GEBZE/İSTASYONDAN ÇAKMAKLI YAKALANMIŞTIR...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kerim KINIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kerim KINIR
Meslek
Operatör
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkadaşlar;
Bugün(27.04.2013) saat 18.30 sularında , Gebze/İstasyon'da tarafımca çakmaklı yakalanmıştır.
Kaybeden dostlarımızın kuşun özelliklerini saydıkları taktirde kuş iade edilecektir.
SAYGILARIMLA...
:slm:

abi kus benim olabilir bende bir çift kaçırdım erkek olanın paçaları yarım fazla yok kanatları yeni gelmişti fazla uzun degildi mavi çakmaklıydı dişi olanda sete girmişti kuyruğunu bantlamıştım belki bunlardır

sensizkuşcu' Alıntı:
abi kus benim olabilir bende bir çift kaçırdım erkek olanın paçaları yarım fazla yok kanatları yeni gelmişti fazla uzun degildi mavi çakmaklıydı dişi olanda sete girmişti kuyruğunu bantlamıştım belki bunlardır

kurnazlıgı belesciligi biliyon ama bir adamlıgı laf dinlemeyi büyüklerine saygıyı ögrenemedin aykut :sinirli: :sinirli:

sensizkuşcu' Alıntı:

Aykut,
Son ziyaret:28 Nisan 2013 12:36
Toplam mesajlar:1 (:

Bugün saat 12.33 de kayıt olmuşsun yine siteye.
Kayıt olur olmaz bu konuya yazmışsın.Ama ne yazıkki verdiğin bilgiler bendeki kuşla uyuşmuyor. :slm:

Arkadaşlar, Gebze civarından böyle bir kuş kaçıran veya tanıdığı kaçırmış olan varsa irtibata geçin kuşu iade edelim...

S.a

Kerim kardeş, Kuş bana ait değil ama, Bir çakmaklı tutkunu olarak, Eğer beslenilecek birşeyse, 5 Kilo yemi var :)

kerim valla avcı gibisin bosun yok her hafta illaki yakalıyorsun.ama tutdugunda da dırek sahıbı varsa gelsın alsın dıyorsun.senin bu huyunu takdir etmemek mümkün degil.genc yasta bircok büyügüne örnek olucak bir davranis tebrıkler kardesim

kRaL41' Alıntı:
S.a
Kerim kardeş, Kuş bana ait değil ama, Bir çakmaklı tutkunu olarak, Eğer beslenilecek birşeyse, 5 Kilo yemi var :)
S.a Mehmet , kuş güzel inene kadar 45-50 dk uçtu kendi kuşummuş gibi sefere geldi gitti sonunda da indi.Fakat başkasının emek verdiği kuşu satmak bana düşmez.Kul hakkına girerim.Kuşu dışarıya çıkarmıyorum şu anda haftaya kada r sahibi çıkmazsa salacağım.Belki aklı başına gelirde yuvasına geri gider (:

DELIYUREK41' Alıntı:
kerim valla avcı gibisin bosun yok her hafta illaki yakalıyorsun.ama tutdugunda da dırek sahıbı varsa gelsın alsın dıyorsun.senin bu huyunu takdir etmemek mümkün degil.genc yasta bircok büyügüne örnek olucak bir davranis tebrıkler kardesim

S.a Murat abicim.Havadan gelen kuşun kim hayrını görmüş ki biz görelim (:
Başkasının emek verip kaybettiği bir kuşun ben nasıl sefasını süreyim.
O Müslüman kardeşimiz üzülürken sevinmek bize göre değil.
SAYGILAR ABİ... :slm:

merhaba. Kerim kardeşim yaptığın güzel bir davranış, bu davranışın umarım çoğuna örnek olur, tebrik ederim hareketinden dolayı. geçen salı günü ben dumanlı kaybettim. ve 200 metre ileride birisi yakalamış. kendi kuşuma para talep edildi, üzerine almak karşılığı hediye kuş vereyim dedim anlaştık. bu defa kuşu yerden kaldırdılar yan çatıya düştü. kuş senin eve gitti dediler, üstüne üstlük gidip o hediye kuşu ver muhabbeti döndü bu defa. hem kuşu alamadım hemde üzerine borçlu çıkıyordum. onun da önemlisi sorumluluğum çok, katil olmak an meselesiydi. lanet olsun dedim çekip evime gittim. kuş cumartesi geri geldi kaçırmışlar. pazar akşama kadar indiremedim yine akşam indi. mahalle kuş besleme yönünden berbat, kimseyle muhattap olmuyor, kuşun peşine de gitmezdim. yavru hatrına gittim bunları yaşadım. bunuda paylaşayım istedim. Saygılar...

oyunluyla benimdir:)

Kerim kardeşim seni tebrik ederim çok örnek bir davranış sergiliyorsun başkasına hayrı olmayanın bana hiç hayrı olmaz hep buna inanmışımdır.

ankarakuşçusu' Alıntı:
merhaba. Kerim kardeşim yaptığın güzel bir davranış, bu davranışın umarım çoğuna örnek olur, tebrik ederim hareketinden dolayı. geçen salı günü ben dumanlı kaybettim. ve 200 metre ileride birisi yakalamış. kendi kuşuma para talep edildi, üzerine almak karşılığı hediye kuş vereyim dedim anlaştık. bu defa kuşu yerden kaldırdılar yan çatıya düştü. kuş senin eve gitti dediler, üstüne üstlük gidip o hediye kuşu ver muhabbeti döndü bu defa. hem kuşu alamadım hemde üzerine borçlu çıkıyordum. onun da önemlisi sorumluluğum çok, katil olmak an meselesiydi. lanet olsun dedim çekip evime gittim. kuş cumartesi geri geldi kaçırmışlar. pazar akşama kadar indiremedim yine akşam indi. mahalle kuş besleme yönünden berbat, kimseyle muhattap olmuyor, kuşun peşine de gitmezdim. yavru hatrına gittim bunları yaşadım. bunuda paylaşayım istedim. Saygılar...

S.a Hüseyin abi.
Bu güvercin camiasında bu gibi durumlar beni üzüyor ve hayrete düşürüyor.
Bu bahsettiğin durumu yeri geliyor 14-15 yaşındaki çocuklar yapmıyor.İsteyince veriyor , hatta bazısı evine kadar getiriyor.
Ama belli bir yaşa gelmiş , senelerce kuş besleyip belli bir yere varamayan kişiler "İYİ KUŞ HAVADAN GELİR" düşüncesi ile hareket ediyorlar.Ve havadaki kuşun peşine düşüyorlar.Ama ne yazıkki peşine düştükleri ile kalıyorlar çoğu zaman.
Tamam kuş korkar , yırtıcı dalar kuş gördüğü yere dalar ama sen gidip kendi mahallen etrafındaki bir güvercinsever dostunun kuşuna pırıltıyı verip iner inmez yakalarsan bu bana göre şerefsizliktir.Halbuki kuşu kaldırsa kuş geri yuvasına gidecektir.İnşallah bu gibi üzücü durumlarla karşı karşıya bırakmz bizi ALLAH...

hayalet beyaz' Alıntı:
oyunluyla benimdir:)
O zaman senindir Selim abi , Fişek yaparken hızını alamamış , ÜSKÜDAR'DAN GEBZE'YE kadar fişekleyerek gelmiş. :haha:

osman0606' Alıntı:
Kerim kardeşim seni tebrik ederim çok örnek bir davranış sergiliyorsun başkasına hayrı olmayanın bana hiç hayrı olmaz hep buna inanmışımdır.

Teşekkür ederim Osman abi , İnşallah bütün güvercinsever dostlarımız aynı erdemi göstererek , bir diğer müslüman kardeşini mağdur etmezler.

Çakmaklının sahibi bulunmuş ve kuş iade edilmiştir.
Herkeze ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
Konu silinebilir.
SAYGILARIMLA...

Kerim TÜRK' Alıntı:
Çakmaklının sahibi bulunmuş ve kuş iade edilmiştir.
Herkeze ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
Konu silinebilir.
SAYGILARIMLA...
:bravo:

Geri