Geri Gelen Kuşlarınkaybolması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efkarlı_cocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Taner Bayrak
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Slm.Arkadaşlar Benim Kuşlarımı Satmışmıştım Kümeside Yıkmıştım Ama Teker Teker Gelmeye Başladılar.Gelene Yem Felan Verdim.Gelen En Fazla 1 Gün Sonra Kayboluyodu.Burdaki Kuşçularada Sordum Kimse Görmemiş.Ne Olmuş olabilir şimdiden Herkese Tşkler

satılan kümese geri gitmiştir eğer eşi varsa...

Değerli kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin.Başından geçen olaya gelince,benim bir arkadaşımında aynen senin gibi kümesi yıkılmıştı,daha sonra kuşlarından sadece bir tanesi geldi.Gelen dişiydi ve inanın iki yıl gibi bir sürede hep çatının üstünde yaşadı,hiçbiryere gitmedi.Senin gelipte giden kuşlarına ben tek ihtimal verebiliyorum,oda arkadaşımızın bahsettiği gibi eğer eşi başka kümesteyse oraya geri dönmüş olabilir.

Güvercinlerde bu sık yaşanılan bir durumdur. Güvercinler yeni bir yere alıştıktan sonra ilk iş olarak daha önceki kümeslerini aramaya başlarlar. Zaman içerisinde eski kümeslerini bulurlarsa ve bıraktıkları gibiyse yeni yere tekrar dönmezler. Yok eski yerde artık güvercin falan kalmamışsa veya binada değişikler varsa yeni yere zorunlu dönüş yaparlar. Tabiki bu arayışlarda eş faktörü de önemlidir. (Bunu sadece damarlı kuşlar yapar)

aynı olayın bir örneği kuşlar eski yuvalarının yerlerinin yakını biyere yada yere tünerlerse inerlerse kedi de olabilir.

bence kusları cevrendekı arkadasların ındırmısdıur

Geri