zeynel polat
Üye
- Ad Soyad
- zeynel polat
- Meslek
- saglık personeli
- İlgi Alanı
- Belirtilmemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TABİKİ AÇIKLAYALIM 5 RESİMDEKİ MAVİLİ BOZUK CÜLÜK BABANIN CÜLÜĞÜ DİGER ATMIŞ OLDUĞUM BAŞLIKTA(HAKAN ELMA'NIN KUŞLARI) BU KUŞUN RESMİNİ DOLAPTADA GÖREBİLİRSİNİZ SAGDAN 2 GÖZDE ALTINADA GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPTIM;GELELİM SİZİN BAHSİNİ ETTİGİNİZ KUŞA EVET HATIRLIYORUM ANAMURDAN BİR ARKADAŞ HEDİYE ETTİ DEMİŞTİ HOCAM UFAK KÜPELİ BİR ZIKLI HAFİF RENGİ KOYUYDU ANCAK MAVİLİ DEGİLDİ SİZ MAVİLİDE DİYEBİLİRSİNİZ,ANCAK BU BENZETTİĞİNİZ KUŞ BAHSİNİ ETTİGİNİZ KUŞA HİÇ BENZEMİYOR İNANIN BENİ ŞAŞIRTTINIZ,ÇÜNKÜ HİÇMİ HİÇ BENZEMİYOR SANIRIM SİZ BAHSETTİGİNİZ KUŞU HATIRLAMIYORSUNUZ ZATEN O KUŞUN BİZLERDE YANİ ANTEPDE BESLEYENLERDE ANISI VAR HOCAMIN DAMINA KUŞ İZLEMEYE GİTTİGİMİZDE O BAHSETTİGİNİZ ZIKLIYI ÖZELLİKLE UÇUR DERDİK NEDENİNE GELİNCE BİRAZ KOMİK GELEBİLİR ANCAK KUŞU 2 Lİ KALDIRIRDI YANINDAKİ ÖNCÜDEN İNANIN YAKLAŞIK EN AZ 25-50 METRE FARK YERDİ,HOCAMDA BU KUŞ BASKI GÖRMEMİŞ DİYORDU BİZ ONUN ADINI HAMBAL KOYMUŞTUK CÜLÜKLERE UÇMAYI ÖĞRETİYORDU HOCAMA NİYE BU KUŞU GÖNDERMİYORSUN DİYE SORDUĞUMUZDADA AYIP OLUR HEDİYE DİYORDU SONUNDA O KUŞ HOCAMIN 3 YENİ YAVRUSUNUDA ALIP HAVADA KAYBOLDU OLAN HOCAMIN 3 CÜLÜĞÜNE OLDU,UMARIM MARAKINIZI GİDEREBİLMİŞİMDİR...cevatbor' Alıntı:MRB. BEŞİNCİ RESİMDEKİ MAVİLİ ERKEK ACABA HAKAN BEYİN KENDİ KUŞUMU YOKSA ,ANAMURDA KUŞ BESLEYEN MÜMTAZ SATICI NIN KUŞUMU?AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKÜRLER.SAYGILAR.CEVAT BOR-SALİH KÖRÜMDÜK-ALANYA
Merhaba ilgi ve alakanız için teşekürler ancak kuş satmayı düşünmüyorum;şayet olurda bir gün satmayı düşünürsem sizi ararım saygılar.hüseyin63' Alıntı:hocam kuşlarınız maşallah çok güzeller bende urfada besliyorum hepsini adanadan gönderdiler fakat ben beyaz hastasıyım eyer satmak isterseniz alabilirim saygılar tlf.0546 590 84 84