Galip KASUT KELEBEK YARIŞMASI OYLAMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

Size Gore Hangi Cakal 2009 Yıl

• 1 Numaralı Sarı Çakal Sayın Mahir Bey

Oy: 51 37.5%
  • 2 Numaralı Kırmızı Çakal Sayın Mehmet Bey

Oy: 68 50.0%
  • 3 Numaralı Mavi Çakal Sayın Serdar Bey

Oy: 17 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    136
  • Anket kapatılmış .

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Oncelikle Bu Sene aramizdan Ayrilan Bölümümüzün daimi uyelerinden Merhum Galip Kasut arkadaşımızı bu yarışma vesilesiyle Anmış bulunmaktayız..

1 Numara Sayin Mahir beyin Sari Cakali (havaci)

2 Numara Sayin Mehmet beyin Kirmizi Cakali (dushekimi)

3 Numara Sayin Serdar Beyin Mavi Cakali (SerdarBRS)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oylama 01 Şubat 2009 Tarihinde Sona Ericektir, Bu guzellikleri paylasan ve paylasimlarda bize destek olanlara tesekkur ederiz.

Kuscular.Org Yonetimi.​

Ekli dosyalar

• Saricakal1.webp
    Saricakal1.webp
    36.8 KB · Görüntüleme: 1,105
  • Saricakal2.webp
    Saricakal2.webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 1,122
  • Saricakal3.webp
    Saricakal3.webp
    33 KB · Görüntüleme: 1,236
  • Saricakal4.webp
    Saricakal4.webp
    22.7 KB · Görüntüleme: 1,197
  • Kirmizicakal1.webp
    Kirmizicakal1.webp
    20.1 KB · Görüntüleme: 1,258
  • Kirmizicakal2.webp
    Kirmizicakal2.webp
    7 KB · Görüntüleme: 1,228
  • Kirmizicakal3.webp
    Kirmizicakal3.webp
    7.1 KB · Görüntüleme: 1,215
  • Kirmizicakal4.webp
    Kirmizicakal4.webp
    6 KB · Görüntüleme: 1,114
  • Kirmizicakal5.webp
    Kirmizicakal5.webp
    6.5 KB · Görüntüleme: 1,174
  • Mavicakal1.webp
    Mavicakal1.webp
    9.2 KB · Görüntüleme: 2,853
  • Mavicakal2.webp
    Mavicakal2.webp
    40.2 KB · Görüntüleme: 1,220
  • Mavicakal3.webp
    Mavicakal3.webp
    12.6 KB · Görüntüleme: 2,886
  • Mavicakal4.webp
    Mavicakal4.webp
    9.4 KB · Görüntüleme: 2,873
  • Mavicakal5.webp
    Mavicakal5.webp
    128.3 KB · Görüntüleme: 1,162
Galip bey gecen yarışmada aramızdaydı, bundan sonrada her yarışmada aramızda olacak, allah c.c. rahmet eğlesin.
Hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar, kuşların hepsi güzel lakin bir tanesi kazanacak.

Galip abimizin adını bu yarışmaya verdiğin için sana çok teşekkür ederim serdar abi.

Selamlar.
Serdar bey Galip kardeşimizi bize tekrar hatırlattığın için teşekkür ederiz. Hepmizin bildiği üzere talihsiz bir kazada kaybetmiştik kardeşimizi ve acı haberle çokta üzelmüştük. Tekrar tekrar kendisini rahmetle anıyoruz.
Yarışmadaki kelebeklerin kostümleri gerçekten de çok güzel.İyi olan kazanır inşallah. Oy verecekler biraz zrolanacaklar seçmekte.
Not: Oy kullanan kişiler sadece ankete versinler. Kime oy verdiğimizi belirtmememiz iyi olacaktır. Yanlış anlaşılmasın.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Evet bencede gayet anlamlı bir yarışma olmuş,merhum galip abimizi böyleliklede anmış olacağız.

serdar dostum çok güzel bir başlık olmuş,ALLAH Razı olsun. Rahmetli dostumuza da Allahtan rahmet dilerim. çekişmeli bir yarışma olacak gibi, cünkü adaylar bir birinden yakışıklı...

Yine mükenmel paylaşım ve düşüncelerinle ortamımızı dahada keyifli hale getirdiğin için çok teşekkürler kardeşim Serdar.Galip'i yakın geçmişte kaybetmiş olsakta bu tip oluşumlarla onu bize hatırlattığın için ve ölümsüz kıldığın için canı gönülden teşekkür ederim her zaman söylediğim gibi.Anılmak güzeldir.

beykoz kaplama miski üreticisi özgür serdar galip beyi tanımayı çok isterdim kendisine allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim bu camianın dahada büyümesi dileğiyle saygılarımla

güzel yarışma olmuş. ellerinize sağlık, öncelikle Hakkın Rahmetine kavuşan kardeşimize Allahtan rahmet kederli ailesine tekrar başsağlığı dilerim.
yarışmacı arkadaşların kuşları bir birinden kıymetli maaşallah, kırmızının duruşu ve endamı bi başka geldi,saygılar,sevgiler, eski kuşçu

Ne zaman sonuçlanacak arkadaşlar bu yarışma

Oylama bitiş tarihi: 02 Şub 2009, 22:05

ırklar bozuk tamam paçalı dönek olurama tamamı paça yani çakallar paçasiiz olur mavilerde öyle çok güzeller ama paça kusuru var olmasa eşsiz zaten ben atarim paçalıları hoş dehil taklacı gibi bendekilerin hepsi paçasiz ve bende olanlar sizdede var ama paça

serk' Alıntı:
ırklar bozuk tamam paçalı dönek olurama tamamı paça yani çakallar paçasiiz olur mavilerde öyle çok güzeller ama paça kusuru var olmasa eşsiz zaten ben atarim paçalıları hoş dehil taklacı gibi bendekilerin hepsi paçasiz ve bende olanlar sizdede var ama paça

Sevgili arkadasim, Sanirim bu irkin Bu ismine yabancisiniz, fakat KELEBEK (SAYA) besleyen arkadaslarim bu irklara bu renkteki ve kafa kesmeleri bu sekilde olanlara CAKAL genelde Bursa-Balıkesir yorelerinde hitap etmektedir, diger isimleri ise Genelleme Olarak KESMEBAŞ, baska sehirlerde ise BURSA, yada KEMALPAŞA kelebegi olarak adlandırılmaktadır, şayet kuslarin irklari tamamen bozuk degilde aksine 4*4 Kelebeklerdir.
Siz soylediklerinizi ve Kelebekteki Cakal adlandirilmasini bir arastiriniz, Bildiginiz uzere, kuslar isimleriyle yoreden yoreye farklilik gostermekkle beraber, herhalde katilimin ve reytingin bu kadar cok fazla oldugu bir konuda bizler buraya irklari kirilmis kuslara koyacak seviyede degiliz..
Ama yinede bilmeyen arkadaslarinda ogrenmeleri acisindan bu aciklamaya gerek duydum..
Saygilar, Sevgiler.

serk' Alıntı:

merhaba kardeş, ne maksatla, hangi akla hizmet bu yazıyı yazdın çözmeye çalışıyorum ama başaramadım, biraz bizi aydınlatırmısın,resimdeki ırkalr bozuk demişsin, onlar kelebeklerin en kalite kelebeklerdendir, sen hayatında hiç kelebek gördünmü ki!!!! bunları mardine benzettiğine göre haklısın görmemişsin, kelebek formunda bi dolaş orda ırkı bozulşum çook kuş görürsün ama iyi bil ki bunlar KELEBEK diye adlandırılan ırkın binbir renklerinden sayılı olanlarıdır.

ha bide bi düzgün cümle kurda ne demek istediğini anlayalım olurmu, yada boş boş yazılar yazma ,sendekiler paçasız diyorusun sen YOZ bakıyorsan bizim suçumuz ne gel senide edindirelim bunlardan ama öyle 5-10 lira değil bunların çifti dikkatini çekerim, Sarı çakalalrı alırsın belki500 tl YE kırmızıları birazdaha kıyak yaparız sana 300 tl, mavilerde uygundur 200 tl uyarmı, olmaz dersen sen paçasızlarınla mutlu mesut ol, bilip bilmeden de hiç biryerde boşboğazlık yapma,

çok güzel kuşlar hepsi birbirinden güzel ama ben pek bu ırklarla ilgilenmediğim için görünüşüne baktım ve hoşuma gidene oy verdim. inşallah ilerlerde gene değişik ırklarla böyle organizasyonlar devam eder. emeği olan herkeze teşekkürler.

bu yarışmada emegi gecen arkadaşlara deşekkürler cünkü böylü onderlik. kuşların bakımı ve temizligi bası arkadaşlarımısı görüklemiş oluyor ve kuşların bakımlarıyla ilgilenmiş oluyorlar . saygılarla.nice yarışmalarla

Sevgili Arkadaslar..

2009 YILI ÇAKAL YARIŞMASI GALİBİ SAYIN MEHMET FENERCİ BEY VE YETİŞTİRDİĞİ KIRMIZI ÇAKAL'INI TEBRIK EDİYORUZ..

Teşekkürler Serdar dostum, bu yarışmayı tertip ettiğinden dolayı seni kutlarım, bu arada yarışmaya ilgi gösterip değerlendime yapan tüm güvercin seven doslarada ayrıca teşekkür ederim.

Selamlar,

Tebrikler Mehmet bey, emeğinizin karşılığını tescileyen bu birinciliğinizi kutlarım.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

!!!!!!!!YILIN EN IYI ÇAKALI!!!!!!

Bu Arada Galip KASUT Kardesimizi Tekrardan Bu yarisma Vesilesi ile Rahmet'le Anıyoruz,

Biliyoruzki Bu Yarismada Sende Vardin, Bundan Sonraki Yarismalarimizda Olucagi Gibi, Sen Hep Aramizdasin, ve Bizlerde Buralardan Kaybolana Kadar, Sen Degerli Kardesimiz, Bizim Yanimizda, Bu Sevdanin Pesinde Bizlerle KALACAKSIN!!!!

Ekli dosyalar

• KIRMIZICAKALLLL.jpg
    KIRMIZICAKALLLL.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 1,172
Geri