KALİTECİ
Üye
- Ad Soyad
- sercan yalçın
- Meslek
- otomotiv
- İlgi Alanı
- Kediler
degerli kuşcu arkadaşlarım
iki ay öncesinde telefonla irtibata geçen isminin murat duran oldugunu söyleyen biriyle telofonda kuş alış verişinde bulundum kuşları kırıkkale otagarında muavine teslim ettikten sonra paramı eft ile çıkaracaktı fakat o ara parayı yatırdım dekontu gönderiyorum felan dedi fakat telofonla konuşma esnasında adamı kendimiz gibi gördügümüz için biz kuşları göndermiş bulunduk dekontda gelmedi parada
toplam 8 adet gök (mavi ) 2 adet dumanlı perçemli sizlere ömür
ben bir yanlışa düştüm sizlerde düşmeyin diye başimdan geçen olayı sizdegerli dostlarımla paylaşmak istedim
benimle irtibata geçen adam öyle boş bi adama benzemiyor
telefon numarasını sorgulattım numara istanbul gebze istikbarata baglı
telofon numarası iptal oldu aradıgınız numara kullanılmıyor diyor.
gebzeli dostlarıma saygılar bu arkadaşı tanıyan varsa kendisine sevgi saygılarımı iletsinler
iki ay öncesinde telefonla irtibata geçen isminin murat duran oldugunu söyleyen biriyle telofonda kuş alış verişinde bulundum kuşları kırıkkale otagarında muavine teslim ettikten sonra paramı eft ile çıkaracaktı fakat o ara parayı yatırdım dekontu gönderiyorum felan dedi fakat telofonla konuşma esnasında adamı kendimiz gibi gördügümüz için biz kuşları göndermiş bulunduk dekontda gelmedi parada
toplam 8 adet gök (mavi ) 2 adet dumanlı perçemli sizlere ömür
ben bir yanlışa düştüm sizlerde düşmeyin diye başimdan geçen olayı sizdegerli dostlarımla paylaşmak istedim
benimle irtibata geçen adam öyle boş bi adama benzemiyor
telefon numarasını sorgulattım numara istanbul gebze istikbarata baglı
telofon numarası iptal oldu aradıgınız numara kullanılmıyor diyor.
gebzeli dostlarıma saygılar bu arkadaşı tanıyan varsa kendisine sevgi saygılarımı iletsinler