gaga kenarlarında yara ACİL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersinsars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ersinsars

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ersin sarsilmaz
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaslar acıl yardıma ıhtıyacım var iki dişi beyazımın gagasını kenarlarında burun delıklerının hemen yanın da yaraya benzer bişey cıkmış kırmızı biçimde ama ufak pirinç tanesi gibi ne yapmam lazım bı kac arkadas sordum çiçek dedi yardımlarınızı beklıyorum...bır tane yeme yenı düşmüş yavrum var yumurta kardesı daha yapılı bu bıraz cılız kaldı onun kafasında ve kanadında nohut buyuklugunde sarı bişey cıkmıs sebebı bu yavru olabılırmı :hungur:

Eğer çiçekse sana tedavisini söylüyorum abi resim koyarsan iyi olurdu aslında kesin bişey söylenirdi.Tedavisi önce kuşun ağzına bi kaç damla limon sık daha sonra tentürdiyot ve limonu karıştır ve kulak çöpüyle ağız içine filan sür ben yaptım şahsen benimkiler iyileşti.Ama yapılan her kuş iyileşecek diye birşey yok

arkadasım bana murekkep varya mavı ondan surmemı soyledı ne dersiniz akvaryumlara damlatılan temızlık ıçın olurmu acaba

#dezenfektan# o ilacın adı ama bence böyle bir şey yok, arkadaşınızında bilgi durumunu bilemiyorum ama bence yapmayın çok ilkel ve kesinlikle hayvana zarar vereceği kanaatindeyim. Bir yarın olsun hastalık hakkında bilgisi olan birçok kişi var, net birşey söylerler, beklemek de kötü oluyor farkındayım ama ben bu kadar yıldır hiç duymamıştım.

eyvallah kardesım ılk defa basıma gelıyor bılgı paylasınca daha guzeldır her gecen gun yenı hastalıklar cıkıyor

Gecmıs olsun Arkadasım.

Kusunda cıcek hastalıgı var yazdıgınızdan anladıgım kadarı ıle.Difteride denıliyor.Size tavsıyem yaraların kabuk baglayan ust kısımlarını kusa zarar vermeden kavlatıp alın ve tendırdıyota batırılan pamukla o yerlerı pansuman yapın.Cokta tehlıkelı bır hastalık degıldır cıcek.Yem yedıgı ve su ıctıgı surece kusunuz bu hastalıgı atlatacaktır.

sagolun arkadaslar hepinize tesekkurederım ferahladım
:slm:

Geri