GENÇ KARDESLERİMİZE SEBEB((KONU KİRLİLİGİ))benzer konular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
KÜÇÜK KARDESLERİMİZE ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

UZUNCA BİR ZAMANDIR GÖZLEMLERİMİZ DOGRULTUSUNDA GENÇ VE YASCA KÜÇÜK KARDESLERİMİZİN FORM VE SOHBET ODASINI KULLANIMLARINDA ÇOK CA YASANAN SIKINTILAR OLMAKDADIR BİZLER OLSUN TECRÜBELİLER OLSUN GEREK ANLATIM İZAH GEREKSE YAZISARAK UYARILMALARINA RAGMEN PEK ÖNEMSEMEDİKLERİ GÖRÜLMEKDE

YASCA KENDİLERİNDEN KAT KAT BÜYÜK AGABEYLERİNİN SORDUKLARI SORULARINA BIKIP USANMADAN CEVAPLAR VERİLMESİNE RAGMEN ASAGILAYICI CİDDİYETSİZ VE ALAYA ALICI DAVRANISLAR GÖRÜLMEKDE HATTA VE HATTA HAKARETE VARAN SÖYLEM İÇİNDE BULUNMAKDALAR

AMA SUNU BİLMELİLERKİ İLERDE BU DAVRANIS SEKİLLERİNDEN KENDİLERİDE UTANACAK BELKİDE AYNI DURUMLARA MARUZ KALACAKLARDIR BU VE BENZERİ DAVRANIS SEKİLLERİ SİTEMİZ DE BULUNAN BİRBİRİNDEN KIYMETLİ USTA VE YETİŞTİRİCİLERİ KUSTURMÜŞ UZAKLASTIRMIS ÇOK KEZ SİTEYE BİLE GİRMEZ DURUMLARA GETİRMİŞLERDİR

BUNDAN BÖYLE BU GİBİ DAVRANISLARDA BULUNAN HER KİM OLURSA OLSUN UYARILMAKSIZIN SİTEDEN UZAKLASTIRILACAK DİKKATLİCE TAKİP EDİLECEKDİR KENDİLERİNİN YETİŞMESİNDE ETKEN OLAN KİŞİLERE BU SEKİL DAVRANISLAR HOS SEYLER DEGİLDİR HEM BİLGİLENECEK HEM KARSIDAKİLERİN ZAMANINI ALACAK HEMDE ALAYA ALIP HAKARET EDECEKSİNİZ BU GİBİ DAVRANISDA BULUNANLAR ACABA KENDİLERİNE YAPILSA NE HİSSEDERLER KENDİLERİ NASIL DÜŞÜNÜRLER

ONUN İÇİNDİRKİ BUNDAN BÖYLE KÜÇÜK GENÇ KARDESLERİMİZİN FORM VE SOHBET ODASINI KULLANIMLARINA DAHA DİKKAT ETMELERİ GEREKİR, GELİŞİ GÜZEL SAÇMA SAPAN BASLIKLAR AÇMAK KENDİSİ BİLMEDİGİ HALDE YOL GÖSTERMEK KİŞİLERİ YANLIS BİLGİLENDİRMEK SOHBET ODASINA SELAMSIZ DALMAK İZİN ALMADAN SORULAR YÖNELTMEK KİŞİLERİ BUNALTMAK HAD SAFHADA GENÇLERİN DAHA DİKKATLİ DUYARLI TUTARLI DAVRANMALARINI BEKLİYOR BU SÖYLEMLERİ UYARI OLARAK ALGILAMALARINI DİLİYORUM BURADAKİ SÖYLEMLERİM BU SEKİLDE DAVRANAN VE BU AMACI GÜTMEYE YÖNELİK KİŞİLERİ KAPSAMAKTADIR KUSCULAR ORG DUYURUSUDUR

SAYGILAR

Re: DUYURU

içime su serpildi, yazan ellere ve uygulayacak olan dimağlara sağlık..

Re: KÜÇÜK KARDESLERİMİZE ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

BEN SAYGIYA ÖNEM VERENLERDENİM.

İNCE RUHLU VE HASSAS BİR YAPIM VARDIR..ÇABUK KIRILIRIM AÇIKÇASI..

BÜYÜKLERİME SAYGILI OLMAYA GAYRET GÖSTERİRİM..

BENDEN YAŞÇA KÜÇÜK OLANLARIN DA BANA KARŞI SAYGILI OLMALARINI ARZULARIM.

BİRBİRİMİZİ ÜZMEYELİM,SAYGILI OLALIM.

Cok haklısın muharrem abi, konusmadan önce bi düsünsünler acaba ben ne yapıyorum nerde hata yapıyorum diye Kendisine saygısı olmayan kimseye saygısı olmaz, simdiki gencler hep lay lay lom adap edep denen bisey kalmamıs, yapmadan önce bi düsünün ve karsınızdaki insanları kendi yerinize koyun, bu gibi durumlar hakaretler saygısızlıklar babanıza yapılsın istermisiniz ne hissedersiniz yapılmıs olsa. bunu örnek alın ve kimseye yapmamaya özen gösterin sırf sanal alemde degil gercek hayattada boyle yapın. bencede en dogrusu boyle ınsanların siteye alınmaması ve sohbetin en az 200 mesajı dolduran insanların girebilmesi makbuldur.

Güzel bir konuya değinmişsin muharrem abi.Açıkçası Mini-Chat bölümünün açık kalması ve bu güzel aile ortamının daha iyi bir şekilde işleyip , bilgilerimizi paylaşıp, bilmediklerimizi öğrenebilmek için gerçekten bir çok yararlı bir konu.Son zamanlarda sizinde dediğiniz gibi site üzerinde daha önce tartışılmış ve çok yararlı bilgiler içeren konular araştırılmaksızın lüzumsuz yere yeni bir başlık açıldığı aşikârdır.Bu resmi site üzerinde bizlere bildiklerimizi paylaşma ve bilmediklerimizi öğrenme yetkisi verildi diye de bilmediğimiz konularda gereksiz şekilde yorumlar yaparak bizim gibi bilmeyenleride yanlış yönlendirmemeliyiz.Şahsen bu siteyi çok kullanan,çok değerli dostlukla-abilikler-kardeşlikler edinen,oldukça fazla değer verdiğimiz güvercinler hakkında geniş bilgiler edinen , bildiklerimi bilmeyenlerle paylaşan ve mini-chat bölümünü çok kullanan birisiyim.

Yine şahsen ; açılan konularda , arkadaşlara verdiğim bilgilerde bir yanlış olduğunda dostlarım tarafından düzeltilmesini ve benimde bilgilendirilmemi arzederim.Yaptığım yorumlarda ve mini-chat bölümünde eğer şimdiye kadar bir yanlışım bir terbiyesizliğim ve bir dostumuzu kırdığım olduysa şahsım adına özür dilerim ve böyle bir durum olursa beni uyarmanızı rica ederim...

aslında ben ve diğer kardeşlerim olmak üzere çok anlamlı bir konu yazdığınız ve yorum atmanız için teşekkür ederim sizlere şuan şu sözü yazarken aklımdan bir atasözü geldi (herşeyi bilme hadidini bil yeter) diye ama ben bu sözü yazmak istemiyorum çünkü biz -18 yaşaltındakilerin bu gibi davranışları yapmayacağımıza inanıyorum.tüm kardeşlerimide bu düşünceye davet ediyorum/

darbelerde olsa hayatımızda biz hep ümitlerle baktık hayata anlamsız cevaplarda veracek sözüm yok bilmem anlatabildim mi?

Güzel bir konuya değinmişsin Muharem kardeşim,burdaki chat sayesinde sitede bu işe gönül veren bir sürü genç

kaliteli kuşçuluğa gönül vermiş kardeşlerimizi tanımış olduk.Aklımızın erdiği kadarıylada onlara bilgilerimizi

tecrübelerimizi aktarmağa gayret ettik,bazen buda sorulurmu gibiden sorulara bile sıkılmadan,yeterki genç

kardeşlerimize yardımımız olsun diye dilimizin döndüğü kadar yardımcı olmağa çalıştık.

Chat bölümünde tanımaktan mutlu olduğum,bir sürü güzel kardeşimizle denk geldikçe işim dolayısı ile sabahlara

kadar muhabbet ettik.

Ama chat kısmını sık kullanan biri olarak,bazen karşıma kendini sanal alemde gizli rumuzlarla saklayıp,karşısındaki

hiç tanımadığı halde yardımcı olmağa çalışan benim gibi büyüklerine karşı.

SAYGISIZLIK-ŞEREFSİZLİK-AHLAKSIZLIK yapmağa uğraşan gizli rumuzların ardındaki zavallılarda denk gelmektedir.

Sırf bu tiplerle karşılaşmamak için chatte tanıdık arkadaşlar,genç kardeşlerimiz denk gelirse giriyorum.

Benim gözümde bu tipler zavallılardır,şayet benim yüzüme söyleyebilecek kadar delikanlı olsalar zaten gizli-sahte

rumuzlarla girmezlerdi.Bu tipleri Allah a havale ediyorum.

Chat bölümüne referansla ve şifre ile girilmesi böyle bir ahlaksızlığın önüne geçer düşüncesindeyim.

BU ŞİFRE VE REFERANS İŞİ OLANA KADARDA TANIDIK OLMADIĞI ZAMAN CHAT BÖLÜMÜNÜ KULLANMAYACAĞIM.

Selamlar sağlıcakla kalın.

Şenol abiye sonuna kadar katılıyorum referans olayı yada sitede belli bi geçmişi olan ay ,gün olarak (örneğin üye olduktan 30gün sonra chat kullana bilse ) yada belli bi post sayısına kadar ulaşmış ( örneğin 50-100 mesaj gibi ) olan chat bölümünü kullansa daha mantıklı ve bu gibi sorunların ortadan kalkacağını düşünüyorum...

güncel

HER ZAMAN UYARILARIMIZA RAGMEN
RENKLİ YAZI YAZMAK
YOKMU CEVAP VEREN

ACİL YARDIM VEDE HEP AYNI VE BENZER KONULARIN AÇILMASI DURUMUNDA KONULAR SİLİNECEK DUYARLILIK GÖSTERMEYENLER

UYARILMAKSIZIN SİSTEM TARAFINDAN UZAKLASTIRILACAKTIR YAPMAK İSTEMEDİGİMİZ BİR DURUM LAKİN KONU KİRLİLİGİNİ ÖNÜNE GEÇMEK SİZLERE HİZMET EDEBİLMEK İÇİN BU KONULARI TEMİZLEMEKDEN ZAMAN KAZANMAK ADINA BİZLERİ MECBUR KILMISDIR KENDİ KOLAYLIKLARINI DÜŞÜNEN GENÇ KARDESLERİMİZİN BİZLERİDE ANLAMASINI BEKLİYOR RİAYET ETMELERİNİ UMUYORUZ

SAYGILAR

Re: GENÇ KARDESLERİMİZE SEBEB((KONU KİRLİLİGİ))

kuscu_marik' Alıntı:
HER ZAMAN UYARILARIMIZA RAGMEN

YOKMU CEVAP VEREN

ACİL YARDIM VEDE HEP AYNI VE BENZER KONULARIN AÇILMASI DURUMUNDA KONULAR SİLİNECEK DUYARLILIK GÖSTERMEYENLER

UYARILMAKSIZIN SİSTEM TARAFINDAN UZAKLASTIRILACAKTIR YAPMAK İSTEMEDİGİMİZ BİR DURUM LAKİN KONU KİRLİLİGİNİ ÖNÜNE GEÇMEK SİZLERE HİZMET EDEBİLMEK İÇİN BU KONULARI TEMİZLEMEKDEN ZAMAN KAZANMAK ADINA BİZLERİ MECBUR KILMISDIR KENDİ KOLAYLIKLARINI DÜŞÜNEN GENÇ KARDESLERİMİZİN BİZLERİDE ANLAMASINI BEKLİYOR RİAYET ETMELERİNİ UMUYORUZ

SAYGILAR

Re: GENÇ KARDESLERİMİZE SEBEB((KONU KİRLİLİGİ))benzer konula

Bütün kullanıcı dostlarımızdan forum içi düzenin sağlanabilmesi için bu konuya dikkat ve özen göstermelerini diliyorum... :evet: :tamam: :slm:

:ckmk:

latifkocak' Alıntı:

:asla: :asla:komik olan nedir latif söylermisin

Paylaşmakta oldugumuz güvercin sevgisinde bütün genç kardeşlerime selam ediyor forum düzen ve kurallarına uyulmasını dostlukların pekişmesini rica ediyorum saygılarımla...

Uygulanması gerçekten faydalı olacaktır, abilerime saygılarımda

muharrem abi saygılar .

benim merak ettiğim birşey var ben arşivleri sıksık okuyorum çok fazla gereksiz konu var aynı konular var cevap verilmemiş konular var bunların düzenlemesini siz yönetici olarak yapamıyor musunuz?

yararlı konuları bulmak bu şekilde zor oluyor mesela gereksiz olanları silip gerekli olanlar birleştirilemez mi ?

selamlar

TEMİZLEMEK YETMİYOR TEMİZ TUTMAK DA GEREKLİ DURSUN HEP UYARIP ANLATIYORUZ AMA NEDENSE PEK ANLASILMIYORUZ yararlı konuların bulunmamasının zor olusu arama yapmadan açılan baslıkların yarattıgı kirlilikde
zaten gereken temizligi daima yapıyoruz

Konu günceldir

kuscu_marik' Alıntı:
TEMİZLEMEK YETMİYOR TEMİZ TUTMAK DA GEREKLİ DURSUN HEP UYARIP ANLATIYORUZ AMA NEDENSE PEK ANLASILMIYORUZ :tamam:

dragnel' Alıntı:
muharrem abi saygılar .

benim merak ettiğim birşey var ben arşivleri sıksık okuyorum çok fazla gereksiz konu var aynı konular var cevap verilmemiş konular var bunların düzenlemesini siz yönetici olarak yapamıyor musunuz?

yararlı konuları bulmak bu şekilde zor oluyor mesela gereksiz olanları silip gerekli olanlar birleştirilemez mi ?

selamlar
FORUM SAĞ ÜST KÖŞEDEKİ ''google arama motorunu '' KULLANARAK BİLGİLERE ULAŞALIM..

[email protected]' Alıntı:
dragnel' Alıntı:
muharrem abi saygılar .

selamlar
FORUM SAĞ ÜST KÖŞEDEKİ ''google arama motorunu '' KULLANARAK BİLGİLERE ULAŞALIM..

kuscu_marik' Alıntı:
UZUNCA BİR ZAMANDIR GÖZLEMLERİMİZ DOGRULTUSUNDA GENÇ VE YASCA KÜÇÜK KARDESLERİMİZİN FORM VE SOHBET ODASINI KULLANIMLARINDA ÇOK CA YASANAN SIKINTILAR OLMAKDADIR BİZLER OLSUN TECRÜBELİLER OLSUN GEREK ANLATIM İZAH GEREKSE YAZISARAK UYARILMALARINA RAGMEN PEK ÖNEMSEMEDİKLERİ GÖRÜLMEKDE

YASCA KENDİLERİNDEN KAT KAT BÜYÜK AGABEYLERİNİN SORDUKLARI SORULARINA BIKIP USANMADAN CEVAPLAR VERİLMESİNE RAGMEN ASAGILAYICI CİDDİYETSİZ VE ALAYA ALICI DAVRANISLAR GÖRÜLMEKDE HATTA VE HATTA HAKARETE VARAN SÖYLEM İÇİNDE BULUNMAKDALAR

AMA SUNU BİLMELİLERKİ İLERDE BU DAVRANIS SEKİLLERİNDEN KENDİLERİDE UTANACAK BELKİDE AYNI DURUMLARA MARUZ KALACAKLARDIR BU VE BENZERİ DAVRANIS SEKİLLERİ SİTEMİZ DE BULUNAN BİRBİRİNDEN KIYMETLİ USTA VE YETİŞTİRİCİLERİ KUSTURMÜŞ UZAKLASTIRMIS ÇOK KEZ SİTEYE BİLE GİRMEZ DURUMLARA GETİRMİŞLERDİR

BUNDAN BÖYLE BU GİBİ DAVRANISLARDA BULUNAN HER KİM OLURSA OLSUN UYARILMAKSIZIN SİTEDEN UZAKLASTIRILACAK DİKKATLİCE TAKİP EDİLECEKDİR KENDİLERİNİN YETİŞMESİNDE ETKEN OLAN KİŞİLERE BU SEKİL DAVRANISLAR HOS SEYLER DEGİLDİR HEM BİLGİLENECEK HEM KARSIDAKİLERİN ZAMANINI ALACAK HEMDE ALAYA ALIP HAKARET EDECEKSİNİZ BU GİBİ DAVRANISDA BULUNANLAR ACABA KENDİLERİNE YAPILSA NE HİSSEDERLER KENDİLERİ NASIL DÜŞÜNÜRLER

ONUN İÇİNDİRKİ BUNDAN BÖYLE KÜÇÜK GENÇ KARDESLERİMİZİN FORM VE SOHBET ODASINI KULLANIMLARINA DAHA DİKKAT ETMELERİ GEREKİR, GELİŞİ GÜZEL SAÇMA SAPAN BASLIKLAR AÇMAK KENDİSİ BİLMEDİGİ HALDE YOL GÖSTERMEK KİŞİLERİ YANLIS BİLGİLENDİRMEK SOHBET ODASINA SELAMSIZ DALMAK İZİN ALMADAN SORULAR YÖNELTMEK KİŞİLERİ BUNALTMAK HAD SAFHADA GENÇLERİN DAHA DİKKATLİ DUYARLI TUTARLI DAVRANMALARINI BEKLİYOR BU SÖYLEMLERİ UYARI OLARAK ALGILAMALARINI DİLİYORUM BURADAKİ SÖYLEMLERİM BU SEKİLDE DAVRANAN VE BU AMACI GÜTMEYE YÖNELİK KİŞİLERİ KAPSAMAKTADIR KUSCULAR ORG DUYURUSUDUR

SAYGILAR

adı gecen konularda gerekenler tavizsiz yerine getirilmekdedir üyelerimize duyurulur

ortamımızın bozulmasına kesinlikle fırsat verilmeyecekdir :tamam:

bu genç kardeşlerimizi çok yerden yere vurmadan orson wellesin parçası aklıma geldi..orson usta ben gençken bana diyodu ki...ey genç bende bir zamanlar genç oldum.ben gençliğin ne demek olduğunu bilirim.ya sen yaşlılığın ne demek olduğunu bilirmisin....ben yaşlılığın tecrübeler demek olduğunu yeni yeni 40 lı yaşlarımda öğreniyorum.yani özetle gençler bizde bir zamanlar genç olduk...sizde şunu anlayın çok kanınız kaynıyosa içinizde at kişniyosa tepişip denyoca makara kukara yapıcaksanız lunaparka umumhaneye halı sahaya falan gidin burası bi bilgilendirme formuysa bilgi almak için öğrenmek için ve varsa bildiğinizide paylaşıp yardımlaşmak için kullanın...hepimiz genç olduk tamam eywallah ama fazla dengesizlik arıza yapanlarında helaya atılıp üstüne sifon çekilmeli ayit olduğu kişiliğinin hammaddesine kavuşturmalı....bi abimizin yazdığı (52) yaşında bi insanın yazdığı yorumu okudum.çet odasında karşılaştığı terbiyesizliği üstü kapalı anlatmış.bu abimize sanıyorum kendisine küfürde edilmiş ki adamcağız ağır yazmış biraz..şimdi yönetime sesleniyorum.bu tarz itlerin aşıları yapılmalıki bütün siteye hastalık bulaştırmasınlar.ve burdan abimizede ricam bunu yapanın niki ismi cismi kod adı v.s her neyse onu yönetime bildirsin.akıbetininde takipçisi olsun.

-BEYAZADAM-' Alıntı:
bu genç kardeşlerimizi çok yerden yere vurmadan orson wellesin parçası aklıma geldi..orson usta ben gençken bana diyodu ki...ey genç bende bir zamanlar genç oldum.ben gençliğin ne demek olduğunu bilirim.ya sen yaşlılığın ne demek olduğunu bilirmisin....ben yaşlılığın tecrübeler demek olduğunu yeni yeni 40 lı yaşlarımda öğreniyorum.yani özetle gençler bizde bir zamanlar genç olduk...sizde şunu anlayın çok kanınız kaynıyosa içinizde at kişniyosa tepişip denyoca makara kukara yapıcaksanız lunaparka umumhaneye halı sahaya falan gidin burası bi bilgilendirme formuysa bilgi almak için öğrenmek için ve varsa bildiğinizide paylaşıp yardımlaşmak için kullanın...hepimiz genç olduk tamam eywallah ama fazla dengesizlik arıza yapanlarında helaya atılıp üstüne sifon çekilmeli ayit olduğu kişiliğinin hammaddesine kavuşturmalı....bi abimizin yazdığı (52) yaşında bi insanın yazdığı yorumu okudum.çet odasında karşılaştığı terbiyesizliği üstü kapalı anlatmış.bu abimize sanıyorum kendisine küfürde edilmiş ki adamcağız ağır yazmış biraz..şimdi yönetime sesleniyorum.bu tarz itlerin aşıları yapılmalıki bütün siteye hastalık bulaştırmasınlar.ve burdan abimizede ricam bunu yapanın niki ismi cismi kod adı v.s her neyse onu yönetime bildirsin.akıbetininde takipçisi olsun.

adı gecen konu ve yasananlar dan bilgim oldugu anda gereken yapılmıs ahlaksız üye anında siteden uzaklastırılmısdır :tamam:

çok iyi yapmışın muharrem abi eline koluna sağlık...abicim bu tür kişiliksiz insan müsveddelerini aramızda kesinlikle barındırmayalım..hassasiyetiniz için ben tşk ederim..bu tarz zırtolara rastlıyanlarda bunlarla ağaz dalaşına girmeden gerekli yerlere msj olarak bildirsinler.buranın ciddiyetinin bozulup seviyenin düşmesine müsama göstermeyelim.ite köpeğe göz açtırmayalım.güzel ve hakkaten çok faydalı bi forum sitesi.burayı ziyaret eden insanlar hem bilgi hem sıcak bi dostluk ve yardımlaşma bulsun.özetle bizlerde duyarlı olalım sahip çıkalım..ben bu siteye girince yabancılık çekmiyorum kendimi eşimle dostumla sohpette gibi hissediyorum.rahat ve huzurluyum sevdiğimiz şeyleri tartışıp bilmediklerimizi merak ettiklerimizi öğrenebildiğimiz güzel bi site kurmuş arkadaşlar yüreklerine emeklerine sağlık....emeği geçenleri tbrk ediyorum.......

Geri