gaga altı şişlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkyilmazerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
EROL TURKYILMAZ
Meslek
TEKNISYEN
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar,benim kuşun tam gaganın alt kısmında bir şişlik var.Bu şişlik dısarıdan gorunmuyor derinin alt kısmında.Yem yemesinde sorun yok fakat zorluyor.Bilgisi olan başına gelen varmı,yardımcı olursanız memnun olurum iyi günler

Aynı sizdeki sorunu , burada oguzhan_kasap(memberlist.php?mode=viewprofile&u=27122) kullanıcı isimli kardeşimizde dile getirmişti.Fakat bahsettiğiniz durumda olan kuşu şu anda nasıl bir durumda ne yaptı bilmiyorum özel mesaj atıp sorabilirsiniz.

:slm: Aynı durum benimde başıma geldi yeni yeme düşen yavrularımda meydana geldi ve fındık büyüklüğündeydi kuş yem yemiyordu baktım öyle farkettim hafifçe ovuşturdm elimle ovuştururken içerden koptuğunu hissettim ve o şişliği gursağa kadar indirdim ve azda olsa rahatladı kuş sonraki günlerde yem yeme istediği dahada arttı ve şişlik tam gaga altından aşağıya doğru şişlik azalarak günden güne azalmaya başladı tabi bu hemen 1 2 günde olmadı 1 2 haftada kendiliğinden düzeldi ve şuan maşallahı var. :slm: (İç çiçek olma ihtimali yüksek bu hastalığın bende tam olarak bi teşhis koyamadım ama türker öden abimizden yardım alabilirsiniz iç çiçek içinde ilaç kullanmak gereklidir ben ilaç kullanmadan atlattım) :tamam:

oguzhan_kasap' Alıntı:
:slm: Aynı durum benimde başıma geldi yeni yeme düşen yavrularımda meydana geldi ve fındık büyüklüğündeydi kuş yem yemiyordu baktım öyle farkettim hafifçe ovuşturdm elimle ovuştururken içerden koptuğunu hissettim ve o şişliği gursağa kadar indirdim ve azda olsa rahatladı kuş sonraki günlerde yem yeme istediği dahada arttı ve şişlik tam gaga altından aşağıya doğru şişlik azalarak günden güne azalmaya başladı tabi bu hemen 1 2 günde olmadı 1 2 haftada kendiliğinden düzeldi ve şuan maşallahı var. :slm: (İç çiçek olma ihtimali yüksek bu hastalığın bende tam olarak bi teşhis koyamadım ama türker öden abimizden yardım alabilirsiniz iç çiçek içinde ilaç kullanmak gereklidir ben ilaç kullanmadan atlattım) :tamam:

ECZANEDEN CİPRO floksasin TABLET 1/2 TABLET SABAH-AKŞAM 10 GÜN YUTTURUN.. 6 TL GİBİ..GEÇMİŞ OLSUN..

Türker abi,tesekkur ederım.Bu arada biz sanıyorumkı aynı mahallede oturuyoruz.Ben sinandede de oturuyorum.Muhtemelen birbirimizi görmüşlüğümüz var.İnşallah tanısmakta kısmet olur hoşçakal..

turkyilmazerol' Alıntı:
Türker abi,tesekkur ederım.Bu arada biz sanıyorumkı aynı mahallede oturuyoruz.Ben sinandede de oturuyorum.Muhtemelen birbirimizi görmüşlüğümüz var.İnşallah tanısmakta kısmet olur hoşçakal..
:haha: :slm: SİNANDEDE 'YE SEVGİLERİMLE..

DİŞ HASTANESİNDE DE GÖREV YAPTIM..

KANARYA DERNEĞİNE DE KANARYA MAMASI GETİRMEKTEYDİM..E.GAZİ DE İKAMETGAHIM..SEN TEL ET..BEN HEMEN GELİRİM EROL.. m-chat te BULURSUN BENİ..

Türker abi merhaba nasılsın. Abi tavsiye ettiğin cipro floksasin i uyguladım fakat sonuc alamadım. Tahir abi yi tanırsın ondan aldım bir ilaç. Senin önerebilecegin başka birşey varmı. Tesekkur ederım. Abi senin oynarlara baktım gecen akşam,maşallahı var. Eline saglık guzel kumes.. Becerebilsem bende bakacam oynar ama :-))

turkyilmazerol' Alıntı:
Türker abi merhaba nasılsın. Abi tavsiye ettiğin cipro floksasin i uyguladım fakat sonuc alamadım. Tahir abi yi tanırsın ondan aldım bir ilaç. Senin önerebilecegin başka birşey varmı. Tesekkur ederım. Abi senin oynarlara baktım gecen akşam,maşallahı var. Eline saglık guzel kumes.. Becerebilsem bende bakacam oynar ama :-))
BİR FOTO ÇEKİP YÜKLESEN İYİ OLACAK..ÇİÇEK OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜK..TARİFİNE GÖRE..

TAHİR ABİ Yİ TANIRIM..GÜVERCİN RESİMLİ İLAÇLAR SATAR.

OYNAR BAKMAK İSTEYENE '' BEN ELİNDEN TUTARIM..'''SEN OYNAR İSTE , VERİRİM..

ŞİŞLİK OLAN YERE AYRICA KULAK PAMUĞUYLA BATİCON VEYA TENTURDIOT SÜRMEN İYİ OLACAKTIR..

Abi cok tesekkur ederim,inşallah ılerleyen dönemde rica ederim. Şimdilik fotolardan bakmak yeterli :-) 2 yıl evvel 1 takım almış ucurmustum mardınlerle. Mardınler ne yapacagını şaşırmışlardı.Kaldı ki benım oynarlar vasat kuşlardı :-) 20 sene evvel Bursa da oynardan başka kuş bakılmazdı, denecek kadar yogundu ama artık çeşitlilik hakim. İnşallah bır gun tanışma imkanımız olur Abi,selamlar..

merhaba,
şişlik deri altında sarı kraterimsi bir oluşumsa ağız içi de kontrol edilmelidir. iç çiçek bazen bu şekilde aşağıya akar görünemeyebilir. metronidazol + uygun antibiyotik ve mutlivitamin vs. karışımı şekilde tedavi edilmelidir. deri dışında bir oluşum ise dış çiçek, fungi veya ur olabilmektedir. imkan varsa kanatlı uzmanı veterinerden yardım alınız. siteden konuları aratabilir veya buradaki dokumandan http://goo.gl/v29el faydalanabilirsiniz. dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. imkan varsa kanatlı uzmanı veterinerden yardım alınız. geçmiş olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri