Fotodaki güvercinlerin cinsi/ırkı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetikmusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

tetikmusty

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa semizoğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Merhaba arkadaşlar

2-3 yıllık baska yetiştiricisiyim

Bi arkadaştan hediye 1 çift güvercin geldi yavru aldım fakat cinsleri hakkında pek bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum

Birde bu çakmkalının cinsiyeti hakkında bilgi alabilirmiyim eş alıcam o yüzden dişilerle kavga ediyo fakat erkek yumurtası olan kuşumda bunu dövüyor :)

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0722.webp
    Fotoğraf0722.webp
    653.8 KB · Görüntüleme: 1,045
  • Fotoğraf0724.webp
    Fotoğraf0724.webp
    576.8 KB · Görüntüleme: 1,022
  • DSC04090.webp
    DSC04090.webp
    578.7 KB · Görüntüleme: 1,025
Slm yavrular posta cinsi en alttaki resimdeki güvercin %95 erkek olması lazım.

Posta olduğunu sanmıyorum uzun süre posta güvercinide besledim hem iri yapılı hemde gaga kalın ve uzun olur

Çakmaklıya gelince ( Dişi postamı sürekli dövüyor yem yedirmiyor zor ayırıyorum, Erkek baskamda bunu dövüyor yem yedirmiyor)

Bence dişi senin çakmaklı kavga eder zamana bırakmak lazım :)

Üstteki yavrular, Baska ile (istanbul bangosu da deniyor) taklacıdan gelme yavrular, Muhtemelen baba çakmaklı tarzındaymış anne de kırmızı, sarı veya mavi sazlı baskaymış.. Alttaki çakmaklı da genç dişi gibi duruyor ama kuş tüyden çıkıp kızmaya girince daha net belli olur.

FeLix_' Alıntı:
Üstteki yavrular, Baska ile (istanbul bangosu da deniyor) taklacıdan gelme yavrular, Muhtemelen baba çakmaklı tarzındaymış anne de kırmızı, sarı veya mavi sazlı baskaymış.. Alttaki çakmaklı da genç dişi gibi duruyor ama kuş tüyden çıkıp kızmaya girince daha net belli olur.

MESUT A KULAK VER ,DERİM.. :evet: :slm:

üstteki yavrular kırma bence çakmaklı kızma zamanı belli olur

Geri