Full oyunlu kuş tek uçunca oyun yok neden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 845
A

Anonymous

Misafir
Merhabalar.
Elimde şuanda uçan tek beyaz kuş kaldı.Yavru şuanda yanında kuş uçurduğumda 4 5 takla ile sürekli hava oyunu yapıyor.2 gündür yeni yeni konmaya yakın dam fişek yapıyor.Tek uçurmak istiyorum ama tek uçunca 30 dk havada yalnız konarken bir iki fişek 3 takla ile oynuyor.Bazen hiç fişek yapmadan konduğuda oluyor.Kuş 1 haftadır uçuyor.

Bunun sebebi nedir yada ne yapmalı ?

Peki abi tek uçurunca yanında kinin taklidini yapıyor.Yüksek uçan uzun uçan bir boz ile uçuruyorum.Boz da 1 yada 2 takla ile 2 m felan oynuyor.Lakin bu beyaz yavruda aynısını yapıyor.Şimdide kafa tüyüne girecek sanırım.Bir türlü kuş hazırlayamadım.Böyle devam ederse sanırım tüm kümesi ve kuşları hediye edeceğim.Çünkü kuş hazır oluyor atmaca vuruyor, kuş hazır oluyor tüye düşüyor, kuş hazır oluyor sallabaş oluyor bir türlü sorunlardan kurtulamadım.

güzel kardeşim..en zahmetlı kuş oyun kuşudur..gülü seven dikenıne katlanır meselesı..bu dönem tüy dönemı,hepımızde bu konuda sıkıntı var...tüydekı hayvan takla atınca bir nevi vücuduna iğne batıyor..oyun bırakan bıle oluyor..senın yapacağın şey bıraz sabretmek

aynı sorun benim ucurdugum kırmızıdada var oyuna girdi yarım saat ucuyordu kafa tüyüne girince girince hayvan düz ucmaya basladı önceden girip sefere dikine dikine kac metre kustan eser kalmadı suan hayvanı dinlenmeye aldım tüyden cıktıktan sonra inş eski haline döner selamlar

Abi ben bugün yine kaldırdım kuşta ilerleme var.Çift uçunca oyunu yapıyor ama tek uçunca taklasız uçup taklasız konuyor.En iyisi dinlendirmek ama uçan kuş kalmayınca hobi mecburi :)

Geri