Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orko2' Alıntı:hayretin hocam dişininin bahar ayında ilk yumurtaya gideceği sıralar yumurta sorunu vardı yumurtlayacağı sıra halsiz düşmesi beni viitaminsiz olduğu şüphseni düşürdü ve güvercinde deneyimli bi abimize soordum nedenini oda vitaminsiz dedi. bana önerdiği vitaform vitamin ilacını 1 hafta kullan ve kuyruklarını makasla hayvanın bütün vitaminlerinin topladığı yer in kuyrukları olduğunu söyledi ve denedim dediklerini yaptım iyi sonuç verdi mart ayından bugüne 5 çift yumurtasını aldım .şimdi ise kesinlikle halsiz düşme olayı yoktur ayda 1 kere mahsus 3 gün veriyorum.
sözün kısası kuyrukları makasladımız zaman hayvanın kendini toparladığı söyleniyo 1 veya 3 kişiden duydum bende emin değilim .
kanatları makaslı değil.Siz arkadaşlarında düşüncelerini bekliyorum.
iyi günler.
sevgili arkadaşım senin dediğinde doğru fakat ben ve benim çevremdekiler güvercinlerin eşleşmesi ve yumurta zamanında vitamin çok harcadıkları için vitamin takviyesi olsun diye veriyorlar.ve kuşun direci artsın diye hastalıklara karşı
fakat bunu da eklemek istiyorum vitaform ilacını kullandığımdan bu yana hiç bir sorunla karşılaşmadım kümesimde