Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bence artık foto yerine video yollayalım yoksa herkes kostüm kuşçusu olacak ben yakında kamera alıp video çekmeye başlıycam resimlerini gördüğümüz güzel kuşların performansınıda görelim lütfen herkesi teşvik edelim
EVET BENDE KATILIYORUM ÇOK HAKLISINIZ YENİ NESİL KOSTÜM IRKI BESLEMEYE BAŞLADI BİLE.SAYA IRKININ ADINI NEREDEN ALDIĞINI HEPİMİZ BİLİYORUZ PERFORMANSTAN UZAKLAŞTIKÇA IRKIN ADIDA DEĞİŞMEYE YÜZ TUTACAK ALLAH MUHAFAZA...UNUTMAYALIM Kİ KELEBEK VEYA SAYA TABİR ETTİĞİMİZ IRK MASA KUŞU DEĞİLDİR... HEPİNİZE SAĞLIKLI E BOL YAVRULU KÜMESLER DİLİYORUM SELAM VE DUALRIMLA...
malesef heryerde oldugu gibi burdada cogu kisi masaya calisiyor zaten bende onlara kuscu gozuyle bakmiyorum hatta disliyorum yoksa yararlarindan cok zararlari olucak kuslara ve kusculuga...
Valla bende çok niyetlendim video çekimi yapıp yüklemeyi ama çıplak gözle görüldüğü gibi olmuyor en azından çok yüksek kaliteli bir kamera olması gerekiyor oda herkezin elinde olması mümkün değil..Kelebek performans kuşudur kesinlikle yalnız kostüm olarakte besleyen arkadaşlara diyemeyiz ki niçin bu şekilde yetiştiricilik yapıyorsun diye....Diyeceğim o ki kelebek havada oynarken güzeldir yerde tavuk gibi yemlenirken değil....
arkadaşlar bende kelebek ve doalpcı besleyen biri olarak katılıyorum ama kamera olayını nasıl herkez ayarlıyacak mesala bende yok alma gücümde yok cep telefonuda çekimde hiç belli olmuyor bana görede yerde masada salmada deyilde kuşun degeri havada belli olur malesef rant yapmaya çalışan insanlar salmalarında kafalarına göre eşleme sonucunda çıkan kuşları yine salmada besleyenlere damızlık olarak faiş fiyatlara satıyorlar alan kişilerde uçurmdıgı ve yüksek fiyata kendileri aldıgı için kuşun özelliklerini kayetmelerine yol açıyorlar denizlide dolapcımı alacaksın gidip salmaya satılık olanları uçurup alıcının seyrederek almasını saglıyorlar ve hiç bir sıkıntı olmuyor ama mezatdan pazardan uçurulmayan salmadan alınan kuşlar alıp uçurmaya çalışdıgınızda uçmuyor adam kelebek karanfille arabı eşliyor yada karabaşı arap bembeyaz gagalı kuş alıyor yada sade karakuyrukla karabaşı eşleyip sakallı karakuyruk alıyor sonrada bunları orjinaldiye yemin ede ede satıyor aslında kuşları kırıyorlar soylarını bozuyorlar önemli olan para gerisini hiç düşünmüyor neyse allah herkezin gönlüne göre versin herkez kendi elindekilere gerek özeni gösterirse zaten sorunun büyük bölümünü haleder heralde ama vidiolu paylaşımlar mutlaka olması gerekir bencede konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
200-250 tl lik bir VİDEO KAMERA ile çok mükemmel videolar şekebilirsiniz..
kendi kuşlarımı çektiğim video kamera 225 tl ye almıştım. görüntü kalitesine bakabilirsiniz. herşey çok net ve hızlı..
Cep telefonları ile çekilen videolar optik çözünürlüğü düşük olduğu için,ses ve hareketler kesik kesik geliyor..
Sizlere tavsiyem sahibinden.com sitesinde yüzlerce ucuz video kamera var,birini alın ve keyifle videolarınızı çekin..
ben biraz araştırdım,aşağıdaki linkde çok daha detaylı aramasını sizde yapabilirsiniz ve her keseye uygun olan VİDEO KAMERA bulabilirsiniz..
Rica ederiz İrfan bey kardeşim.Daha öncede birkaç kez dile getirildi ama,nedense ciddiye almadı,halende alınmıyor..
50 yıllık 70 yıllık ustaların damarlarından bahsediliyor.nedendir bilinmez, şu zaman kadar 1 tek videosunu izleyemedik.
Kuş havada belli olur,kuşun kalitesi(damarı)kadar seyislik de çok önemlidir.İyi kuş besliyorsan,OYUN VİDEO sunu ekleyeceksin,millet seyredecek ve hakkını verecek.Yoksa onun haricindekiler boş laftan öteye gitmiyor.sevgiler