Geri gelen kuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhaba arkadaşlar pazar günü 5 çift taklacı almıstım 1 çifti kırmızı taklacıydı ama erkegi kanadını baglarken kaçmıstı damı hiç görmeden gitt ive bugun geri geldi damı gördü üstüne geldi ama konmadı gitti 2 saat dolandı gözden kayboldu sizce yarın gelirmi?

Bence muhtemelen eşi için gelmiştir.İnşallah geri gelir,kuşlarında hayırlı olsun.

Ama kuşun kanı sağlammıs valla bugün arkadaşlar söylüyor benim arkadaşlar uzakta oturuyor otobüsle yarım saat taa oralara gitmiş inmemiş bugün benim dama geri geldi ama inmedi bakalım yarın belki geri gelir.Damı hiç bilmiyordu oysaki

Eşini göstersen gelir bence.

mehmet1994' Alıntı:
Ama kuşun kanı sağlammıs valla bugün arkadaşlar söylüyor benim arkadaşlar uzakta oturuyor otobüsle yarım saat taa oralara gitmiş inmemiş bugün benim dama geri geldi ama inmedi bakalım yarın belki geri gelir.Damı hiç bilmiyordu oysaki

kuşları bırak dışarıda ama uçmasın çaktırmadan yemle uzaktan onlar yem yerken seve seve gelir.

Kusu rahat birak kolay inis yapsin.
Baktin olmuyor
Gördügünde ortaya yem at diger kuslar yeme gidince sen kaybol gözükme.

Bugün gene geldi ama inmedi bir türlü inmiyor bütün millet onu indirmeye çalısıyor ama ne yazıkki kimse yakalayamıyor:D

gelmez o kardeş kes umudu hele birde çatın kapalı ise yani çatı arasında besliyorsan hiç gelmez dişisi bizde olan 2 kuş kaçırdık teki yumurtalı teki yumurta bekliyordu çatıyı tanımadıkları için gelemiyorlar geçmiş olsun

Geri