forumda bazıları dalga geciyo galiba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan babyj3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

babyj3

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ekrem xxxx
Meslek
talebe
İlgi Alanı
Kediler
ya arkalr bazı arkalr satılık kus falan yazıyo ama bi fiyat söylüyolar sanki kus uzaya cıkmıs ha beyaz ön tepeli mardin e tek 7 0cekıyoalr ben pazarda alman kadar kalıplı dişi basma tepeli takla atak kusa 10 tl dedim dövüyoalrdi be neymıs cok pahalı söylüyomusum satamadım eve geri getirdim :D kuş satan bazı arkların dıkkatıne 70 e satıyosan ben satayım sana 20 ye sen 70 e satarsın belki kerın olur baya bak :D hayvanın fiziki ve icraati süperdir....

sevgili arkadaşım, bu nasıl bir türkçe allah aşkına? diğerlerine gönderme yapıyorsun ama sen de dalga geçmek için açtın bu konuyu sanırım...

bencede bu nasıl bir türkçe çok alakasız bır konu herkesın kusu kendısıne guzeldır ve icraatları farklıdırı sen 10 tlye satamasken arkadas daha yuksek bır fıyata satabılır bunun bır lımıtı yok demekkı kalıtelı kus beslıyorkı o kadar ıstıyor konu cok sacma lutfen forumu boyle seylerle kırletmeyelım ve güzel türkçemizi daha düzgün kullanalım selamlar

babyj3' Alıntı:
ya arkalr bazı arkalr satılık kus falan yazıyo ama bi fiyat söylüyolar sanki kus uzaya cıkmıs ha beyaz ön tepeli mardin e tek 7 0cekıyoalr ben pazarda alman kadar kalıplı dişi basma tepeli takla atak kusa 10 tl dedim dövüyoalrdi be neymıs cok pahalı söylüyomusum satamadım eve geri getirdim :D kuş satan bazı arkların dıkkatıne 70 e satıyosan ben satayım sana 20 ye sen 70 e satarsın belki kerın olur baya bak :D hayvanın fiziki ve icraati süperdir....

Bilader hiç kızma ama önce sen git de bi türkçeni düzelt. Ondan sonra millete laf et. Ayrıca kuş sahibinin kuş için kaç para isteyeceğine hiç kimse karışamaz. Kuş satanlar artık kendi ellerini vicdanlarına koyacak ondan sonra fiyat belirleyecek.

...........SİNAN ÖZTEKİN............

bi kuş 2 ayda 10 tl lık yem yıyo zatenn o nasıl fiziki ve icratıı süper bi kuşmuş ölee :D

file.php

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri