Fotodaki güvercinin cinsi ve cinsiyeti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetikmusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tetikmusty

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa semizoğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Fotodaki kuşun cinsiyeti(Erkek/dişi) ve Cinsi/ırkı hakkında bilgi alabilirmiyim
Ben göğsünden dolayı pek Arapa benzetemedim kararsız kaldım Nuhudi olabilir mi?

Teşekkürler

ef02.jpg

Peki teşekkürler cinsiyeti hakkında bilgi verebilecek olan varmı fotodan anlayabildiği kadar :)
Çatalı baya bi açık duruyo yeni yumurta yapmış gibi dişi olabileceğini düşünüyorum

tetikmusty' Alıntı:
Peki teşekkürler cinsiyeti hakkında bilgi verebilecek olan varmı fotodan anlayabildiği kadar :)
Çatalı baya bi açık duruyo yeni yumurta yapmış gibi dişi olabileceğini düşünüyorum

mustafa her ögrenmen gereken kus için neden ayrı ayrı baslık açarsınki daha önce olan baslıkdan devam et :taöncedende açmıssın zaten benzer baslık :tamam:

kuscu_marik' Alıntı:
tetikmusty' Alıntı:

mustafa her ögrenmen gereken kus için neden ayrı ayrı baslık açarsınki daha önce olan baslıkdan devam et :taöncedende açmıssın zaten benzer baslık :tamam:
LÜTFEN ; UYALIM , UYMAYANLARA HATIRLATALIM..HERŞEY ; GENÇLERİN YARARI İÇİN ,ELELE...FOTODAN DA KAYNAKLI OLABİLİR..KUŞUNUZUN , GAGASI KÜT VE KALIN GİBİ GELDİ BANA .SANKİ , KISA GAGALI MÜNASEBETİ VAR ..NİNESİ İLE ALAKALI :haha: :slm:

kuscu_marik' Alıntı:
tetikmusty' Alıntı:

Uyarı için teşekkürler konu kilitlenebilir bi dahaki sefere dikkate alırım...

Geri