FORUM ÜYELERİMİZE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
preview.umut-donek.webnode.com.tr
Ad Soyad
Umut COŞKUN
Meslek
Bankacı
İlgi Alanı
Seçiniz
Selamlar arkadaşlar

Hepiniz gibi bizlerde bu forumda aynıyız yani sizden herhangi bir farkımız yok.3 tane mesaj yazanda 3000 tane mesaj yazanda aynı değerde sınırlar aşılmadığı sürece,açmış olduğunuz konuların silinmesi yada kilitlenmesi taraftarı değiliz bütün üye arkadaşlarımızın paylaşımları bizim için çok değerli olduğu gibi kendileride değerlidirler hepimizin birbirimizden öğreneceği çok şey var üyelik silme talebinde bulunan arkadaşlarımız öncelikle sizleride hoşgörüye davet ediyorum.

gidene güle güle, gelene Vealeykümselam :))

Arkadaşım ben bir link koymuşum şu adresten veteriner ilaçları temin edilebilir diye site benim değil, babamın değil, arkadaşımın değil, maksat ilaç arayan arkadaşlara yardımcı olmak siz buna reklam diyorsanız onu bilmem. Eğer siz biz ilaç temin ediyoruz isteyen bize gelsin derseniz onuda bilmem. Ama şunu çok iyi biliyorum ki benim hiç bir paylaşımım şimdiye kadar reklam olmadı olmazda. Bir çok konu görür oldum artık biri bir şey yazıyor bir başkası hemen altına forumda ara yazıp konuyu kilitliyor. eskiden Formu açtığımda Yüzlerce yeni konu olurdu şimdi 10 taneyi geçmiyor. onlarda genelde kuşlarım nasıl kümesim nasıl gibi konular. Bu forum güvercin besleyenlere bu gibi başlıklarla yardımcı olacağınıza inanmıyorum. Açmış olduğumuz konuların en azından niye açıldığını sormadan insana hakaret eder gibi kilitlenmesi veya silinmesi hiç hoş bir davranış biçimi değil. Yönetim olarak sizleri daha paylaşımcı yararlı bilgilerin olduğu insanları yönlendirebilen bir site olması adına hoşgörüye davet ediyorum.

melihodaman' Alıntı:
Arkadaşım ben bir link koymuşum şu adresten veteriner ilaçları temin edilebilir diye site benim değil, babamın değil, arkadaşımın değil, maksat ilaç arayan arkadaşlara yardımcı olmak siz buna reklam diyorsanız onu bilmem. Eğer siz biz ilaç temin ediyoruz isteyen bize gelsin derseniz onuda bilmem. Ama şunu çok iyi biliyorum ki benim hiç bir paylaşımım şimdiye kadar reklam olmadı olmazda. Bir çok konu görür oldum artık biri bir şey yazıyor bir başkası hemen altına forumda ara yazıp konuyu kilitliyor. eskiden Formu açtığımda Yüzlerce yeni konu olurdu şimdi 10 taneyi geçmiyor. onlarda genelde kuşlarım nasıl kümesim nasıl gibi konular. Bu forum güvercin besleyenlere bu gibi başlıklarla yardımcı olacağınıza inanmıyorum. Açmış olduğumuz konuların en azından niye açıldığını sormadan insana hakaret eder gibi kilitlenmesi veya silinmesi hiç hoş bir davranış biçimi değil. Yönetim olarak sizleri daha paylaşımcı yararlı bilgilerin olduğu insanları yönlendirebilen bir site olması adına hoşgörüye davet ediyorum.
arkadasa katılıyorum bende kusumun resmını ekledım ve bılgı almak ıstedım kusumun resmını gormeden kımse yorum yapamıcagı ıcın resım ekledım ve bı yonetıcı konuyu kılıtleyıp bır lınk gondermıs lınk zaten bozuk acılmıyo ve lınkte benı bılgılendırcek bı konu yok ben kusum ne yer odemısler nasıl kustur dıye sormadım sonucta resımdekı kus nasıl dıye sordum ama konum kılıtlenıyo okadar sacma sey gorurken sıtede ve ılk konu paylasımında bole bısey yasadıgım ıcın uzuldum herkesın saygı cercevesınde bılısını paylasacagı bı sıteyken ınsanı ıncıltecek davranısta bulunulması sacma gelıyo bana bılgı paylasamıcaksa kımse bu sıte neden var ozaman?

Melih, kimse kusura bakmasın, yönetimi de yöneticileri de severim, fakat son dönemler de dediğin konu çok sık yaşanıyor, ara bul, ara bul... eski konular ile şimdi sorulan soruların tamamı birbirine bağdaşmayan konular, geçen senelerde insanlar için eşşek gribi vardı, sonra keçi gribi geldi, bu sene x grip geldi, adam kalkıp grip diye başlık açınca geçmiş başlıklara örnek gösterilip başlık kapatılıyor.

geçen gün de bir arkadaş kümesimde öcük böcük var ne yapayım diye başlık açmış, altına 1-2 kişi yazmış, sonra başlık, aradığınız bilgi şu başlıkta mevcut diye link atılıp kilitlenmiş, o başlığa tıkladım, oradaki bilgiler de yetersiz, yazmak istedim, ama o başlıkta kilitlenmiş..! ee bu adam aradığını nasıl bulacak?

yani sitemin bu hususta ise, sonuna kadar desteklerim seni.. başlıkların kilitlenmesini asla tasvip etmiyorum, kilitleme olayı, çözüm arayışında kolaya kaçmanın baş yoludur. (biz de forum yonettik, sözlük yönettik)

ama adminler bir linke (yemci, alışveriş sitesi, legal illegal vs.) reklama girer diye kaldırırlarsa buna kızamam, çünki burası da para ile dönen bir forum, yani server parası hosting parası vs. bunlar adminlerinden cebinden çıkan paralar, buraya takviye olsun diye, konu ile alakalı firmalar ile görüşüp reklam alıyorlar, bu reklam gelirleri ile forumun giderlerine destek yapmaya çalışıyorlar. Anlaşmalı olmayan bir firmanın linkini forumda paylaşıp adamın bedava reklamını sitede yapılması, bana göre de pek uygun değil (senin yaptığın hareket doğru, sen insanlar yararlansın diye, art niyet gütmeksizin yapıyorsun ama ticari yönden bakınca adminlere katılırım bu konuda)

özetle, her şey kilitlenip durmasın, 2 sene önce yazılanlar örnek gösterilmesin, eski camlar toprak oldu, her gün yeni şeyler oluyor, saçma sapan açılan başlıklar silinsin, diğerleri her daim açık kalsın, bilgi paylaşıldıkça çoğalsın, ya et yemeyen aile kalmasın, yahut bu bayramlar hiç yaşanmasın..

vesselam..

Melih beye bu konuda katılıyorum. Yapmış olduğunuz uygulamalarda üyelerinize yeteri kadar hatta hiç bilgilendirme yapmıyorsunuz. En azından benim gördüğüm kısmı öyle. Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki yeni üyesin bir mesajın var oda bunu yazmışsın . Benim önceki üyeliğim hiç bir nedeni yokken ve de bilgilendirme yapılmadan iptal edildi. Yetkililere site üzerinden, mail olarak ve diğer sosyal sitelerde bulduğum kadarıyla defalarca mail ve mesaj attım. Ama hiç kimseden bir yanıt alamadım. Onun için bende yeni hesap açmak zorunda kaldım. Hatta umut bu konuda Face..... üzerinden size de mesaj yazdım ve sizden de cevap alamadım. Hatta size yolladığım 2 mesajı aşağıda bulabilirsiniz.

-----------
s.a.
benim sana bir sorum olacak
kuşclar.org için yardımcı olabilme imkanın varmı
?
ben siteye yeni üyeydim
toplam 5 tane mesaj yazdım ama üyeliğim iptal olmuş
ilgili yerlere mailde attım ama cevap alamadım
nasıl birşey yapabilirim
Cumartesi
---------
21/09/2013 08:54
Bilal Celik
Siz site yönetiminde görevli değilmisiniz ? Cevap verme yetkiniz yok ise kime ulaşabileceğim konusunda yardımcı olurmusunuz.
Görüldü (Cts 19:31)

Önceki üye adım Acemi Kuşçu idi. Yazdığım 5 mesajda uzaklaştırılmamı gerektiren bir şey olup olmadığını inceleyebilirsiniz. Eğer var ise de bunun olması gerekeni ( Şahsi görüşüm ) bu konuda üyenin uyarılması ve hatanın tekrarlanması halinde uzaklaştırılması yönünde olurdu. Çünkü üye toplam 5 tane mesaj yazmış. Siz ne kadar desenizde her üyemiz aynı değere sahip diye bence bu böyle değil. Ayrıca Melih beyin paylaştığı link bence gayet faydalı. Ben kuşçuluk konusunda çok yeni olduğum için belkide öyledir. İnanıyorum ki sitenizde benim gibi bir sürü yeni arkadaş vardır. Ben o linkleri hemen sık kullanılanlara ekledim. Melih bey'ede paylaşımı için teşekkür ediyorum.

Melih kardeşim serzenişinde haklı olabilirsin forumda birçok konu kirliliği var saçma sapan konular açılmakta yönetimdeki arkadaşlar defalarca uyarmaktan sıkıldı bıktı inan dışarıdan göründüğü gibi değil bir çok kişinin saçma sapan mesajlarıyla uğraşılıyor bizim hiç bir menfaatimiz yok gecemizden gündüzümüzden verip çöpleşmiş mesajlarla uğraşıyoruz senin açmış olduğun konu saçmadır demiyorum konuların hangi ana başlık altında açıldığıda önemli bizler elimizden geldiğince hoş görülü olduk olmayada uğraşıyoruz fakat sabrında bir sınırı vardır öyle değil mi Muharrem abi yada ben veya diğer moderatör arkadaşlar çok mu hevesli tanımadığı kişiler ile kırgınlık yaşamaya, hepimizin ortak noktası aynı. Güvercin forumları hepimiz için bulunmaz bir nimet bence faydalanması bilmek gerekir umarım anlatabilmişimdir

reklam konusuna bişey diyemem haklı olabilir yönetim konuda silebilir kitleyebilir illaki sizlerinde sıkıntısı vardır herşeyde sizi haksız tutamayız ama saçma olmayan konuların kitlenmesi konuyu açan arkadaşı kırıcı oluyo hakaret olarak bile algılanabiliyo sonuçta insan ihtiyaç duyduğunda büyüklerinin tecrübesine dayanarak bilgi almak istiyo veya konu hakkındaki bilgiye vakıf olan insanlardan yardım umuyo bunlarıda iyi inceleyip davranılmalı kanaatindeyim iyi forumlar diliyorum

melankolia5' Alıntı:
reklam konusuna bişey diyemem haklı olabilir yönetim konuda silebilir kitleyebilir illaki sizlerinde sıkıntısı vardır herşeyde sizi haksız tutamayız ama saçma olmayan konuların kitlenmesi konuyu açan arkadaşı kırıcı oluyo hakaret olarak bile algılanabiliyo sonuçta insan ihtiyaç duyduğunda büyüklerinin tecrübesine dayanarak bilgi almak istiyo veya konu hakkındaki bilgiye vakıf olan insanlardan yardım umuyo bunlarıda iyi inceleyip davranılmalı kanaatindeyim iyi forumlar diliyorum
buradan atılanlar defalşarca uyarılan ama bizleri kale almayanlardır bizler sizlerin rahat fomda gezinmeleri için nelere katlandıgımızı tahnin edemezsiniz

kısa keseyim olan vede benzer konular baslıklar baska yerlere ait reklam amaçlı yazılar uyarıları dikkate almayanlar yeniyim diyenler siteyi tanımadan aramadan arastırmadan yazan çizenler uyarılmaksızın uzaklastırılacakdır

bilhassa benim kimseyle sorunum ve kimseye art niyetim yokdur en ufak bir seyde haklılıgımız oldugu halde hem özelden hem baslıklar açarak sikayetci olunacagına kurallarada riayet etmeleri gerek benzer baslıklar yada sorular için baslık açmak gerekmez var olan benzer konulara yazıla bilinir kusumun ırk ne diyor baslık açıyor ee var bütün ırklar ve seceresi oku arastır oradan yaz sor baslık açılınca farklı cevaplarmı veriliyor arkadaslar bizlere serzenişiniz kadar sizlerde üzerinize düşeni yapınız yeterli ayrıca buradaki birbirinden kıymetli usta ve yetiştiricilerin artık siteye girmeyisleri hep bu yeni küçük üyeler ve laf anlamayanlardandır adam hem bilgi alıyor hem küfrediyor çok üyede aynı acemi kuscu gibi yeni üyelikle girmekdedir her seyin farkındayız maskeye kamufleye gerek yok her kes kendi olsun yeter yazacak pek çok sey var bitmez yazmayla çünkü anlatamıyor anlasılmıyoruz görgünün okulu yok bizlerin karsılastıklarını tahmin bile edemezsiniz

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
melankolia5' Alıntı:
buradan atılanlar defalşarca uyarılan ama bizleri kale almayanlardır bizler sizlerin rahat fomda gezinmeleri için nelere katlandıgımızı tahnin edemezsiniz

kısa keseyim olan vede benzer konular baslıklar baska yerlere ait reklam amaçlı yazılar uyarıları dikkate almayanlar yeniyim diyenler siteyi tanımadan aramadan arastırmadan yazan çizenler uyarılmaksızın uzaklastırılacakdır

bilhassa benim kimseyle sorunum ve kimseye art niyetim yokdur en ufak bir seyde haklılıgımız oldugu halde hem özelden hem baslıklar açarak sikayetci olunacagına kurallarada riayet etmeleri gerek benzer baslıklar yada sorular için baslık açmak gerekmez var olan benzer konulara yazıla bilinir kusumun ırk ne diyor baslık açıyor ee var bütün ırklar ve seceresi oku arastır oradan yaz sor baslık açılınca farklı cevaplarmı veriliyor arkadaslar bizlere serzenişiniz kadar sizlerde üzerinize düşeni yapınız yeterli

saygılar
ben sonucta ogun kusumun ırkı ne dıyıp konu açmadım konu actıgım yerde dogru yerdır odemısler hakkında bılgı verılen konuya baslık actım ben oraya resım koymadan sızlere sorsam kusumun gozunde yaravar desem resım koymasam sızler nasıl yorum yapabılırsınız bana dıceksınızkı resım koyda yorum yapalım gormeden ne dıyelım dersınız bende resım ekledım normal olarak ama sız bana odemısler hakkında lınk attınız lınk kırık acılmıyo kı zaten attıgınız lınk ı ben cok okudum orada yazılanlar kusların rengı ucus performansı vs vs genel bır bılgının paylasıldıgı bır lınk ben kendı kusum hakkında bırsey sordum kusumunda resmını ekledımkı ınsanlar yorum yapabılsın hanı kurunun yanında yasta yanar gıbı oluyo sacma baslıklara mudahale edıysunuz dogru baslıgıda kırıcı bısekılde kılıtlıyosunuz aynı baslık ıceren konu tekrar actım ınceleyın bakın fıkrı olanlar yorumunu yapmıs normal bı konu acmısım dıye dusunuyorum

Ne oldu' Alıntı:
Melih beye bu konuda katılıyorum. Yapmış olduğunuz uygulamalarda üyelerinize yeteri kadar hatta hiç bilgilendirme yapmıyorsunuz. En azından benim gördüğüm kısmı öyle. Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki yeni üyesin bir mesajın var oda bunu yazmışsın . Benim önceki üyeliğim hiç bir nedeni yokken ve de bilgilendirme yapılmadan iptal edildi. Yetkililere site üzerinden, mail olarak ve diğer sosyal sitelerde bulduğum kadarıyla defalarca mail ve mesaj attım. Ama hiç kimseden bir yanıt alamadım. Onun için bende yeni hesap açmak zorunda kaldım. Hatta umut bu konuda Face..... üzerinden size de mesaj yazdım ve sizden de cevap alamadım. Hatta size yolladığım 2 mesajı aşağıda bulabilirsiniz.

-----------
s.a.
benim sana bir sorum olacak
kuşclar.org için yardımcı olabilme imkanın varmı
?
ben siteye yeni üyeydim
toplam 5 tane mesaj yazdım ama üyeliğim iptal olmuş
ilgili yerlere mailde attım ama cevap alamadım
nasıl birşey yapabilirim
Cumartesi
---------
21/09/2013 08:54
Bilal Celik
Siz site yönetiminde görevli değilmisiniz ? Cevap verme yetkiniz yok ise kime ulaşabileceğim konusunda yardımcı olurmusunuz.
Görüldü (Cts 19:31)

Önceki üye adım Acemi Kuşçu idi. Yazdığım 5 mesajda uzaklaştırılmamı gerektiren bir şey olup olmadığını inceleyebilirsiniz. Eğer var ise de bunun olması gerekeni ( Şahsi görüşüm ) bu konuda üyenin uyarılması ve hatanın tekrarlanması halinde uzaklaştırılması yönünde olurdu. Çünkü üye toplam 5 tane mesaj yazmış. Siz ne kadar desenizde her üyemiz aynı değere sahip diye bence bu böyle değil. Ayrıca Melih beyin paylaştığı link bence gayet faydalı. Ben kuşçuluk konusunda çok yeni olduğum için belkide öyledir. İnanıyorum ki sitenizde benim gibi bir sürü yeni arkadaş vardır. Ben o linkleri hemen sık kullanılanlara ekledim. Melih bey'ede paylaşımı için teşekkür ediyorum.

uzaklastırılan üyenin tekrar üye olmasıda yasak buda kural ihlali mademki üye olacaksınız yaptırımlarımızada riayet edeceksiniz tekrar uzaklastırılacaksınız

Tekrar uzaklaştırabilirsiniz bu size verilen bir yetki ve verilen yetkiyi iyiye yada kötüye kullanmakta sizin elinizde. Ben ilk üyeliğim iptal edildiğinde attığım mesajlara yetkili birinden cevap alsaydım neden tekrar üye olma yoluna gideyim ? Bu süreç 1 tane mesajdan ve 1 günden ibaret değil. Benim kuşlar hakkında öyle her mesaja cevap yazabilecek bir bilgim yok. Okumak istediklerimi de üye olmadan okuyabiliyorum. Sizden tekrar rica ediyorum benim neden uzaklaştırıldığımı yazabilirmisiniz. Forumdaki olayları kişiselleştirmek gibi bir niyetimde yok. Ama sadece haklı olduğumu düşündüğüm bir konuda sizden bilgi bekliyorum o kadar.

Arkadaşım bence sitede bazı düzenlemeleri yapmanız lazım. Mesela Üst Solunum Yolları Hastalıkları başlığı altında Sabit bir başlık olmalı Hastalığın belirtilerini ve tedavisini yazan gibi, ondan sonra açılan konulara bir süre koymanız lazım, 3 ay, 6 ay, 1 yıl gibi belirtilen süre zarfında konu cevap almıyorsa ve tarafınızdan gereksiz görülüyorsa kaldırın, sitede halen 2009 yılından kalmış sonuca ulaşmamış konular varken yeni konuların silinmesi insanı üzüyor. Tamam benim mesajımı her ne kadar ben reklam olarak düşünmeden yayınlamış olsam da reklam gibi görüp silebilirsiniz. Ama mesajın altına reklam yapmak yasak ve ücretli yazıp kilitlemek biraz hakaret gibi geldi bana, En azından mesajı silip arkadaşım şu mesajında filanca link olduğu için konunuz silinmiştir diye mesaj atabilirdiniz. Birde TÜRKER ÖDEN abimizin dediği gibi 2 yıldır foruma üyeyim evet fazlada mesajım yok ama mesaj yazmak iyi üye anlamına geliyorsa hemen tüm kuşlarımın tek tek fotoğraflarını konu olarak açayım. Ben gerekli görmedikce birşeyler yazmıyorum ki konu kirliliği olmasın. Sağlıcakla kalın.

melihodaman' Alıntı:
Arkadaşım bence sitede bazı düzenlemeleri yapmanız lazım. Mesela Üst Solunum Yolları Hastalıkları başlığı altında Sabit bir başlık olmalı Hastalığın belirtilerini ve tedavisini yazan gibi, ondan sonra açılan konulara bir süre koymanız lazım, 3 ay, 6 ay, 1 yıl gibi belirtilen süre zarfında konu cevap almıyorsa ve tarafınızdan gereksiz görülüyorsa kaldırın, sitede halen 2009 yılından kalmış sonuca ulaşmamış konular varken yeni konuların silinmesi insanı üzüyor. Tamam benim mesajımı her ne kadar ben reklam olarak düşünmeden yayınlamış olsam da reklam gibi görüp silebilirsiniz. Ama mesajın altına reklam yapmak yasak ve ücretli yazıp kilitlemek biraz hakaret gibi geldi bana, En azından mesajı silip arkadaşım şu mesajında filanca link olduğu için konunuz silinmiştir diye mesaj atabilirdiniz. Birde TÜRKER ÖDEN abimizin dediği gibi 2 yıldır foruma üyeyim evet fazlada mesajım yok ama mesaj yazmak iyi üye anlamına geliyorsa hemen tüm kuşlarımın tek tek fotoğraflarını konu olarak açayım. Ben gerekli görmedikce birşeyler yazmıyorum ki konu kirliliği olmasın. Sağlıcakla kalın.

hastalıklarla ilgili her sey ana sayfada mevcut zaten düzenlenmiş eski konular eski cevaplar deniliyor aynı baslıklara soru ve cevaplar yazılabilir baslık açmak gerekmez hem artık bu konuyuda uzatmanın bir anlamı yok kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok tarafımdan öyle bir seyde yok her sey anlasılır sekilde formda mevcut kayıt olunurken okunması gerekenler yazılmıs ama malesef kimsenin okudugu yok reklamın her türlüsü yasak bu size özel uygulanmıs bir sey degil madem sonuca ulasmamıs eski konu sizlerde aynı konudan devam edersiniz yeni baslık açmak sadece konukirliligi eski üye yeni üye az yada çok mesaj yazılmıs sorun degil sorun ve olması gereken sadece kurallara riayet hepsi bu ve bu kadar basit kimler ne derlerse desinler benzer ve saçma baslıklar hastalıklarla ilgili aynı konu ve baslıklar reklam içerikli yazılar linkler silinir yada kilitlenir gerekli uyarılar yapıldıkdan sonra uyulmuyorsa üye uzaklastırılır

konu kilitleyip baslıkları silmekden zevk almıyoruz işimizi kolaylastırmanın kirliligi ortadan kaldırmanınve kuralların geregi bu ve böyle olacak hepde böyle oldu kişilere özel art niyetli bir durumda zaten söz konusu olamaz :tamam:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri