez

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zahirbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

zahirbaba

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zahir önen
Meslek
şelale peyzaj
İlgi Alanı
Kediler
folluklara yumurtalıkların altına keçe yerine bebek bezi kullanın. piyasada satılaan ucuz bezlerden birini al yumurtalıklara bantla sabitle yavruların dışkılarını anında emer kuru tutar yavru sağlıklı büyür. yeme düştükten sonra bezi değiştirinyeni bez kullanın
bu işlemi uygulayan arkadasım var çok memnun kalmış.

güzel fikir :=) denenir.

Valahi ilginç bir fikir ,; evde bez var küçük oğumun, bir deneyelim bakalım verimli oluyormu ..
Bende keçe kullanıyorum şuan keçenin tanesi 1. 5 tl burada , çok pahalı değil ucuzde sayılmaz . Ancak bir kulllanımlık oluyor bir yuvadan sonra kece tüyleniyor bozuluyor .. selamlarŞEREF

ben denedim 2 gündür kuşlar baya rahat

Ben kuşpazarlarında satılan süpürge çöpü kullanıyorum, cöp bulamadığım zamanlar toz talaş kullanıyorum, toz talaşı plastik yumurta kabına yayıyorum üstünü cok az su dolu fıs fıs la nemlendiriyorum toz olayı ortadan kalkıyor.

NE gerenk var beze koyun altına talaş mis gibi hiç bok bulaşmaz kuşlara

arkadaslar bez hem ucuz hemde keçeden daha iyi dışkının suyunu alıp içinde hapsediyor ve açıkta olduğu için yavruyu rahatsız etmeden islaklık kuruyor yani devirdaim ediyor takii yavru buyuyene kadar sonra yenisini 70 lik ucuz bir bez 5-6 lira tanesi 10 kuruşa geliyor denemekte fayda var

Geri