Gebze'den Eke Şeytan Tepe Arap Kayıp

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kerim KINIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kerim KINIR
Meslek
Operatör
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkadaşlar.Bugün (04.20.2013) tarihi ile başlıkta belirttiğim gibi Gebze/İstasyon'dan eke erkek şeytan tepe arap kaybolmuştur.Yakalayan dostlarımızdan isterlerse benim ile ile irtibata geçmelerini rica ediyorum.Yakalayıp irtibata geçen arkadaşa resmini ve videosunu gösterebilirim.

Teşekkür ederim.

arkadaşlara bende sorarım kerim bey,biz bulamıyoruz kaybolanı inşallah siz bulursunuz

Kusu ben yakaladim 15 takla 38 metre oynuyor kusura bakma geri veremem:)

DELIYUREK41' Alıntı:
arkadaşlara bende sorarım kerim bey,biz bulamıyoruz kaybolanı inşallah siz bulursunuz

Teşekkürler Murat bey.Allah razı olsun.Sizinde bir isteğiniz olduğu zaman mesaj atmanız yeterli.

hayalet beyaz' Alıntı:
Kusu ben yakaladim 15 takla 38 metre oynuyor kusura bakma geri veremem:)

Canın sağolsun Selim Agabey.Gel yuvamdaki hepsini vereyim.Ama benimkiler yabani sen istemezsin :haha:

kerim, şeytan meytan uzak dur yahu :) aman bırak gelmesin :)

(inşallah kısa zamanda yolunu bulup sağ salim geri döner)

FeLix_' Alıntı:

Aynen abi aynen :evet:

FeLix_' Alıntı:

Yolunu buldu bugün Mesut.Akşam üzeri 4 gibi kuşları kaldırınca baktım geldi aşağılardan doğru.Yan çatıya düştü.İnemedi yatıyor orada.Yarın iner artık.Bir kere yolunu buldu geldi dahada gitmez.

Kerim TÜRK' Alıntı:
FeLix_' Alıntı:

Yolunu buldu bugün Mesut.Akşam üzeri 4 gibi kuşları kaldırınca baktım geldi aşağılardan doğru.Yan çatıya düştü.İnemedi yatıyor orada.Yarın iner artık.Bir kere yolunu buldu geldi dahada gitmez.
Abi yemin ediyorum ben burdan sevindim :) hayırlı olsun abim sabrın sonu selamettir gerçektende böyleymiş bidahada gitmez inşallah

lordmozard61' Alıntı:
Abi yemin ediyorum ben burdan sevindim :) hayırlı olsun abim sabrın sonu selamettir gerçektende böyleymiş bidahada gitmez inşallah

Teşekkürler Hakan.Sabrın sonu her zaman selamettir.Dün ilk uçuşu olduğu ve kaybolması normal olduğu için kaybolmuştur diye konu açmıştım.Eğer şimdi yuvayı bulup tekrar giderse zaten elleri ile getirselerde almam :haha:

Kerim abi görüşemiyoruz birkaç gündür (: Geçenki evin banyo camındamı arapta hemen bornozu şampuanı kap koş selam verip dal içeri banyo etcem manasıyla kap kuşu kaç abi (:

Serkan Şen' Alıntı:
Kerim abi görüşemiyoruz birkaç gündür (: Geçenki evin banyo camındamı arapta hemen bornozu şampuanı kap koş selam verip dal içeri banyo etcem manasıyla kap kuşu kaç abi (:

Daire boş Serkan , malzemeleri alıp gitsemde kapı duvar :haha:

Ozaman daha iyi abi satılıkmı bakmaya gelmiştim diyip bodozlama dalcan içeri abi :dans:

Arap geri gelip yuvasına inmiştir.Yardım düşüncesinden dolayı Murat beye ve iyi dilekte bulunan bütün arkadaşlarımza teşekkür ediyorum.

ben mesajları yenı okudum ama harbıden ben bıle sevındın gecmıs olsun abım

gözünüz aydın asil kuşmuş demekki.ben soruyordum gördüğüm arkadaşlara ama artık gerek kalmamış.darısı başımıza hoşcakalın

DELIYUREK41' Alıntı:
gözünüz aydın asil kuşmuş demekki.ben soruyordum gördüğüm arkadaşlara ama artık gerek kalmamış.darısı başımıza hoşcakalın

Teşekkürler Murat bey.Sizinde bir ihtiyacınız olduğunuzda ulaşmanız yeterlidir.

Gözün aydın Kerim abi İyi yolunu bulmus bari :)) seninki benimkiler kadar hovarda gece alemi yokmus :D:D

albasansefa' Alıntı:
Gözün aydın Kerim abi İyi yolunu bulmus bari :)) seninki benimkiler kadar hovarda gece alemi yokmus :D:D

Kuş sahibine çeker Sefa yapıcak bir şey yok :evet: :ckmk: :haha: :heyo:

Geri