GEBZE/İSTASYON'DAN BEYAZ POSTA YAKALANMIŞTIR.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kerim KINIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kerim KINIR
Meslek
Operatör
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkadaşlar,
Bugün(30.04.2013) , saat 22.30 civarı karanlıkta eve gelirken ağaçların arasına bir beyaz posta düştü ve yakaladım.
Kuşun üzerinde belirgin özellikler var , bu özellikler sayıldığı taktirde kuş iade edilecektir.
Beyaz posta kaybeden veya kaybettiğini bildiğiniz dostlarınız varsa iletişime geçmeniz yeterlidir.
SAYGILAR

KAÇAK YAKALAYICI KERİM :haha: :haha: DUYARLILIGIN İÇİN KENDİM VE KUSCULAR ORG OLARAK TESEKKÜR EDERİM

İŞTE BURADA HEPİMİZ OLARAK BU VE BENZERİ DAVRANISLARI EMEGE SAYGIYI BASKALARININ ÜZÜNTÜSÜNÜ

KAZANÇ OLARAK GÖRMEMEYİ ÇOGALTMAK İLERLEMEK ÖRNEK OLMAK GAYRETİNDE OLABİLMELİYİZ :tamam:

evet beyaz posta dogrudur ben kacırdım hatda kuyrukları bıle vardı oysa alabılırmıyım kusumu :haha:

DELIYUREK41' Alıntı:
evet beyaz posta dogrudur ben kacırdım hatda kuyrukları bıle vardı oysa alabılırmıyım kusumu :haha:

Ne hikmetse kuyrukları yok , çekmişler Murat abi :haha:
Şaka bir yana sana can feda abi bir gün buyur gel çay içelim (:
Yürüme 10dk aramız var bir görüşemedik (:

kuscu_marik' Alıntı:
KAÇAK YAKALAYICI KERİM :haha: :haha: DUYARLILIGIN İÇİN KENDİM VE KUSCULAR ORG OLARAK TESEKKÜR EDERİM

İŞTE BURADA HEPİMİZ OLARAK BU VE BENZERİ DAVRANISLARI EMEGE SAYGIYI BASKALARININ ÜZÜNTÜSÜNÜ

KAZANÇ OLARAK GÖRMEMEYİ ÇOGALTMAK İLERLEMEK ÖRNEK OLMAK GAYRETİNDE OLABİLMELİYİZ :tamam:

Ben bunları yakalamak için hiç bir gayret göstermiyorum Muharrem abi (:
Yavruları uçuyorum takılıp gelip iniyorlar,yolda ya yere düşmüş olarak buluyorum yada karanlıkta uçamayıp düşenler(:
Emek kavramını çok iyi bildiğim için başkasının emeği,hakkı ile de mutlu olunamaz düşüncesindeyim.
Bende çok kuş kaybettim ama getiren olmadı hatta 2 mahalle arkamda şu anda benim kuşumu uçuran bile var helali hoş olsun (:
İnşallah dileklerinde kabul olur ve bir yol kat etmiş olabiliriz.
SAYGILARIMLA ABİ...

Kerim TÜRK' Alıntı:
DELIYUREK41' Alıntı:

Ne hikmetse kuyrukları yok , çekmişler Murat abi :haha:
Şaka bir yana sana can feda abi bir gün buyur gel çay içelim (:
Yürüme 10dk aramız var bir görüşemedik (:
[/
kerım bu pazartesıden ıtıbaren biraz rahata binecek işlerım o zaman görüşürüz inşallah.aslında hafta sonları gelen giden çok oluyor benım orayada sen gelmedın bir türlü :heyo:

EN GÜZEL KUŞ , KENDİMİZE AİT OLANI :slm: :tamam:

KERİM'İ KOCAMAN ''AYAKTA ALKIŞLIYORUM..'' :bravo:

Kerim başka bir insan senin yerinde olsa çatıya mezat kurmuştu; canı gönülden tebrik ediyorum seni bu davranışından dolayı

Geri