Geçmeyen Yeşil Uzun İshal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hanody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hanody

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Han Dilek
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
İlk aldığımda uçamayan kafası yere eğik köşelere giden kabaran yeşil solucan gibi uzun ishalli iyileştirmeye çalıştığım bir güvercinim var 2 ay aradan sonra baya kendine geldi yarı boş sineklikli bir odada bakıyorum pencereye ve yatagın üstüne uçuyor iştahı gayet iyi kanadında titreme vardı oda geçti kabarmıyor fakat ishali bir türlü geçmedi 5 gün baytril verdim bir degişme olmadı 5 gün daha verdim hafif degişme olur gibi oluyor fakat sonrasında yine aynı bütün süre boyunca nervit'te verdim bulgur'la besliyordum ishal yapar dediler ekmekle besledim baya bir süre ve onunda ishal yapıcagını söylediler şimdi haşlanmış patates verdim ishali azalır mı diye fazla bir degişim görmedim bugdayla besleyemeyi düşünüyorum sorum şu iyileşmesi için ne yapabilirim hangi ilacı alabilirim okudugum kadarı ile salmonella e.coli veya koksidiyoz yeşil ishal yapıyor bunlar için veya yeşil ishal yapabilecek herhangi bir hastalık için ne kullanabilirim

doğru doz doğru etken ile dogru surede parazit tedavisi gerekiyor. sitede paraziter tedavilerle ilgili bölümleri inceleyiniz. gecmis olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri