Gece korkup uçan kuş gelir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetikmusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

tetikmusty

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa semizoğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Hayırlı geceler arkadaşlar

Bir saat önce kuşlarımın suyunu değiştirmek için kümese indim hemen kümesin önünde çeşme var kapıyı acık bıraktım suyu doldururken birden kuşlar dışarıya fırladı 3 tane baya bi oyunlu kuşlarım havalandı kümese kedi girmiş hemen telefondan flaş ışığı acıp yere tuttum kuş koydum yere konmaya calıştılar ama oyundan konamadılar ve kayboldular yuksekten ucaup uzaklaştılar sizce geri gelirler mi alışkın kuşlarım bu arada ?

Teşekkürler iyi forumlar...

Hayırlı geceler abicim , daha önceden başıma gelen bi olayı değinmek isterim

gece 11 saatleriydi hava birden karardı yağacak gibi gök gürültüleri geldi kümesim tepesinde bulunan havalandırma penceresini kapatmak için bahceye indigimde sulukda suyun bittiğini gördüm kümesin kapı 2 dk açık kalsın diye hemen ön bahceden suyu doldurdum geldigimde kedi 1 kuşumu almış götürüyor 8 kuşumda gece vakti havalanmıştı 5 tanesi dama kondu zar zor 3 ü yükselip dagılmaya başladılar büyük sitelere düştüklerini gördüm sabah kaktıgımda kuşlarımın hepsi damdaydı lakin kümese girmekte 1 hafta kadar zorluk çektiler girmediler damda olukda yattılar sonrasında kümesi deiştirdim boş olan kümesime alıştırdım bazı elemeler yaparak sorunu kökten çözdüm herşeyin hayırlısı vardır bi hayır sabah geri gelirler kümese girerlermi bilemem .

Teşekkürler birazda olsa içim rahatladı

karanlıkta ınemedıklerı ıcın en yakın yuksek yerlere tunemıslerdır tahmınımce gunes dogunca catıya gerı gelırler buyuk ıhtımal.gecmıs olsun.

durum ne abi geldimi kuşların bilgi verirmisin
hayırlı akşamların olsun .

Sabah erkenden kalkıp baktım 2 tanesi gelmişti bir tane kaybım var aksama kadar bekledim dışarıda belki gelir diye benim için değerli bir kuştu 1 senedir yumurta almaya calışıyodum arkasında yumurtası vardı napalım kısmet değilmiş geceleri baykus cok bu cevrede sanırım baykuşun kısmetiymiş ilgilenen arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi forumlar

Geri