forumda bir ilk harika masa üstü duvar kağıtları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 30K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler
umarım beğenirsiniz
zahmetlice tarafımdan yapılıp olunmuş sizler için hazırlamışımdır.

resimler alıntıdır.

Gerçekten süper olmuşlar elinize sağlık. Muhteşem çalaışmalar.
Paylaştığınız için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

amcam olduqu icin söylemiyorum ama forumda en cok emeqi gecen birisi forum için çok uqraşıyo yapmadıqı yok her zaman en iyisine ve en iyilerine LAYIKTIR .HER ZAMaN :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:

[By-sh3qiL]' Alıntı:
amcam olduqu icin söylemiyorum ama forumda en cok emeqi gecen birisi forum için çok uqraşıyo yapmadıqı yok her zaman en iyisine ve en iyilerine LAYIKTIR .HER ZAMaN :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:

Türkçe yazım kurallarına uyalım uymayanları uyaralım. :unlem:

yorumlarınız için çok saygılarımı sunuyorum.yeğenimi uyarırım.ikazınız için teşekkür ederim

basoglanh' Alıntı:
[By-sh3qiL]' Alıntı:

Türkçe yazım kurallarına uyalım uymayanları uyaralım. :unlem:
yeğenim kendince beni övmeye çalışmış.nitekim forumda yazılarak yapılan kelime eksiklikleri istemedende meydana gelebiliyor.aşağıda örneği bulunduğu gibi.
önemli olan bilerek ve kasıtlı türkçemizi kötüye kullanmamak.tekrar uyarı ve ikazlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Hızlı klavye kullanmaktan ileri gelen birşeydir o. Bizim ona bir lafımız yok zaten.

Aşağıdakilere dikkat. Aradaki farkı siz çözün.
olduqu
emeqi
uqraşıyo
yapmadıqı

Konu ile ilgli mesajlar yazalım lütfen.

İbrahim bey gerçekten süper bir çalışma olmuş.
Sizi bir kez daha tebrik etmek istiyorum.bu güzel çalışmalarınızın arkası hiç kesilmesin.
:oley: :oley: :oley: :oley: :oley:

yorum ve özellikle alkış geldikçe daha da çok hevesleniyorum.inşallah devamı gelecektir.

maşallah güzel olmuş. ellerinize sağlık.

başta adminlere ve yöneticilere ayrı olarakda yorum yazan ve tüm üyelere saygılarımı sunuyorum hepiniz çok sağolun

Selamlar.
İbrahim bey maşallah çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. inanın büyük bir hayranlıkla izliyorum ve bekliyorum yeni çalışmalarınızı. Eğer düşünürseniz forumda genel konular bölümünün altına yeni bir forum açayım Güvercin Grafik Çalışmaları Veya Photoshop çalışmaları adında oraya atalım eski çalışmalarınızı ve yeni yapacak olduğunuz çalışmalarınızı.

bana uyar ben kendimi bu isteye zaten adamışım

guzel paylaşim ibrahım fotoshop mukemmel elıne saglık

adıyamanhasan' Alıntı:
guzel paylaşim ibrahım fotoshop mukemmel elıne saglık
arkadaşlar daha öncede dediğim gibi bir çok çalışmayı sadece photoshop ile yapmıyorum.efekler için ayrı kesmeler ve arka planlar için ayrı ve daha anlatamadığım ve uzun sürecek açıklamalarla ortalama 5-6 proğram kullanıyorum.ama tamamındada 4x4 lük değilim.sadece neyin nasıl ve nerede kullanılacağını biliyorum.her şeyden önemlisi yaratırıcı demek doğru olmaz üretici ve hayal gücü ile her zaman bir ilk lere imza atabiliriz.autocad ve creldraw vede freehand grafik için vazgeçilmezleri arasındadır.bu programları hakkıyla kullanmak oldukça bir zaman ve beceri ister.ben bile halen yeterli olduğuma inanmıyorum.daha çoooooooookkkk eksiğim var.kalın sağlıcakla.

cok güzel olmuşlar. ellerinize saglık ama içindekiler paçalı dönek olsa bi daha güzel olurdu. (:

Emeğiniz için teşekkürler. Yalnız kendimce hem değişik fikir olması açısından hemde genel kullanımını arttırmak açısından bişeyler söylemek isterim.

Birincisi isminizi ya da nick'inizi ekmezseniz sanırım masa üstünde kullanımı artar. Şahsen ben başkasının ismi yazan bir resmi eklemek istemem. Fakat "kuşçular.org" site ismini eklemeniz kimseyi rahatsız etmez. İkincisi ise sitede çeşitli türlerle ilgili çok güzel kuşlar var. Taklacılar, şebaplar, postalar, dönekler, makaracılar,bursa oynarları...vb. çeşitli ilgilere karşı değişik resimler oluşturursanız eminim herkes kendine hitap eden kuşları seçer ve masa üstüne ekler. Yoğun resimler üzerinde çalışmayı seviyosunuz anlaşılan fakat çok güzel bir doğa manzarasının üzerinde daha sade,otantik çalışmalar da yaparsanız kendi adıma mutlu olurum.(Bu bir özel istek olsun :heyo: Güzel bir dumanlı ya da çakmaklının şelale felan ya da güzel bir dağ evi olan güzel bir manzara resmi üzerinde bir çalışma yaparsanız çok sevinirim.) Tekrar çalışmalarınız için teşekkürler. Başarılarınızın devamını dilerim.

ellerine sağlık bende bı kaç tane yaptığım çalışmayı atayım kendi masaüstüm iiçin yapmıştım ayrıca kendim tasarladgim bi kaç kümes resmininide koyayyım :buyrun:

Geri