Genc kuslarda ani ölüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eary
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

eary

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eray şen
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Baslikta dedigim gibi genc kuslarim yaklasik 4 ila 8 aylik olan kuslarimda yeme karsi isteksizlik var cok nadir yeme geliyolar bunlardan 3 tanesi ilac tedavisine baslamadan oldu kuruma filan yoktu kuslarda 2-3 gun icinde olduler simdi ilac tedavisi olarak sabahlari Nifuramycin aksamda 2 gun coccimix kullandim bu 2 gun icinde 1 tane daha öldu.suan ilaclari kullanmaya baslamamin 3. gunu ama hala bi iyilesme yok 3-4 tane daha gidici gibi gozukuyor.bu olenlerden daha kucuk olanlar var 1-2 aylik Allah a sukur onlarda bi problem gozukmuyor fakat cozemedim hastaligi.Ekelerde hic bir problem gozukmuyor cicek te yok tuyden oldugunu da sanmiyorm haftada 2-3 gun vitamin takviyesi uyguluyordum.Daha nediyim bilemiyorm ben cözemedim basina daha onceden gelen varsa tecrubeleriniziden faydalanmak istedim.En azindan kalanlari kurtarmak anlamina.Simdiden yorumlariniz icin tessekkurler...

karantına protokolu uygula hemen bıde bırazdaha ayrıntılı bılgı verırsen tesıs koyabılmemız ıcın ıyı olur

bu konuda ayrıntılı bilgi toplamak isterseniz. GENÇ KUŞ HASTALIĞI olarak bakabilirsiniz. E.COLİ.vet . ilacı sulfamezatin veya eczaneden ercefuryl kullanılabileceğini düşünüyorum..( 4 er gün)

vitamin ,doğal maden suyu, bitki çaylarının karışımı ve yoğurt suyu da kuşlarınızın direncini artıracaktır.

[email protected]' Alıntı:
bu konuda ayrıntılı bilgi toplamak isterseniz. GENÇ KUŞ HASTALIĞI olarak bakabilirsiniz. E.COLİ.vet . ilacı sulfamezatin veya eczaneden ercefuryl kullanılabileceğini düşünüyorum..( 4 er gün)
YAVRU SEZONU OLDUĞU İÇİN GÜNCELLENMİŞTİR..YAVRULARINIZ BOL OLSUN..SAĞLICAKLA KALIN.. :slm:

VEBA VE SALMONELLA AŞILARI FAYDALI OLMAKTA.. :slm:

Geri