GENÇ KUŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JeanLoup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

JeanLoup

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ErdeM KULA
Meslek
ÖGrenci
İlgi Alanı
Kediler
GEnç bir kuşumm var devamlı şiş bi şekilde duruyorr kıpırdamıyorr yem yerken sıkıntı yok yemlemeden sonra içeri girdimi akşama kadar adım atmıyo alıyorum havaya atıyorum kondugu yerde kalıyoo ve şişiyo.Nedeni ne olabilir 1 haftadır böle kafasıda sıcak gibi geldi bana sanki ateşli..Lütfen yardım ne olabilir ne yapabilirm..
VE bir kuşumda tıskırıyo ama çok az günde 1 2 kere korkulcak bişeymidir tiksirmek..

JeanLoup' Alıntı:
GEnç bir kuşumm var devamlı şiş bi şekilde duruyorr kıpırdamıyorr yem yerken sıkıntı yok yemlemeden sonra içeri girdimi akşama kadar adım atmıyo alıyorum havaya atıyorum kondugu yerde kalıyoo ve şişiyo.Nedeni ne olabilir 1 haftadır böle kafasıda sıcak gibi geldi bana sanki ateşli..Lütfen yardım ne olabilir ne yapabilirm..
VE bir kuşumda tıskırıyo ama çok az günde 1 2 kere korkulcak bişeymidir tiksirmek..
erdem kardesim geçmiş olsun büyük bir ihtimalle veba yani hastalık kapmıs forumlarda bu tür rahatsızlıklarla ilgili baslıklar ve cevaplar var bir bak istersen daha sonra sohbet bölümünde bu konu ve tedavileri ile ilgili bir arkadasımız var size yardımcı olur geçmiş olsun

SAYGILAR

İlginiz için teşekkürler konuları araştırıorumda hep antibiyotik tedavisi demişler tetra demişler ama ben okudugm kadarıyla antibiyotik iyi bişey degil ve öküz boga için olan antibiyotikleri kuşlarda kullanmak istemiyorum...BU şişkinlik konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen bilgilendirirmisiniz..

...............

bilen yokmu bu işi...

kabarıp şişen kuşunun KAKASINI iyice kontrol edip bana tarif etmeni rica edeceğim. Müşaade (revir, çifthane gibi) altında tutmanı ilk etapta tavsiye ederim hemen kuşlarından ayır. ÖNCELİKLE DİĞER KUŞLARINI EMNİYET ALTINA ALMALISIN. antibiyotik şu anda vermemelisin.dışkı beyaz, şeffaf, yeşil yada parça parça dağınık gibi halleri gözlemle yine paylaşımda bulunalım. SEVGİLERİMLE. geçmiş olsun dileklerimle.

tamam şuan ayrı biyerde tutuyorum kuşumu ztnn gözlemledikten sonra tekrar yazıcam buraya..

TEŞEKKÜR EDERİM. GEÇMİŞ OLSUN.

dışkısı koyu yeşilll isalle hiç alakası yok dolgunn dolgun ve tıskırmayada başladıı dün böle bişey yoktu bugün tıksırmayada başlamışşşş...Lütfen bi çözüm...?

konuyla alakalı değil ama acil cevap almam lazım şu ana kadar aldığım sayalardan hhiç bitanesi oynamıyor oynayan saya alınca neye dikkat etmem gerekir oynayan kuş nası belli olur yerdee acil cevaplarsanız svnrm.........

HALİL PROFİL BİLGİLERİNDE 75 YAŞINDA GÖRÜNÜYORSUN. DÜZENLERMİSİN. BİR SOYADIN DA VARDIR HERHALDE.

jeanloup ,

GÜVERCİNLERDE BAKTERİ VE VİRÜS HASTALIKLARI (arka arkaya gelen ölümler ) okumalısınız . Size faydalı olacağını düşünüyorum.

okucam şimdii biraz öncede bir abiden duydugum bişeyi yaptımm 5 damla limon damlattım azınaa birazcıkta tuzz...

çözüm bulamıyorumm...

İLK SAYFADAN İTİBAREN ; PAYLAŞIMLARDA BULUNDUĞUMU GÖRECEKSİN.

Geri