max1
Üye
- Ad Soyad
- ShooterPredator
- Meslek
- Diğer
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[By-sh3qiL]' Alıntı:amcam olduqu icin söylemiyorum ama forumda en cok emeqi gecen birisi forum için çok uqraşıyo yapmadıqı yok her zaman en iyisine ve en iyilerine LAYIKTIR .HER ZAMaN :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:
yeğenim kendince beni övmeye çalışmış.nitekim forumda yazılarak yapılan kelime eksiklikleri istemedende meydana gelebiliyor.aşağıda örneği bulunduğu gibi.basoglanh' Alıntı:[By-sh3qiL]' Alıntı:amcam olduqu icin söylemiyorum ama forumda en cok emeqi gecen birisi forum için çok uqraşıyo yapmadıqı yok her zaman en iyisine ve en iyilerine LAYIKTIR .HER ZAMaN :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:
Türkçe yazım kurallarına uyalım uymayanları uyaralım. :unlem:
arkadaşlar daha öncede dediğim gibi bir çok çalışmayı sadece photoshop ile yapmıyorum.efekler için ayrı kesmeler ve arka planlar için ayrı ve daha anlatamadığım ve uzun sürecek açıklamalarla ortalama 5-6 proğram kullanıyorum.ama tamamındada 4x4 lük değilim.sadece neyin nasıl ve nerede kullanılacağını biliyorum.her şeyden önemlisi yaratırıcı demek doğru olmaz üretici ve hayal gücü ile her zaman bir ilk lere imza atabiliriz.autocad ve creldraw vede freehand grafik için vazgeçilmezleri arasındadır.bu programları hakkıyla kullanmak oldukça bir zaman ve beceri ister.ben bile halen yeterli olduğuma inanmıyorum.daha çoooooooookkkk eksiğim var.kalın sağlıcakla.adıyamanhasan' Alıntı:guzel paylaşim ibrahım fotoshop mukemmel elıne saglık