Gagası Yamuk Doğan Yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mursel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

mursel

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MÜRSEL
Meslek
$ÖFÖR
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaslar bir yavrunun alt gagasi sol tarafa kayik dogdu ne yapmam gerek yardimlariniz icin tesekkur ederim

Öncelikle Slm Kardeşim O Yavruya Yapılabilecek Bir Müdahale Olduğunu Zannetmiyorum.. Ama O Kadarda Sorun Yaratmaz Gagası. Biraz Daha Yeme Düşesiye Kadar Bekle Zaten Belli Olur. Yerden Yemide Yer Her Türlü. Bendede Gagası Yamuk Bir Saya Var Ama Gayet Rahat Yem Yiyebiliyor..

bnm de yeni getirdiğim kuşun gagası yamuk.biraz zor alıyor yemi.ona özel yemleme yapıyorum.yavrunuz yeme düştüğü zaman zorlanıcaktır.doğal bişey sonuçta hiç bi müdahale edemezsiniz.allah vergisi sonuçta.

saygılar...

bu allh vergisi değil arkadaşlar tamamen biz kuşçuların yaptığı bi hata yumurtayı 2 de bir elimize alıp orasına burasına bakıyoruz içini kaydırıyoruz ve bunun sonuncunda bu gibi hatalar oluo hayvanlarda lütfen yumurtaları yerinden oynatmayalım zaten onun anaçları geregini yapar...

bence onunla alakası yok.çok ellenen yumurtaya zaten kuş yatmıyo.üstelik içini kaldırırsak zaten yavru çıkmaz bile.

saygılar...

içini kaldırıyoz demedim kardeşim dikkatini çekerim kaydırıyoruz dedim ve bu gercek bişey kuşda çok ellenen yumurtaya yine yatar içi kaydığı için yavru böle hatalı olur

YARDIMINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM, ANNESI RAHAT DUGURUYOR , SAGLIKCA KALIN

inşallah sağlıklı büyür abi

58che58' Alıntı:
içini kaldırıyoz demedim kardeşim dikkatini çekerim kaydırıyoruz dedim ve bu gercek bişey kuşda çok ellenen yumurtaya yine yatar içi kaydığı için yavru böle hatalı olur

ben çok fazla ellenen yumurtaya yatan kuş görmedim...neyse abi uzatmanın bi anlamı yok.yumurta içinde kaymalarıda bilmiyodum.araştırmakta yarar var...

saygılar...

mursel' Alıntı:
YARDIMINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM, ANNESI RAHAT DUGURUYOR , SAGLIKCA KALIN

ebeveynleri rahat doyurur sorunlar yavru yeme düşünce çıkar oda ilk başlarda yem yemekte zorlanır.zamanla alışır diyorum ya ben de de çocukların elinden acıdığım için aldığım kalitesiz bi baska hayvanı göresen ne halde gaga yamuk topallıyo.ama yem yiyo.biraz da sana kalmış bişey bu yavru yeme düşünce bana hak vericeksin..

saygılar...

kuş yeme düştükten sonra yerde fazla yem yiyemese bile folluğun önüne fln yem koyarsın iyi kötü büyür gider işte

Geri