gebzeye gönderilen kuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KALİTECİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

KALİTECİ

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sercan yalçın
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
degerli kuşcu arkadaşlarım

iki ay öncesinde telefonla irtibata geçen isminin murat duran oldugunu söyleyen biriyle telofonda kuş alış verişinde bulundum kuşları kırıkkale otagarında muavine teslim ettikten sonra paramı eft ile çıkaracaktı fakat o ara parayı yatırdım dekontu gönderiyorum felan dedi fakat telofonla konuşma esnasında adamı kendimiz gibi gördügümüz için biz kuşları göndermiş bulunduk dekontda gelmedi parada

toplam 8 adet gök (mavi ) 2 adet dumanlı perçemli sizlere ömür

ben bir yanlışa düştüm sizlerde düşmeyin diye başimdan geçen olayı sizdegerli dostlarımla paylaşmak istedim
benimle irtibata geçen adam öyle boş bi adama benzemiyor
telefon numarasını sorgulattım numara istanbul gebze istikbarata baglı
telofon numarası iptal oldu aradıgınız numara kullanılmıyor diyor.

gebzeli dostlarıma saygılar bu arkadaşı tanıyan varsa kendisine sevgi saygılarımı iletsinler

Ekli dosyalar

• 300620121473 (1).webp
    300620121473 (1).webp
    61.4 KB · Görüntüleme: 1,605
  • 19032011031.webp
    19032011031.webp
    69.3 KB · Görüntüleme: 1,624
  • 17082013576.jpg
    17082013576.jpg
    397.1 KB · Görüntüleme: 1,619
[No message]

Ekli dosyalar

• 10.webp
    10.webp
    614.2 KB · Görüntüleme: 1,619
Geçmiş olsun ; Dolandırıcılığın her türlüsü yapılıyor neyazıkki.

İnsan herkesi kendi gibi görünce bu gibi olaylar kaçınılmaz oluyor. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, gün gelir avucuna düşer..

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

resimde bulunan kuşlar göndermiş oldugum kuşlardan bazılarıdır.

cenabı allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Gecmis olsun ustam insanligin ne kadar ucuzladigina bir kez daha sahit oluyorum tekrardan gecmis olsun boynuzsuz koyun boynuzlu koyundan hakkini alicak insallah

Çok geçmiş olsun , ağlayanın malı gülene yaramaz demiş atalarımız elbet o şahıstan da çıkar sizin emekleriniz.

Geçmiş olsun kardeş bunu yapan yanına kar kaldı zannetmesin hani ne demişler alma mazlumun ağını çıkar ağeste ağeste bu olay hepimize ders olsun,hiç tanımadığımız insanlara bu şekilde kuş vermeyelim.Selamlar

Geçmiş olsun. Allah 2 yakasını bir araya getirmez inşallah :(

kimsenin ahı kimsede kalmaz hayırlısı

Geçmiş olsun kardeş, şayet buradan irtibata geçti isen, o kuş önünde eğilen, insan demeyeceğim (.....) ki muhakkak bu yazılanları okuyordur, ar perdesi bir kuş için yırtılan insana nederseniz nidiyin pek kafi etmez ama emin olun kuş için bunu yapan sıkışınca yanında bulunan insanlar üzerinden neler yapmaz onları bile hiçe sayar, sen bir çift boa boynuzu resmi koy ve o meluna hediye resmi olarak paylaş, erzurum dan sevgi ve selamlarla herkese ii forumlar

sagolasın arkadasım fakat bize yakışmaz hakeden hak ettigini bulur birgün allahından bulsun nediyelim

yok ben başka biryerden telefonla konuştum
fakat bi tanıyanı vardır giden kuşlardan gebze yakında kuş izler ozaman görüşürüz bi tanıyan mutlaka çıkar

Geçmiş olsun. Bu gibi insanların bu şekilde davranmalarına sebep birazda bizim gerektiği gibi haraket etmememizdir. Artık dekont konrolu mu kaldı. EFT ile gönderiler anında hesapta görülebiliyor. Hesabınızda paranın gönderildiğini görmeden kuşları göndermemeniz gerekirdi.

Tekrar geçmiş olsun...

teşekkür ederim iyidilekleriniz için fakat bi yanlışınız var

eft akşam 16:00 dan sonra 1 gün sonra hesabınıza geçiyor
bizi düşündüren noktada o oldu zaten

saygılarımla

KALİTECİ' Alıntı:
teşekkür ederim iyidilekleriniz için fakat bi yanlışınız var

eft akşam 16:00 dan sonra 1 gün sonra hesabınıza geçiyor
bizi düşündüren noktada o oldu zaten

saygılarımla

Öncelikle çok geçmiş olsun allah bir yerden çıkarır.
Yanlız 17:00 den sonra yapılan eft ler yarına düşer bir yanlışlık var. bence

saygılarımla

KALİTECİ' Alıntı:
degerli kuşcu arkadaşlarım

iki ay öncesinde telefonla irtibata geçen isminin murat duran oldugunu söyleyen biriyle telofonda kuş alış verişinde bulundum kuşları kırıkkale otagarında muavine teslim ettikten sonra paramı eft ile çıkaracaktı fakat o ara parayı yatırdım dekontu gönderiyorum felan dedi fakat telofonla konuşma esnasında adamı kendimiz gibi gördügümüz için biz kuşları göndermiş bulunduk dekontda gelmedi parada

toplam 8 adet gök (mavi ) 2 adet dumanlı perçemli sizlere ömür

ben bir yanlışa düştüm sizlerde düşmeyin diye başimdan geçen olayı sizdegerli dostlarımla paylaşmak istedim
benimle irtibata geçen adam öyle boş bi adama benzemiyor
telefon numarasını sorgulattım numara istanbul gebze istikbarata baglı
telofon numarası iptal oldu aradıgınız numara kullanılmıyor diyor.

gebzeli dostlarıma saygılar bu arkadaşı tanıyan varsa kendisine sevgi saygılarımı iletsinler

SERCAN ; GEÇMİŞ OLSUN !

sercan abi haram mal kimseye yar olmaz.ALLAH haramın sefasını sürdürmez. sen rahat ol

teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun
öyle tabi kimseye kalmaz tabi öbür tarafada birşeyler götürmek lazım allahından bulsunlar nediyelim olan oldu artık seneye akıllanırız

kuşlar yine çogalıyor yavru almasan hayvanlara yazık.

Gecmis olsun kardesim diyecegim ama gecmis olsun deyince gecmiyor malesef! o cocogu istesen bir sekilde bulabilirsin pesini koyverme arastır ara et vallahi bak gerci kimsenin ahi kalmaz kimsenin yanina orası ayrı bisi ama ne dicemi bilemedim boyle serefsizler yuuznden insan artik soguyor ve herkeze karsı onyargılı davranmıya abslıyor haliyle ben buradan yaziyorum o piçe itoğlu ite akıllı olsun!

Geri