geçmeyen hırıltı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 54sefa54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

54sefa54

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa küçük
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
değerli güvercin tutkunaları benim erkek beyazımın 1 aydan beri ufak ta olsa hırltısı vardı fakat bu aralar daha fazla hırıltı olmaya başladı hayvan sanki 2 saat uçmuş gibi ağzı açık hırıltı yapıyo ne yapmam lazım tedavisi v.s ne oalbilir ilk evveal kümesi baştan aşa temizledim çamaşır susuyla sildim süpürdüm değerli görüş ve cevaplarınızı bekliyorum SAYGILAR

tetra250 3 5 lira diğerini bilmiyorum kapsulu açıyorsun içindeki tozu kuşun içme suyuna döküyorsun ve her gün suyunu değiştirmende fayda var

arkadaşım hırıltıya kullanılmış ve sonuç alınmış en geçerli ilaç baytril dir 10 gün kullanımın sonunda hiç bişeyi kalmaz

şimdi işler deişti tetra alacaktım S:

evet sevgılı arkadaslar bende cesıtlı yollar denedım bu konuda ozellıkle hırıltı ve goz nezlesı olan kuslarda HIPRADOXI*S damla ıyı gelıyor rutın olarak sularınada katabılırsınız
saglıklı salmalar

Geçmiş olsun öncelikle
Ben de zamanında çok ilaç aldım.Nafile fayda etmedi.
Kuşlara 5 tane klasik temel uygulama yapmanız lazım
1.Temiz hava
2.temiz su
3.temiz yem
4.kümes ebatlarına göre kuş sayısını belirlemek
5.İnce tüye girmiş kuşu uçurmamak

Solunum yollarinda hastalik icin en iyi ilac baytrildir hem hiriltili muhabbet hemde pilici iyilestirmistik ama Baytril 2.5 olucak veterinerde var artik ecza deposu vet olmayana ilac satmiyor vetten temin edilicek bu ilaclar kanunu bu yil cikmis

Canım kardeşim hangi şehirde oturduğuna bakmadım ekomik durumunu da bilmiyorum gammamiks bulabilir isen çabuk yoldan tedavinden netice alabilirsin üst solunum yolları enfeksiyonu aşağı ciğerlere doğru inmiş 4-5 hapla çözebileceğini tahmin ediyorum selamlarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri