gerçekten şaşırdım. yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer Faruk Kurnaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer faruk kurnaz
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
benim eş olan kuşlarımdan biri yumurtladı ilk günler üzerine yatıyolardı herşey normaldi sonrasında birşeyi farkettim yuvada eşi olmayan erkek var bir tane o yumurtaya yattıgını gördüm yumurtanın sahibi olan erkekde kasaya girip onu döverek çıkarıyodu.yumurtalar ne zmaan boş kalsa hemen oturuyodu o erkek eşi olmayan bu böle 1 gün sürdü ve bugün baktıgım zaman eşler yumurtayı bırakmıs vazgeçmişler gibi eşi olmayan erkek yatıyodu yumurtaya artık onun olmus gibi bu nasıl oluır ?? ve eş olanlardan erkek ollan eşinden yumurta istio. suan yumurtaya sahibi olmayan kuş bakıyo bana bunu acıklarmısınız.

Abi erkek Eşi olmadığından Yumurtaya yatıyor.Dierlerine gelince çift olanlardan dişisi o yumurtanın sahibi olmayanla çiftleşmiş olabilir bendede oluyor bazen 1dişi 5kuşla çiftleştigini gördüm Hemde eşi varken baktı eşi yok çiftleşti.
Bence Seninkilerde öyle çiftleşmişlerdir önceden hani eş olanlar yatınca buda o yumurta benim gibisinden sahipleniyor bende baya oluyor öyle melese fazla takma kafanı çözerler onlar aralarında :hhh:

kardeşim erkek eşi olmadığı için yapıyor biran önce bir eş bul yoksa yakında eş bozmaya bile başlar benimde başıma geldi başka bir takımın dişisiyle eş tutup yumurtlamışlardı sana tavsiyem acil bir dişi bul yada erkeği elinden çıkar.saygılarımla Hakan.....

ortamcocugu41' Alıntı:
kardeşim erkek eşi olmadığı için yapıyor biran önce bir eş bul yoksa yakında eş bozmaya bile başlar benimde başıma geldi başka bir takımın dişisiyle eş tutup yumurtlamışlardı sana tavsiyem acil bir dişi bul yada erkeği elinden çıkar.saygılarımla Hakan.....

Tamamen katılmıyorum.
çıkarmana gerek yok kuşu 1gün veya 5-6 saat ayırsan yeterli

Berkin2' Alıntı:
ortamcocugu41' Alıntı:

Tamamen katılmıyorum.
çıkarmana gerek yok kuşu 1gün veya 5-6 saat ayırsan yeterli
fikirlerine saygı duyuyorum tabiiki güzel kardeşim yalnız yazımı doğru okursan öncelikle bir eş bul yazdım 2.si 1 gün yada 5 6 saat ayırman bir şey değiştirmez kuş eşşizlikten kızmış artık ben başıma gelen bir olaya göre yorum yaptım ayrıca ben senin yaşından daha fazladır kuş besliyorum ve tecrübem var.arkadaşımızın kuşu zaten değerliyse benim sözüme bakıpta elinden çıkartmaz benim ki bir öneri ve tecrübe tamam güzel kardeşim saygılarımla Hakan....

2nizinde önerilerine çok teşekkür ediyorum. inşallah bakar erkek 2 yavruyada tek başına

bu kuşun cinsiyeti nedir arkadaşlar ??

Ekli dosyalar

• P2020052.webp
    P2020052.webp
    319.2 KB · Görüntüleme: 818
kızıl kuşun arkasında durun kuşun cinsiyeti nedir ???

Ekli dosyalar

• P2020062.webp
    P2020062.webp
    378.3 KB · Görüntüleme: 681
:haha: TAKLACILARDA BÖYLE ABUZİTTİN ŞEYLER GÖRMEK MÜMKÜN.. :haha: :slm:

bence o erkegi çıkart yada başka kuşla eşleştir..

erkek, dişi farketmez. böyle şeyler olabiliyor. en iyisi kümeste tek kuş bırakmamak. bütün kuşların bir eşi olursa hiçbir şey olmaz.

o göstermiş oldugun kuşa bizim burada susamlı benekli deniyor... bazı yörelerde ismi degişe biliyor bendede var aynısından ve çok güzel oyunlu bir kuş.... uçurmadıysan bence bir dene bu tür renklerden çok güzel kuşlar çıkabiliyor... saygılarımla... :slm:

Geri