GALİP KASUT KELEBEK YARIŞMASI ŞAMPİYONU!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 31K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
!!!!!!!!YILIN EN IYI ÇAKALI!!!!!!

Bu Arada Galip KASUT Kardesimizi Tekrardan Bu yarisma Vesilesi ile Rahmet'le Anıyoruz,

Biliyoruzki Bu Yarismada Sende Vardin, Bundan Sonraki Yarismalarimizda Olucagi Gibi, Sen Hep Aramizdasin, ve Bizlerde Buralardan Kaybolana Kadar, Sen Degerli Kardesimiz, Bizim Yanimizda, Bu Sevdanin Pesinde Bizlerle KALACAKSIN!!!!

Ekli dosyalar

• KIRMIZICAKALLLL.jpg
    KIRMIZICAKALLLL.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 3,082
TEBRİKLER.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.UŞAK'TAN SERDAR ARSLAN...

Tebrik ederim Mehmet bey. Yarışmaya katılan diğer arkadaşlarında kuşları gerçekten çok güzeldi. Herkesin kullandığı oyların iyi yerlere gittiği kesin. Teşekkür ederiz.
Bu arada Galip Arkadaşımızı da yine anmış olduk.

Mehmet beyi , bu güzel güvercini yetiştirdiği için tebrik ederim,bu yarışma güzel başladı güzel bitti, rahmetli Galip beyi de bu vesileyle anmış olduk, ayriyetten kupa ile kuşun resmi, photoshop la yapılan çalışmasınıda çok beğendim.

Bende bu kuşa vermiştim oyumu ama gerçekten de kuş çoooooooook güzel.Allah herkese böyle bir kuş nasip etsin...

saygılar...

mehmet bey tebrik ederim.allah tüm kelebek meraklısı ve kelebek ırkı yetiştirmeye gönül veren arkadaşlara böyle kuşlar yetiştirmeyi nasip etsin.

Galip abimizi sevgi ile anıyorum nur içinde yatsın.

Mehmet bey ede bu güzel kuşu yetiştirdiği için sonsuz teşekkürler.

Dostum Galip biliyor ve hissediyorum bizi görüyor ve takip ediyorsun biz seni andıkça sen bizi takip etmeye devam edeceksin toprağın bol mekanın cennet olsun rahat uyu kardeşim.

Yarışmanın düzenlemesin de ve takibinde,oylamasın da tüm emeği, geçen arkadaşlarıma teşekkürederim çakalın sahibi Mehmet beyi canı gönülden kutlarım başarılarının devamını dilerim.

Bursa dan Serdar kardeşime ayrıca teşekkürü bir borç bilirim bu tür birliktelikler ve oluşumların devamını dilerim herkesin emeğine eline sağlık devamını bekliyorum.

Saygılar esenlikler.

Sevgili Arkadaslar Bende Mehmet Beyi Cok Cok Tebrik Ediyorum, Galip Kardesimizide Hic Bir zaman Unutmuyacagiz, Huseyincim Bizlere Bu Yolda Destek Verdigin, ve guzel yorumlarini hic bir zaman esirgemedigin icin sahsim adina sana sonsuz kere tesekkur ederim..

Değerli arkadaşım mehmet beyi kutlamak istiyorum.fakat diğer arkadaşlarımızın kuşlarıda güzeldi,Neticede bitane birinci olucaktı.arkadaşımızı tanımasakta rağmetle anıyoruz.SAYGILAR

güzelkuş

Öncelikle Galip kardeşimizi rahmetle anıyoruz,Allah mekanını cennet eylesin.Kuşun yetiştircisi mehmet beyide cani gönülden kutluyorum.Kelebek ırkından fazla anlmasamda,gerek kuşun duruş ağırlığı gerekse kostümünün zengin yapısı kelebek ırkına örnek bir kuşu temsil ediyor.Nice böyle güzel yarışmalara dileklerimle.

sayın yöneticilerimiz bir dahaki çakal kelebek yarışması ne zaman olucaktır bir plan projeniz varmı ilerde yapmayı düşündügünüz ?

serkan boncuk' Alıntı:
sayın yöneticilerimiz bir dahaki çakal kelebek yarışması ne zaman olucaktır bir plan projeniz varmı ilerde yapmayı düşündügünüz ?

Yakında insallah Yeni yarismam planimiz var, ama Kelebegin hangi cesiti olduguna yonetici arkadasimiz Dushekimi karar vericek, Daha cok hangisi isteniyorsa o olucak.

mehmet bey ellerinize sağlık çok güzel bi kuş maşallah. Allah nazardan saklasın.
saygılarımla.

MRB.LAR SEVGİLİ MEHMET KARDEŞİMİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH ZEVAL VERMESİN.
BOL SAĞLIKLI NİCE YAVRULARINI GÖRSÜN KUŞUNUN...

tebrikler başarılarınızın devamını dilerim izmirden tuncay :tamam: :heyo: :heyo:

tüm dostlara kıymetli yorumlarını esirgemediklerinden dolayı Teşekkür ederim.

walla kuşunuz mükemmel ALLAH nazardan saklasın yarışmayı kazandığınız içinde tebriq ederim

böyle bir güvercin yetiştirginiz için tebrikler başarılarınız dewamını dilerim ... izmit li ufuk...

deprikler.sahlıklı iyi kuşlara hoşcakal

maşallah bende bu kuşa oy vermiştim hepsi çok güzeldi tüm yetiştiricileri tebrik ederim böyle birlikteliklerin devamı dileklerimle BEYKOZ KAPLAMA KARAKANAT ÜRETİCİSİ ÖZGÜR DLC

tebrikler mehmet bey kusunuz gercekten cok güzel

Geri