FORUM KURALLARIMIZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
preview.umut-donek.webnode.com.tr
Ad Soyad
Umut COŞKUN
Meslek
Bankacı
İlgi Alanı
Seçiniz
1- Forumda yazılan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez.
2- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
3- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)
4- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
5- Parti ve siyaset içerikli yazılar yasaktır.
6- Dininizle ilgili yazılar yazmak, dininizi yazdığınız yazılarla başka kişilere aşılamaya çalışmak, başka dinler hakkında olumsuz yorum yapmak, dinler arasında karşılaştırma yapmak, mesajlarınızda inancınızı örnek göstermek ve bu tür konularla kullanıcıları rahatsız etmek kesinlikle yasaktır.
7- Öldürücü, kesici, patlayıcı, yaralayıcı her türlü silah vb aletlerle ilgi; uyuşturucu, bağımlılık yaratıcı her türlü maddeyle ilgili topik açmak, mesaj yazmak yasaktır.
8- Her türlü taciz edici yazı yasaktır.
9- Forumda mesaj veya başlığın tamamının, büyük harfle, kalın, altı çizili, italik, büyük veya küçük fontta ve renkli yazılması yasaktır.
10- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizin, sitenizde satılan veya aracı olunan bir "ürünün" reklâmını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve kırek, v@reez, **** ve benzeri sitelerin tanıtımı yasaktır. Sadece linkler bölümünde, içerisinde kırek, v@reez, **** bulunmayan ve elektronik-teknoloji konularında bilgi verici içeriğe sahip sitelerin tanıtımını yapabilirsiniz.
11- Bu kuralların her hangi birisinin ihlali durumunda Moderatörlerden veya Adminlerden ihtar alabilirsiniz.
Yeni forum sistemi içeriğinde bu ihtar size elektronik olarak bildirilecektir.
Kurallara aykırı hareketlerin devamı süreli veya süresiz hak mahrumiyetine yol açacaktır.
12- Üst üste aynı konuya mesaj atmak (flood yapmak) yasaktır. Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bencede, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse ve son mesajınızın altında cevap yoksa DÜZENLE düğmesine tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır.
13- Foruma kesinlikle ****, v@reez, se-ri-@l, kırek, MP3 türünde dosyaların yüklenmesi veya linklerinin verilmesi yasaktır. Görüldüğünde silinip veren kişi uyarılacaktır. Program download için sadece üreticinin resmi sayfasından link verilebilir. Rapidshare gibi upload sitelerinden verilen linkler kontrol edilmeden silinir.
14- Aynı kişinin birden fazla kullanıcı adı ile üye olması yasaktır. Tespit edildiğinde üyelik onaylanmaz ya da silinir.
15- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptir.
16- Başka bir web sitesi ya da forumda yayınlanması amacı hazırlanmış bir yazıyı (makale, tez, proje vb.) burada yayınlamadan önce hazırlayan kişiden izin isteyin, izin verdiği takdirde yazarın isteğine bağlı olarak mesajın sonuna yazarın ismini ve ilk yayınlandığı web sitesinin adresini ekleyebilirsiniz. Bu konunun ihlal edildiğini gören üyelerimiz iletişim bölümünden yöneticiyle temasa geçsinler. Aynı şekilde size ait olan ve paylaşılmasını istemediğiniz bir dokümanın burada paylaşıldığını görürseniz iletişim bölümünden yönetici ile temasa geçiniz. Her iki durumda da söylediklerinizi doğruladığınızda mesajlar silinecektir.
17- Avatarlarınızı ve imzalarınız yukarıdaki kuralları göz önünde bulundurarak seçiniz. Avatarların 110 X 110 ölçülerinden büyük olması yasaktır.
18- Mesajlarınıza eklediğiniz fotoğrafların en fazla 800 pixel genişliğinde olmasına özen gösteriniz. Fotoğrafların üzerine aşırı büyüklükde isim olması ve isim dışında telefon numarası adres gibi başka bilgiler bulunması yasaktır. Moderatörler bu tür mesajları silme hakkına sahiptir.
19-Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajları ilgili bölüme taşımaya, değiştirme ve silme hakkına sahiplerdir. Kullanıcılar itiraz haklarını yöneticilere “Özel Mesaj” yoluyla bildirirler.
20- Forum kurallarının güncellenme, düzenlenme ve yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır. Forumun işleyiş ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirmek, forum yöneticilerinin veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar belli aralıklarla düzenli olarak bu kuralları okuyup, uymak zorundadır.
21- Forum üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için forumun ARAMA özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılamaz. Moderatörlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır
22-Bir moderatör hakkında sorununuz varsa adminlere bildirin, topik açmayın! Site düzenini veya yöneticileri eleştiren mesajlar yazmak yasaktır.
23- Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır.
24- Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
25- İmzada ve avatarda reklâm yapmak yasaktır.
26- Yorum taşımayan, sırf teşekkür etmek amacı ile mesaj yazmak yasaktır. Bunun yerine Özel Mesaj seçeneğini kullanınız.

bana bu kurallar ters geldi beni forumdan ihraç edin kardeşim...çok denyo kurallar var burda sevmedim..ben siyasetide severim siyaset iyidir.akp nin yanında her türlü parti sönük kalır..bundan sonra siyaset yapıcam burda...akp ye oy vermeyen eller kırılsın..ben akp kollarında üyeyim.akp li arkadaşlar destek versin particilik yapalım...yada işinize gelmiyosa silin beni.bi hata yapıp dandik bi yere üye olmuşuz demekki.dandik site ıslah çalışmaları başlasın yokmu akıllı uslu bi elemanınız.dandik kurallarınızla esirmi olucaz.sürekli delip geçicem kural mural takmıyorum.bakalım napıcaksınız..görelim öğrenelim.kuş muş bi yere kadar siyasette lazım...sen hangi partiye oy verdin admin kardeş aç bi konuda siyaset meydanı yapalım..hep kuş geyiği yaparak hayat devam etmez...birazda siyaset geyiği yapalım...geyikçiler org diye bi site olsun burası...geyik admin ol sende posting.php?mode=reply&f=10&t=21547# sevmediysen bu fikrimi yaptırım uygula varsa yetkin görelim meziyetini geyik admin kardeşim.... benim üyeliğimi silin olsun bitsin... çok tırı vırı bi site burası..bu kadar traşı berberde bile görmedim.. posting.php?mode=reply&f=10&t=21547# . tavuk çular org diye bi site var orda bu kadar kural yok tavuk beslemeyi düşünmeye başladım sayenizde...tavuk ve kuş arasındaki farkı anlatan bilgiler yazarsan bana yardımcı olursun http ://www.kuscular.org/posting.php?mode=reply&f=10&t=21547#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri