Gitme ihtimali varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

gokmavi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah güler
Meslek
makine
İlgi Alanı
Kediler
slm arkdaslar 2hafta önce arkadaştan seferli boz almıştım o kuşu yakalamış 3günde salmıştı hatta kuşu 1keere kaldırdı uçurdu bende ondan aldım kuşu 10gün tutum bana alışmadı evlerimizin arası 5 sokak bişey ona geri gitmiş pazartesi günü gittim aldım kuşu tekrar kuşu 2hafta tutucam sizce kaldırınca gine gidermi içerde 4-5tane vuran bi kuş dişi ankara bozu iyi bi kuş arkadaş diyo nezman gelirse ben veririm diyo ama kuş kümese girip çıkıyo çatıda geziyo sizce ne zaman salıyım.

kuşu eşlersen büyük ihtimal daha çabuk alışı,r yoksa yine gider çünkü mesafe az.

eşi olmazsa gider. Kısa sürede bir eş bulmaya bakın.

Güvercininize bir eş alın o zaman gitme ihtimali çok aza düşer veya yanına 3-4 kuş al o zamnada az daha hızlı senin yerine alışır

Ama öncelikle kümesinde büyük payı var çünkü kümesin rahatsa hemen alışır yerini sever amaa kümes besliceğin kuşlara uygun bir yer değilse malesef işin zor olur.. Ama yinede ALLAH KOLAYLIK VERSİN KARDEŞİM

usta zaten kümesimde kuş var bosta bitane sekeri ekrekek var onla es yapıcam kuş alıstı gibi ama kaldırmaya korkuyorum .

Geri