gırtlak sorunu..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL_SECO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

KRAL_SECO

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
KRAL_SECO
Meslek
Öğrenci \ Üni.
İlgi Alanı
Kediler
selam iyi akşamlar arkadaşlar. Bende taklacı var dişi fakat gırtlak olmuş. Sarmısak versem düzelir mi. Yada ne önerirsiniz

slm kardeş ben denizliden ayvaz . monodox ve tetra 500 1 çay bardagın içinde karıştır kuşu içir.yalnız akşam veya sabah ver.sıcak havada verme , öldürürsün. kolay gelsin
başka bi sıkıntın olursa -ara 0 535 784 62 72

Hipradox diye bir ilaç var gırtlak,kırklama göz nezlesi gibi hastalıkları nerdeyse kesin geçiriyor 2 günde bir 2 damla versen yeter geçene kadar İzmir güvercin pazarında bulabilirsin.

kanazon' Alıntı:
Hipradox diye bir ilaç var gırtlak,kırklama göz nezlesi gibi hastalıkları nerdeyse kesin geçiriyor 2 günde bir 2 damla versen yeter geçene kadar İzmir güvercin pazarında bulabilirsin.

Kardeşim kuş pazarına gitmeye zamanım olmuyor.. Yoksa gidicem bit pazarınada :D

BEN DE TAVSİYA EDERİM ETKİLİ BİR İLAÇ.

evet monodox etkilidir ama ben kuşlarıma böyle kimyasal ilaçlar verme taraftarı değilim diyosan sana doğal vede en az ilaç kadar etkili bi yöntem söyliyim bir çay bardağının içine az bişey zeytin yağı koy ondan sonra üstüne bir tane limon sık limon suyuda olur içine az bişeyde tuz at iyice karıştır sabah akşam ver kuşa bunu iyileşene kadar tekrarla kesinlikle işe yarar

kuşun belki çoktan iyileşmiştirde ben bu hastalıkla bidaha karşılaşırsan bilgi vermek açısından söyledim saygılar

Geri