Gelincik Hakkında Yardım !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
S.A beyler dün gece güvercinlerime gelincik saldırmış hepsini 18 tane kuşu boğup kanını emmiş acaba o gelinciği yakalayabilirmiyim vede yeni kuşlar alacağım yine gelirmi yardım ederseniz sevinirim

gelinciğe zarar verirsen onun familyasındakiler sürekli gelirler, seni rahatsız ederler zarar verirler, kinci hayvanlardandır. Öncelikle kümese girebileceği yerleri kapatıp, daha sonrasında kümesin etrafına, köpek ve kedi kakası koyarsan o kokuyu alınca gelmeyi keser, gelincikler köpek ve kedileri pek sevmezler, onların bölgesi olduğuna kanaat getirip, o bölgeye yaklaşmaz.

Geçmiş olsun.

peki dediklerini yapıcam önerin için sağol

arkadaşım bence yeni kuş almadan önce gelinciğin girdiği yeri bulp kapata bilirsen ve köpek beslersen gelmeyi keser

Gelincik sinsi bir hayvandır zevk için öldürür, siz onu şuan yakalayamaya bilirsiniz hızlı ve akıllıdır çalılık otluk ve virane yerleri sever , çokta tedbirlidir . Önümüzdeki dönemde kümesinizin koşullarını geliştirin barınağınızı izole edin tel gözeneklerini sıkı telli malzemeden seçin kapı aralığı çatı malzemesi vs için çok dikkat edin ufacık delikleden geçebilir . Geçmişolsun .selamlarŞEREF

Sağol şeref abi dediğin gibi en küçük yerleri bile kapattım mehmet nuri yuvam çatıda köpek besleyemem yine de sağol

Uzun yıllar önce Sayın Nam-ı diğer kel Turan'dan dünyanın parasına alıp,Ilgaz'da uçurduğum arap erkeğimi gelinciğe kurban vermiştim.Arabı parçaladıktan sonra bir daha kümese uğramadı.Bu hayvanlar çok küçük açıklıklardan dahi girebiliyor.Girebileceği yerleri iyi kapat.Bir iki defa daha gelir.Sonuç alamazsa bir daha uğramaz.Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri