Forum Yöneticileri Aranmaktadır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Selamlar.
Sevgili arkadaşlar sitedeki mesajlar, konular ve üyeler gün geçtikçe inanılmaz bir şekilde çoğalmaktadır. Genel olarak istatistikler ana sayfada sağ yandaki küçük bir blokta sistem tarafından an ve an güncellenerek verilmektedir.
Forumun gün geçtikçe büyümesi yönetici eksikliğini ön plana çıkarmıştır. Forumdaki şu andaki yöneticilerden iki kişi tarafımızdan kendilerine her zaman destek verilmesine rağmen halen daha uzun bir süredir foruma giriş yapmamaktadırlar. Diğer yönetici arkadaşlarımızın ise bildiğiniz üzere işleri ve özel hayatları nedeniyle bazı zamanlar girebilmektedirler. Forumumuzda gerçekten bu işi seve seve yapacak, kimseyi kırmayacak, herhangi bir gerileme yol açmayacak, herşeyden önce karşısındakini düşünecek online süresi uzun, güvercin yetiştiriciliğinde iyi bir tecrübesi olan arkadaşlara yöneticilik verilecektir. Bu aile ortamında, forum düzenini sağlamak adına yöneticilik yapabilecek arkadaşların buradan bize bildirmelerini rica ediyorum. Yöneticilik yapabilecek kişilere istedikleri bölümde veya bölümlerde tam yetki verilecektir. Bu tam yetki dediğimiz olayı açayım; Yanlış açılmış konuların kilitlenmesi, silinmesi veya ilgili bölümlere taşınması, gerginliğe yol açabilecek konulardaki mesajları yazan mesaj sahiplerinin üsluba dikkat edilerek uyarılması aksinde forumdan süreli veya süresiz uzaklaştırılması gibi..
Yöneticilik yapmak isteyen bu forumda bizimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlarımızın tavsiye ve önerilerine her zaman açığız.
Teşekkür Ederim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Ben Bu Site İçin Sizin Yanınızda Yönetici Olarak Çalışmaktan Şeref Duyarım

Bende isterim hüseyin kardeş

Kelebek (Saya) larla ilgili konuda yonetici olmaktan, ve sizlerin dewamlı yanında olup yardımcı olabilmekten memnuniyet duyarim.

tearfulchild' Alıntı:
Kelebek (Saya) larla ilgili konuda yonetici olmaktan, ve sizlerin dewamlı yanında olup yardımcı olabilmekten memnuniyet duyarim.

Selamlar. Serdar bey kelebek saya bölümündeki yetkilerinizi açıyorum hemen ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.

abi ben olmak şuan 15 yaşındayım bütün gün netteyim 4 yaşından beri güvercin beslerim ayrıca çok büyük bi danışmanım var babam 39 yaşında herşeyi bilir ama ona büyüdüğümü kanıtlamak istediğimden fazla sormam

Bende Mardin veya Malatya taklacıları bölümünde görev almak tan çok memnun olurum

malatyalıcem44' Alıntı:
Bende Mardin veya Malatya taklacıları bölümünde görev almak tan çok memnun olurum

Malatyya taklacıları bölümünde görev verilecektir. Şu anda kısa bir forum çalışması yapılmaktadır çalışma bitiminde yöneticikler verilecektir. İlgi alakanıza teşekkürler.

satım alım ıslemlerı kısmında yardımcı olabılırım...

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
satım alım ıslemlerı kısmında yardımcı olabılırım...

Çalışmanın bitmesinin ardından alım satım bölümündeki yetkileriniz açılacaktır. İlgi ve alakanıza teşekkürler. Bu arada konu dışı ama Öğrenci işleri ne durumda?

öğrenci işleri derken apartımı kastedıyorsunz? bu sene apartlar arasında bır bırlık basladı sanırım o yzuden fıyatlar arasında haksız bı rekabet doguracak farklılıklar yok o yuzden daha ıyı

Hımm sevindim bizim bölgedede var bi tane www.yildirimpansiyon.com bugün okul önünde stantlardalar ya bakalım hayırlısı artık. İnşallah dilenen gibi olur hakkınızda.
Kolay Gelsin Teşekkürler.

bu yıldırm pansıyon sızınmı? bızım apartın reklam ogrencı ıslerı ısıyle onceden ben ılgılenıyordum o sırada cok gozume carpıodu ucretsız servısler masalar falan :D ama uzakta kalıo deglmı

Akrabam oluyor kendisi. Bizim değil yani. Evet ücretsiz servis hizmeti falan gibi birçok şeyi var. Aslında pek uzak sayılmaz kampüse 8 km 10 dakikalık bir mesafede. Her 15 dakikada bir serviste var. :)

olsun bızımkı daha yakın :buyrun: :hhh: :D

şaka bı yana ınsallah gonullerınce olur öğrenciler ;)

redhotchilipeppers Hüseyin Bey'e forumda Makaracılar Bölümünde Yöneticilik Verilmiştir.
KuCuKaFaCaN Özgür Bey'e Güvercin ilanları Forumunda Tam Yetki Verilmiştir.

Kendilerine Gösterdikleri ve gösterecekleri ilgi alaka için teşekkür ediyorum.

Kelebek Saya Bölümüne Yönetici Olarak Serdar Bey (tearfulchild) Getirilecektir. Diğer bölümlerimize yönetici arayışlarımız devam etmektedir. İlgilenler buradan yazabilirler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

hüseyin benide bir yere koy bari :evet: :tamam: taklacı bölümünde olursa sevinirm

hüseyin çok özür dilerim bu sayfay mustafa abime açtım üstteki yazıyı dikkate alma yeni üye yaptım abimi hızımı alamadım kendi sayfam gibi konuya atıldım tekrar özür dilerim

Ahmet KARA

hüseyin benide bir yere koy bari :evet: :tamam: taklacı bölümünde olursa sevinirm[/quote

ahmet kara ve mudo55 nickli kullanıcılar aynı ip adresini kullanıyorsunuz. Birşey anlamadım Ahmet Abi bu durumdan. İki üyeliğin mi var?

taklacı oyun kuşlarıyla ilgili konuda yönetici olmaktan, ve sizlerin dewamlı yanında,yardım etmekten memnuniyet duyarim.
saygılarımla

ayberk_age' Alıntı:
taklacı oyun kuşlarıyla ilgili konuda yönetici olmaktan, ve sizlerin dewamlı yanında,yardım etmekten memnuniyet duyarim.
saygılarımla

Yöneticilik izinleri yapmış olduğunuz ve yapacak olduğunuz paylaşımlara göre verilecektir. İlgili bölüme 5 tane yönetici alınacaktır.

basoglanh' Alıntı:
ahmet kara ve mudo55 nickli kullanıcılar aynı ip adresini kullanıyorsunuz. Birşey anlamadım Ahmet Abi bu durumdan. İki üyeliğin mi var?

(: yok kardeşim öyle şeymi olur benim bu abimde kuşcu ben tavsiye ettim bu siteyi beni üye yaparmısın dedi bende üye yaptım o arada onun işyerindeyken sitede dolanıyordum kendi nikimle girdim sandım bir an boşlukta bulundum (: kısaca ayrı kişilerindir bu nikler

ahmet kara' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:

(: yok kardeşim öyle şeymi olur benim bu abimde kuşcu ben tavsiye ettim bu siteyi beni üye yaparmısın dedi bende üye yaptım o arada onun işyerindeyken sitede dolanıyordum kendi nikimle girdim sandım bir an boşlukta bulundum (: kısaca ayrı kişilerindir bu nikler

Selamlar Ahmet abi asıl ben özür dilerim. O anda aceleyle iplerin aynı olduğunu görünce yazmıştım. İlgi ve alakn için teşekkürler. :tamam:

beni de taklacı lar bölümünde bir görev verirsen elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olurum

malatyalıcem44' Alıntı:
beni de taklacı lar bölümünde bir görev verirsen elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olurum

Malatya Taklacıları bölümünde görev veriyorum. Kısa bir süreden sonra yetkileriniz Malatya Taklacıları bölümünde açılacaktır. İlgi ve alakanıza teşekkürler.

Hüseyin abi bana bango veya kelebek olabilir.O alanlarda görev verirsen teşekkür ederim.Oruç tutan arkadaşlara sabır diliyorum.Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin!

hüseyin abi bende taklacı bölümde küçük bir göreve alırsan sevinirim.
:D

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
hüseyin abi bende taklacı bölümde küçük bir göreve alırsan sevinirim.
:D

Sana su bile yok. Su yok yem yok işine bak hadi. :s:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri