Gebzeden selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tusan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Tusan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tuğsan öncül
Meslek
güvenlik
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba guvercin severler adim tuğsan 30 yasindayim gebzede ozel guvenlik olarak calisiyorum memleketim Balikesir merkez .Gebzede koralik ev ariyorum guvercin beslememe izin vermesi tek sartim en fazla 6 kus besliycem ufak capli bir kumesde razi gelinirse buyutebilirm saygilar ev bulamadim guvercine musade etmediler o yuzden buraya sizlerle paaylastim beni bir tek siz anlarsınız.

Tuğsan Bey aramıza hoşgeldiniz.
Durumunuz üzücü birçoğumuzun yaşadığı olaylar ama bence yılmayın uygun ev bulunacaktır belki biraz şehir dışına doğru kalan semtler olabilir ama bulunur dubleks evlere falan baktınızmı.
İnşallah forumda gebzeli biri çıkıp size yardımcı olacaktır.

oncelikle cok tesekkur ederim hep aradigim bir guvercin topluluk sitesi olusmus emegi gecen herkeze gonulden tesekkurler .Kiralik ev aramaya bir hafta oldu yilmak yok aramaya devam ediyorum kirada anlasiuoruz guvercinlerimde var dedimmi ev sahibi olmaz diyor coluk cocuk toplanir diyor tuy olur kirletir diyor bakalim nasip ins bulurum

ARAMIZA HOS GELDİN İNSALLAH ZEVKİNİ GİDERİP HOBİNİ İLERLETECEGİN GÖNLÜNE GÖRE BİR MEKANA KAVUSURSUNUZ ÇOGUMUZUN MUZDARİP OLDUGU BİR EKSİKLİK HER SEYİN GÖNLÜNE GÖRE OLMASI DİLEGİ İLE TEKRAR HG

SAYGILAR

Ilginiz alakaniz icin cok tesekkurler

DEĞERLİ MESLEKTAŞIM BURSA'DAN DA SELAMLAR .

KUSCULAR ORG AİLESİ BU KONUDA DA HASSASİYETİNİ GÖSTERİP FAYDA SAĞLAYACAĞI KANAATINDAYIM..

GEBZELİ DOSTLARIMIZDAN EV KONUSUNDA HABERLER GELECEKTİR.. :tamam: :slm:

Merhabalar,

Yardım rıcanızı okurken şu an benimde sıkıntı yaşadığım konu ve bu sevginin nasıl birşey olduğunu tekrar düşünmeme neden oldu. Bir yıl önce apartman bahçesine yaptığım sağlam bir kafes ardından 5 defa gerçekleşen hırsızlık olayı bunların ikisi başarılı oldu. Ve sonrasında hatrı sayılır harcadığım paraya karşılık benim kadar bu sevgisi tavan yapmış birine komple içindekilerle beraber kümesi vererek bu işi sonlandırdığımı düşünerek en azından zevkimi almış oldum demiştim. Bir ay önce birdenbire aklıma ve kalbime düştü, kendimi inernette kuş piyasasını araştırıken balkon kafesi bakarken Edirne kapıda kuş bakarken buldum hemde hemen hemen her boş kaldığım zaman. Şimdide yazınızı okuyunca bu sevdadan asla ve asla vazgeçemiyeceğimizi bir kez daha anlamış oldum. İnşallah aradığınız evi ve hatta sizin gibi bu işe gönl vermiş bir ev sahibi bulursunuz. :heyo:

Görüşmek üzere.

Cok tesekkur ederim duyguarimi paylastiginiz icin mumkun olan bir durumu zora sokan onun bir guvercin olmasi yasam hakki verilmemesi uzucu bir durum o ev bulunacak o guvercinlere bayrak cekilecek :) olmek var donmek yok

Merhabalar Gebzeliler hala yokmu ortamda.

Tusan' Alıntı:
Merhabalar Gebzeliler hala yokmu ortamda.

GEBZE İSTASYONLUYUZ :heyo:

slm bende gebzede yaşıyorum.aradıgınız ev gebze merkezdeyse oralarda kuş beslemek için müsaıt bır yer bulmak oldukca zor olur.siz daha az gelısmıs olan mahallelerını tercıh etmeye calısın bence.ayrıca tek katlı mustakıl bır ev olsa cok daha ıyı olur dusuncesındeyım

Geri