Gagada yara var YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gfbilker58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Ucar
Meslek
Grafik Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
Nasıl geçer bu hastalık? YARDIM...

Ekli dosyalar

• PB070096.webp
    PB070096.webp
    3.9 MB · Görüntüleme: 1,976
  • PB070112.webp
    PB070112.webp
    1,019.1 KB · Görüntüleme: 1,953
FOX ( ÇİÇEK ) KONULU BAŞLIKLARI DEĞERLENDİRMELİSİNİZ.

Değerlendirdim hepsini zaten herkez gambamix ilacını diyor ancak ilaç çok pahalı kutu 30 tl.Başka ilacı yokmu bu hastalığın..

DIFTERI OLARAK ARAMA MOTORUNU KULLANARAK BAKABİLİRSİNİZ. TAVSİYE ETMEM DOZAJ AYARLAMADA SIKINTI YAŞAYABİLİRSİNİZ.

DİFTERİ İLAÇLARI ( GOOGLE )

bir güvercinin sağlığına kavuşması için 30 lira çok değil bence tabiki bu işe gerçekten gönül vererek yapıyorsanız

İLKER 20 YAŞINDA ,, GELİR YOK , BAKIM HARÇLIKLARLA BU SEFERLİK HOŞ GÖRELİM.

ECZANEDEN ; ciproFLOKSASİN 1/2 tablet 15 gün yutturabilirsin .GAGAya terramycin sürülmelidir.

6 hafta sonra aynı ilaç tekrar verilir.( kullanımı gereken ilaç THERA PRIM oropharma ...14 gündür.)

kuruyup dökülecektir. jilet ya da koparma kesinlikle yapılmaz.tentürdiyot sürdüğüm olmuştur.

ÇİÇEK (pox, difteri virüs kökenli olup bulaşıcıdır.)

Gent University Laboratuvarı ; THERA PRIM İLE ÇİÇEK MÜCADELESİNDE OLUMLU YOL KAT ETMİŞTİR.

Bu hastalık bulaşıcı, gambamix, gambatab, roni-lus, bu ilaçları denedim ben bu hastalıkta gecirmiyor,elle koparma teremacin göz merhemi sürdüm kurur gibi oldu fakat sanırım beklenmeli, fazla ilaç kullanıp kuşun bağışıklık sistemini cökertme virütik hastalıksa antibiyotik zaten fayda etmez, doğal takviye yapabilirsin sularına elma sirkesi, samırsak ve sulukları hergün çamaşır suyu ile dezenfekte et ve bol suyla iyice durula havalandır. banyo yaptırmak tavsiye edilmez bulaşması açısından, illede banyo yaptırılacaksa banyo suyuna 5 litreye bir kapak sirke katabilirsiniz.

[email protected]' Alıntı:
İLKER 20 YAŞINDA ,, GELİR YOK , BAKIM HARÇLIKLARLA BU SEFERLİK HOŞ GÖRELİM.

ECZANEDEN ; ciproFLOKSASİN 1/2 tablet 15 gün yutturabilirsin .GAGAya terramycin sürülmelidir.

6 hafta sonra aynı ilaç tekrar verilir.( kullanımı gereken ilaç THERA PRIM oropharma ...14 gündür.)

kuruyup dökülecektir. jilet ya da koparma kesinlikle yapılmaz.tentürdiyot sürdüğüm olmuştur.

ÇİÇEK (pox, difteri virüs kökenli olup bulaşıcıdır.)

Gent University Laboratuvarı ; THERA PRIM İLE ÇİÇEK MÜCADELESİNDE OLUMLU YOL KAT ETMİŞTİR.

Dediğiniz ilacıda aldım 250 mg. ikiye bölüp vermeye başladım.

15 GÜN SONRA KUŞLARIN FOTOSUNU TEKRAR GÖSTER BİZE. HERKES GÖRSÜN. SONUÇ HERKESE FAYDALI OLACAKTIR.
İLACI NASIL KULLANDIĞINI DA ANLAT BİZE.BU BİLGİLERDEN FAYDALANMAK İSTEYENLER OLACAKTIR.

malatya düzeldi.Adana son 2-3 gün kaldı düzelmesine.İlaç işe yarıyor.Teşekkürler.

resimleri 2-3 gün içerisinde koyarım.

NE MUTLU . İŞTE BUDUR.RESİM. TEŞHİŞ, TEDAVİ VE SONUÇ. OLUMLU BİR BAŞLIK , OLUMLU BİR NETİCE.

SEVİNDİRİCİ HABER. :heyo:

bu kadar....

Ekli dosyalar

• PB170096.webp
    PB170096.webp
    500.6 KB · Görüntüleme: 1,326
  • PB170095.webp
    PB170095.webp
    513.5 KB · Görüntüleme: 1,268
masallah ilker düzelmiş iyice geçmiş olsun

AYNEN DEVAM :tamam:

:slm:

Ne kadar güzel epeyce geçmiş, bu forumu işte bu yüzden çok seviyorum, çaresi var ise gerçekten kurtarılabiliyor buradaki ustalarımız arkadaşlarımız sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri