GECE BİLE ATMACADAN KURTULUŞ YOK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan er_di_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

er_di_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdi Şahin
Meslek
Amele
İlgi Alanı
Kediler
atmaca gökdogandan bıktıgım icin yaklaşık 3 4 yıldır gece kuş ucuruyorum ankarada fakat gece kaybettimde oluyordu aklıma hic atmacanın alacagı gelmemişti arife günü 7 30 da akşam hava karardıktan sonra yine kuşları kaldırdım
1 saat sonra hepsi indi ikitane beyaz baya yuksek ucuyordu bi ara göremedim dikkatlı dikkatli ararken bi karaltı ve beyaz gördüm ay ışıgınında yardımıyla beyazı ayana takmış götürüyo ben cok şaşırdım gece atmacanın valanmasına ama gitti beyaz takkalı kısmeti diyoruz ama insanında canı cok sıkılıyo gündüz zaten hic göz actırmıyo 15 günde 6 kuşum gitti gecede rahat yok napacaz bilmiyorum

geçmiş olsun...artık bulundugun yerin kırsal ve ya şehir merkezi olması şart değil .atmaca bu bi kaç kere kuş aldımı oraya adeta abone olur o yuzden yarım saatten fazla uçan kuşun varsa ve dediğin gibiyse artık kellesi koltukta uçaçak...bide beyaz renkli kuşları genellikle kanat altına kırmızı tona yakın bir spreyle boyayıp uçururlar ama alacağı varsa oda kar etmez ....

evt ama hic farketmiyo dedim ya normalde gece ucuruyodum zaten gündüz hic şansı yok ucuruyum 5 dakika sonra tepesinde özellikle gelen gök dogan zaten asıl güvercini alan gökdoganlar
alana kadar vazgecmiyo catıda bile saldırıyo
ayrıca ilgine ve bilgine teşkler atmaca ve dogan sız günler

saol sanada kazasız belasız uçurmalar....

Gece bile kuş alıyor ya yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Başına gelene çok üzüldüm, geçmiş olsun. Vur diyeceğim ama o da katillik olur, doğanın kanunu bir şey de denmiyor.

Geri