galatasaray-hamburg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 123_123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

123_123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bu akşamki uefa 4.tur 1-1 'in rövanşındaa galatasaraya başarılar dilerim.(konuyu yanlış yere açtıysam affedin)

Re: galatasaray-hsv

Cimbomumuza başarılar diliyoruz.

Ekli dosyalar

• gs1nv6.webp
    gs1nv6.webp
    99.3 KB · Görüntüleme: 943
Re: galatasaray-hsv

Bir Fenerbahceli olarak bende basarilar dilerim , Galatasaray egerki Hamburgdaki ilk yarisinda oynadigi futbolu veya diger avrupa maclarinda oynadigi gibi oynarsa zannediyorumki maci alirlar.
Shaktar ile Dinamo kiev isi goturmusler , 2 Ukrayna takimlari..gonul isterdiki ceyrek finalde biriyle Fenerbahce biriyle Galatasarayin oynamasiydi.

Ben herzaman diyorumki Galatasaray avrupada oynadigi son maclardaki performansi gosterirse Finale kadar gider hatta kupayi ikinci kez kaldirir , cunku diger takimlarin Galatasaraydan hicbir fazlaligi yoktur.Dogru duzgun tek takim bile kalmadi Uefada.

Galatasarayin defansindaki eksikler beni tedirgin etsede , kendi saha avantajini kullanip oyle yada boyle tur atlayacagini dusunuyorum.

ali abi çok haklısınız tüm yorumlarınıza katılıyorum

Bir fenerbahceli olarak desteklemeniz çok güzel.
Ama unutmayın final kadıköy de? :)

En Büyük Cimbom Başka Büyük Yok. Cimbom (Galatasaray) Tam Destek Hep Destek:)

Saygılarımla...

EFKARLI_COCUK

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Bir fenerbahceli olarak desteklemeniz çok güzel.
Ama unutmayın final kadıköy de? :)

Iste sizin tek dezavantajiniz o stadda oynamak , cunku 10 yildir orda yeniliyorsunuz :haha:

haklısınız ama bu sefer öle olmucak bu sefer farklı

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL.

cİMBOM ÖNDE.

AMA ŞU VAR O SİZİN TAKIMIN BECERİSİ DEĞİL MJUHTEŞEM STADINIZIN ETKİSİ İLE ORDAN MALUP AYRILIYORUZ VE ŞİMDİ O MABED BİZİM LEHİMİZE OLACAK RAKİP KORKSUN SARAÇOĞLU MUHTEŞEM BİR STAD.

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
2-0 milannnnnnnnnnnnnnnnnnn baroooooooosssssss

Galatasaray ceyrek finale cıktı gibi hayırlı olsun bi FENERBAHCELİ olarak tebrik ediyorum (:

Malesef 2-2 oldu :( :sinirli:

:hungur:
:hungur: :banane: :sinirli: :hayir:

hangi linkten izliyonuz ben bulamadım?

Maç stardaymıs ya yok böyle birşey ben şifreli kanal sanıyordum sabahtan beri nette atıyorum :hungur:

Galatasaraya yazık oldu 2-0'dan 2-3 eegollerde oyuncuların hatası çık 1 adamı tutamadılar Guerrero varya 2 tane attı herif

meirayı sattılar ve sonuç bu arkadaşlar kewell stoper oynuyor bu şekilde maçı kazanacağına inanmıyordum ben zaten gs nin

Mert abi biraz daha terbiyeli olalım ben Fenerliyim ama bende üzüldüm yöneticilerin bu salaklığına

Evet meira ve song büyük hata idi.
Ama ben şu an oynayan futbolcular da en büyük kabahati görüyorum
2000 ruhu yok,o istek,o azim yok,Bülent korkmazı hatırlıyormusunuz omuzu çıkmış şekilde oynadı arsenal maçında.
Yazıklar olsun.

Ömer abi haklısın Guerrero'yu acaba tutan varmıydı merak ettim adam çaktı golleri almanyaya paşa gibi gitti

New Player' Alıntı:
Mert abi biraz daha terbiyeli olalım ben Fenerliyim ama bende üzüldüm yöneticilerin bu salaklığına
valla bi terbiyesizlik yapmadım ki ben galatasarayın kazanmasını isterdim ama oyun tarzı yanlış 2 golü bulduktan sonra biraz daha yaslansa oyuncu değişikliği yapsaydı yatmaya kalksaydı skora kendi sahasında turu çıkardı onun yerine naptı 2 gol yedikten sonra ümit karanı aldı kaç aydır top oynamayan hasan şaşı aldı ki bırakın gol umudu olarak nondayı aldı nonda bu saatten sonra galatasarayda gol atmaz !

Herseyi gectim Hasan Sas niye oynatilir anlmadim , Bulen Korkmaz olmasaydi zaten Hasan o formayi birdaha giyemezdi bence.
Neyse gecmis olsun.

Geri