Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tearfulchild' Alıntı:Ya hüseyin Youtube giris icim bir program vardi mezat videosu yuklucem ama bilg format attik, gitti o programda bana linkini verebilirmisin?
tearfulchild' Alıntı:Ya Once bi su baslamak isteyipte baslayamadigimiz projeleri ele alalimda sonra yeni projeler uretelim,
Abi tamam güzel hoşta kime nasıl güvenelim. Çok yönetici geldi geçti ama hepsi sitenin kuyusunu kazmaya çalıştı. Şahsen ben artık kendime bile güvenmez oldum. Öncelikle nerden başlayalım onu bulalım. Ortak bir karara varalım. Online sürelerimizi belirtelim. Herkes günde garanti online olabileceği zamanı ve online kalabileceği süreyi belirtsin.tearfulchild' Alıntı:Gerekirse Forum icin yeni Heyecanı daha ust seviyede yoneticiler alalım, sonra projeler icin insanlari gorevlendirileleim, eglenceli bir is oldugunu onlara benimsetelim, Birlikten Kuvvet Dogar, Bir Elin Nesi Var Iki ELin Sesi var atalarimiz bosuna soylememis.. ama Hep Lafta kaliyoruz, once bunu halledelim,