Genç yavrularda taklacı olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan o_m_e_r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

o_m_e_r

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer balin
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar ben yeni, taklacı güvercin yetiştirmeye başladım. Taklacı çiftten üreyen yavrularda taklacı olur mu?
Bunun yüzdesi var mı? Eğer olursa ne kadar sürede takla atmaya başlar?

Evet taklacı olurlar ... yüzdesi değilde sizin uçurmanıza ve antrenman yaptırmanıza bağlı .. Annesi ve babası taklacı ise zaten kanında var demektir :)

ewet iki taklacıdan taklacı yavru alırsın ama taklacıları uçurmak o kadarda kolay deil önce düzenli uçurucaksın kuşu taklayıda en geç bir haftada çevirir ondan sürekli düsenli olarak uçurursan kuşu güsel bir performans izlersin kuş oyuna başladığı zamanda tek uçurmaya gayret et kalabalık uçurma kuşunuda güsel terbiye et kuşu tok uçurma kuşu indirmek için yem at pırıltı ver yeter ama taklacıları uçururken dikkatt etmeye gayret et telek yapmaya başladıklarında uçurma canı acıdıdan dolayı performansını sergileyemes kanadıda açıdıkça sn uçurmaya devam edersen kanat düseldikten sonrada eskisi gibi oynamas yoksa kanatları iyileştikten sonra uçur bu kuş için daha iyi olucaktır

slm abilerim bendede taklacı war bi tanesi hiç takla atmıo bide oynamıo ama taklacı kaç kişiye sordum hiç yoktan oynaması lazım dio ama ne oynuyo nede takla atıo sadece degişik bi şekilde çok hızlı ucuyo sebebi nedir sizce...

Geri