Forum Online Rekoru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Selamlar.
Sevgili arkadaşlar şu an itibari ile forumun online sayısını sizlerle paylaşmak istedim.

Ekli dosyalar

• adsızd.webp
    adsızd.webp
    57 KB · Görüntüleme: 390
Re: 03.11.2008 Forum Online Rekoru

Büyüyoruz, Büyülüyoruz... :)

Ya hüseyin Youtube giris icim bir program vardi mezat videosu yuklucem ama bilg format attik, gitti o programda bana linkini verebilirmisin?

sevgili dostlar arkamızda bunca insan varken biz nereye çeksek oraya gelirken.bize güvenip aramıza katılmışken boş durmamamız gerekiyor.kendimizden ödün verip daha çok çalışıp sitemizi daha güzel hale getirmeliyiz.böylelikle güvercin sevenler için güzel gelişmeler olur,kuşculuk gelişir .
karşımızda çok büyük bir kitle var güzel mesajlar vermeliyiz.

her zaman daha için burdayız . :d

sayın dostlarım çalışmamız lazım çok mçalışmamız lazım yapıcak çok şey var.
güzel çalışmalarınızı bekliyoruz.

Planlı ve programlı gitmek lazım, belki sizlerin bir plani programı var idir ama bizler bilmiyoruz, bu alanda plan ve orgram calismasi yapilsa cok iyi olucak gorusundeyim, herkeze belirli yapabilecegi gorevler verilsin diye düşünüyorum..

herkes elinden geleni yapsın.
çekebildiği kadar resim çekip koysun faydalı ilgi çekicek bilgiler paylaşalım.
mezatlerı ve dernekleri ziyaret edip reimler çekelim.
ama dediğiniz gibi bir planlama yapalım

Toplam 404 kullanıcı çevrimiçi şu anda ve hep bu aralıklarda gidiyor en az.
bu topluluğa en güzel şekilde hitap etmeliyiz.

Bir Sürü Proje üretilmişti Ali hakan bey tarafindan, ve bizlerde fikirler uretmistik, yarismalara onem verilmesi konusuna deginmistik, ama gordugum kadariyla kimseden cit yok, anlamiyorum, neden bir anda projelerden vazgecildi, oyle ot ot duruyoruz, birseyler yapilmasi lazim.

Izniniz olursa forumu biraz canlandirmak adina Taklaci irkina ozel kostum yarismasi harizlkamak istiyorum, gerekirse odul bile koyabilirim, Fakat heyecanimizi kaybetmeden birseyler yapmaliyiz, bir isde heyecan kaybedilirse icimizden gelerek yapamayiz, herkezin goruslerime yorum yapmasini istiyorum, bir yerlerinden tutalim arkadaslar projelerin..
Sevgiler Saygilar.

Prıjeler çok ama dediğin gibi tık yok abi.
Kimsenin elini taşın altına soktuğu yok.

Toplam 588 kullanıcı çevrimiçi

şu anda rekor kırılmak üzere

ve rekor kırıldı.
Toplam 603 kullanıcı çevrimiçi

:D

En çok 676 kullanıcı Bugün, 20:12 tarihinde bir arada bulundu

Toplam 729 kullanıcı çevrimiçi
En çok 729 kullanıcı Bugün, 21:05 tarihinde bir arada bulundu

forum yeni rekorunuda kırdı.

Kırıyorda kırıyor ama böyle gitmez arkadaşlar. Yeni birşeyler bulmamız lağzım. Yönetim ekibindeki kişilerden projeler bekliyoruz. Ve yine yönetimden bir kaç kişi dışnda diğer yöneticiler malesef foruma bile girmiyorlar. Sanırım yakın bir zamanda yönetimdeki bu arkadaşların yetkilerini ellerinden alacağız.

Ya Once bi su baslamak isteyipte baslayamadigimiz projeleri ele alalimda sonra yeni projeler uretelim,

tearfulchild' Alıntı:
Ya Once bi su baslamak isteyipte baslayamadigimiz projeleri ele alalimda sonra yeni projeler uretelim,

Biz bu forumda sanırım 15 bilemedin adam akılllı 20 kişiyiz. Serdar abi birkaç kişi bu prejeleri ne kadar yaparız ilmiyorum valla. :hmm:

Gerekirse Forum icin yeni Heyecanı daha ust seviyede yoneticiler alalım, sonra projeler icin insanlari gorevlendirileleim, eglenceli bir is oldugunu onlara benimsetelim, Birlikten Kuvvet Dogar, Bir Elin Nesi Var Iki ELin Sesi var atalarimiz bosuna soylememis.. ama Hep Lafta kaliyoruz, once bunu halledelim,

tearfulchild' Alıntı:
Gerekirse Forum icin yeni Heyecanı daha ust seviyede yoneticiler alalım, sonra projeler icin insanlari gorevlendirileleim, eglenceli bir is oldugunu onlara benimsetelim, Birlikten Kuvvet Dogar, Bir Elin Nesi Var Iki ELin Sesi var atalarimiz bosuna soylememis.. ama Hep Lafta kaliyoruz, once bunu halledelim,
Abi tamam güzel hoşta kime nasıl güvenelim. Çok yönetici geldi geçti ama hepsi sitenin kuyusunu kazmaya çalıştı. Şahsen ben artık kendime bile güvenmez oldum. Öncelikle nerden başlayalım onu bulalım. Ortak bir karara varalım. Online sürelerimizi belirtelim. Herkes günde garanti online olabileceği zamanı ve online kalabileceği süreyi belirtsin.

şu taklacı bölümünde miski çeşitlerinin kostüm yarışmasını başlatalım
ben ilan veriyimmi bana mail atsınlar bu işle ben ilgilenirim
her yonetici bölümünde yapsın

Geri