14 Tem 2013 #1 T TARSUSLU Üye Katılım 11 Tem 2013 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Ad Soyad TARSUSLU ZAFER Meslek ÜRETİM ELEMANI Şehir Kocaeli İlgi Alanı Kediler KUŞLARIMIN FOTOLARINI EKLEMEK İSTİYORUM AMA EKLEMEYİ BİLMİYORUM DAHA YENİYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
15 Tem 2013 #2 K kuscu_marik Üye Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 3,250 Tepkime puanı 3 Yaş 62 Siteyi ziyaret et Ad Soyad Muharrem Karaderili Meslek kamu çalısanı Şehir Ankara İlgi Alanı Kediler TARSUSLU' Alıntı: KUŞLARIMIN FOTOLARINI EKLEMEK İSTİYORUM AMA EKLEMEYİ BİLMİYORUM DAHA YENİYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ? Genişletmek için tıkla ... sitemize hos geldiniz ne ögrenmek istıyorsanız yukarı google adını yazmanız yeterli her seyi bulmak mümküm madem yenisiniz gezinin sitemizi okuyun ögrenin tanıyın :tamam: duyuru/resim-ekleme-anlatimi-t2680.html
TARSUSLU' Alıntı: KUŞLARIMIN FOTOLARINI EKLEMEK İSTİYORUM AMA EKLEMEYİ BİLMİYORUM DAHA YENİYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ? Genişletmek için tıkla ... sitemize hos geldiniz ne ögrenmek istıyorsanız yukarı google adını yazmanız yeterli her seyi bulmak mümküm madem yenisiniz gezinin sitemizi okuyun ögrenin tanıyın :tamam: duyuru/resim-ekleme-anlatimi-t2680.html