~ Fransa Ziyaretimiz`den Paylasimlar ~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tahir Kemal BOZOGLU
Meslek
~ Turist ~
İlgi Alanı
Kediler
Cümleten S.A Beyler..

03,05,09 tarihli Fransa ziyaretimden bir kac izlenimimi sizlerle paylasmak istedim,burdan bizi misafir eden degerli dostum Mesut Ece arkadasima cani gönülden tesekkür eder,herseyin gönlünce olmasini temenni ederim.
Strazburg bölgesindeki kus sever arkadaslarimada misafir perverligi icinde ayrica tesekkür ederim...

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    100.4 KB · Görüntüleme: 1,883
  • 2.webp
    2.webp
    77 KB · Görüntüleme: 1,869
  • 1.webp
    1.webp
    68.9 KB · Görüntüleme: 1,878
Devami...

Ekli dosyalar

• 5.JPG
    5.JPG
    748.4 KB · Görüntüleme: 1,602
  • 4 a.webp
    4 a.webp
    113 KB · Görüntüleme: 1,724
  • 4.webp
    4.webp
    84.9 KB · Görüntüleme: 1,896
Devami...

Ekli dosyalar

• 8.webp
    8.webp
    33.6 KB · Görüntüleme: 1,862
  • 7.JPG
    7.JPG
    418.2 KB · Görüntüleme: 1,612
  • 6.webp
    6.webp
    104.5 KB · Görüntüleme: 1,910
Devami...

Ekli dosyalar

• 12.JPG
    12.JPG
    652.2 KB · Görüntüleme: 1,563
  • 10.webp
    10.webp
    22.9 KB · Görüntüleme: 1,887
  • 9.JPG
    9.JPG
    430.8 KB · Görüntüleme: 1,569
Devami...

Ekli dosyalar

• 16.webp
    16.webp
    86 KB · Görüntüleme: 1,897
  • 14.webp
    14.webp
    71.4 KB · Görüntüleme: 1,872
  • 13.JPG
    13.JPG
    628.4 KB · Görüntüleme: 1,597
Devami...

Ekli dosyalar

• 19.webp
    19.webp
    37.6 KB · Görüntüleme: 1,903
  • 18.webp
    18.webp
    64 KB · Görüntüleme: 1,787
  • 17.webp
    17.webp
    101.5 KB · Görüntüleme: 1,894
Devami...

Ekli dosyalar

• 22.JPG
    22.JPG
    732.3 KB · Görüntüleme: 1,598
  • 22 a.webp
    22 a.webp
    34.7 KB · Görüntüleme: 1,846
  • 21.JPG
    21.JPG
    725.9 KB · Görüntüleme: 1,661
Devami...

Ekli dosyalar

• 20.webp
    20.webp
    37.6 KB · Görüntüleme: 1,860
  • 24.webp
    24.webp
    39 KB · Görüntüleme: 1,878
  • 23.JPG
    23.JPG
    493.5 KB · Görüntüleme: 1,601
Devami...

Ekli dosyalar

• 27.JPG
    27.JPG
    392.5 KB · Görüntüleme: 1,597
  • 26.JPG
    26.JPG
    321 KB · Görüntüleme: 1,604
  • 25.JPG
    25.JPG
    376.7 KB · Görüntüleme: 1,627
Devami...

Ekli dosyalar

• Kopie von 30.JPG
    Kopie von 30.JPG
    489 KB · Görüntüleme: 1,603
  • 29.JPG
    29.JPG
    553.8 KB · Görüntüleme: 1,590
  • 28.webp
    28.webp
    62.9 KB · Görüntüleme: 1,860
Selamlar
Kuş denildimi akan sular duruyor.41kere Maşallah çok sağlıklı kuşlar.Kuşların markalı olmaları beni sevindiren en büyük şey.İnşallah buralardada yaygınlaşır.şahin ve hastalıklar uzak olsun.paylaşımınız için teşekkürler.

Ah birde video olsaydi diyen arkadaslarimiz icin bir örnektir,daha iyileri sizlerde olsun insaallah.

Saygilarimla...

[dailymotion]x96z7m[/dailymotion]

Sayet izleyemiyen arkadaslarimiz olursa assagidaki linktende izleye bilirler insaallah.

http://www.dailymotion.com/user/Akca_Re ... er_animals

Video`nun devamidir arkadaslar...

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/user/Akca_Reis/video/x974jl_mesut-ece-ala-2[/dailymotion]

Sayet izleyemiyen arkadaslarimiz olursa assagidaki linktende izleye bilirler insaallah.

http://www.dailymotion.com/user/Akca_Re ... -ece-ala-2

Aleyküm Selam Bu güzel anını bizimle paylaşman beni duygulandırdı Tahir Kemal abi güzel bi gezi olmuş gibi sayım mesut abimizinde kuşları göz alıcı iyi bakmış...

selamunaleykum tesekurler resimler icin bende londuradayim yolun buralardan gecerse beklerim bir kus muhapbetide bizimlen olur insallah ferhat ALLAHA emenet ol saygilarla.

yine ben resimlerde bir sari erkek var mukenmel kuslarin hepsi guzelde sari erkek goz aliyor o kus hakinda bilgin varmi saygilarla ferhat

Güzel kuşlar maşalah . ;
Emek veren ve kuş uçuran , bu işe gerçekten severek sadece iyi bir kuş( YADA KUŞLAR) izlemek için zaman ayıran kuşçuluğun geride kalmış, ama aslı olan bu yönünü yaşatan , yaşatmaya çalışan . Dosstlarımıza , taa ELİN memleketlerinde kuş kovalayan ,bu insanlara buradan memleketten bol selam ve sevgiler olsun .. Emeğineze değsin inşallah .. selamlar .ŞEREF

gerçtekten çok güzel yavrular ancak kuşların bazılarında saz kanat var galiba gördüğüm kadarıyla azda olsa belli oluyo ama güzel kuşlar vede kuşların salınık olduğu bölümde mi uçuyo kuşlar oraya mı oynuyolar eğer öyleyse çok güzel bir yerde kuş uçuruyo bol yavrular alması dileğiyle

paylaşım içinde teşekkürler

saygılar

emre kalender

çok güzeller, sahibi hayrını görsün.

Abicim kuşlara diyecek söz yok maşallah. Ben oyun kuşuyum diye bağırıyor hepside.

Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için emeğinize yüreğinize sağlık.

Gurbetteki abilerime Ana Vatan'dan binlerce selam.

S.a

Güzel paylaşım çin teşekkür ederim. Yurt dışında yaşamak kuş besleyen insana fazla koymaz galiba onların yanında nerde olsa huzurlu oluyor insan, en azından ben.

s.a kuşlar çok güzeller maşallah besleyen kardeşimizin emeğine sağlık sanada sonsuz teşekkürler kurbanım sana a.e.o

Cümleten S.A Arkadaslar...

Tüm düsünceleriniz ve dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkür eder,dahada iyilerini insaallah sizlerin ucurmasini cenabi mevladan dilerim .

Yogun istek üzerine 3.cü video`yu da sizlerle paylasmak istedim,burdan bu yapima emegi gecen kus sahibi Mesut ECE arkadasima,dostuma tekrardan hizmetleri icin tesekkür ederim ....

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle,saygilar....

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/user/Akca_Reis/video/x975i0_akca-reis_animals[/dailymotion]

Sayet izliyemeyen olursa asagidaki linktende seyredebilirler insaallah.

http://www.dailymotion.com/user/Akca_Re ... is_animals

selam arkadaslar basta sevgili dostum Tahir Kemal Bozoglu dostuma tesekkur ederim
butun yorum yapan arkadaslara yorumlari icin tesekur ederim bazi arkadaslar kirmizi erkek damizlik kusumu yazmislar kusum kayseriden gelme yuvamin en yasli kusudur malum performans damci kuslar zaman icinde bilincsiz sekilde eslenmeden dolayi gunumuzde iyi bir damci kus cikarmak kolay degil kusum cok yasli oldugundan en azindan
15 sene once kim nasil cikarmissa oyle kalmis bende kusumun icindekinleri cikarmaya calisiyorum zaten benim kusculugum elimdeki kuslari tanimak ve ona gore istikrarli eslemeyi yapmak
simdiye kadar bana iyi bir itibar birakti kusum o yuzden yedigi yemi fazlasiylan hak ediyor
iyi bir kus geriside saglam ileriside saglam olan kustur
SAYGILAR FRANSA ECE

Maasallah gercektende güzel kuslariniz varmis mesut arkadasim umarim bol yavrular alip ucurursunuz sizin ordada sahin sorunu cokmu avrupa genelinde bu yüzden cok sikayetciler ama ona ragmen güzel kuslar ucuruyorlar size bol yavrular dilerim emeginize saglik.
Sayin BOZOGLU size gelincede bu güzel paylasimlari bizim ekranimiza getirdiginiz icin cok tesekkür ederiz emeginize ve yüreginize saglik yeni paylasimlarinizi bekliyoruz.
Konyadan tüm avrupaya sevgiler

NOT:Sayin Bozoglu suanda ucurdugunuz bozdumanli disinin videosunu cekip koyarsaniz bazi arkadaslar bol taklali olupta uzun giden kus nasil oluyormus görsünler derim genede karar sizin
iyigünler

Karadagli' Alıntı:
NOT:Sayin Bozoglu suanda ucurdugunuz bozdumanli disinin videosunu cekip koyarsaniz bazi arkadaslar bol taklali olupta uzun giden kus nasil oluyormus görsünler derim genede karar sizin
iyigünler

Ilgi ve alakanizdan dolayi tesekkür ederim Muhittin bey sizlerde sagolun vesile olabildiysek ne mutlu bizlere.Bozdumanli`ya gelince hazir oldugunda dost ve ahbablarimizi cagiririz nasipse hep beraber izleriz insaallah,simdilik hazir degil.

Herkezin hakkinda hayirlisi olmasi dileklerimle,saygilar

tahir kardeşim kuşlar çok güzel allah saglıkla besleyip uçurmak nasip etsin eline emeğine sağlık saygılar

Geri