Gitti guzelim kuslar (Atmaca)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Borlu kadir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir Oruc
Meslek
Logistik(depocu)
İlgi Alanı
Kediler
Selam
Arkadaslar bu gun Atmacalar saldirisina maruz kaldik hasar 3 kus gettiii Gulolar iki disi yuksek ucucu birde guzel seferli Taklaci erkek kus hemde gozlerimin onunde birsey yapamamak Cok zor geldi iki erkek kus dul kaldi Tv de izdivaca cikacaklar uygun bayan Pardon disi kus arayacagiz artik hatta bir yagruda yetim kaldi

Saygilar sevgiler

Geçmiş olsun Kadir abi.
Atmacanın düz uçabilen kuşları alması çok zor.Atmacanın alabilmesi için ya oyuna yeni başlayan sıktaki güvercinler yada yerde yemlenen güvercinler olması lazım.Dediğiniz gibi atmaca saldırısı ise görmüşseniz bir tanesini alabilmiştir.Atmaca değilde gökdoğansa bir tanesini büyük ihtimalle almıştır.Fakat aldığınıda görmemişsenizseniz sadece kuşlara saldırıp yok ettiyse , alışık olanlar dönüp yuvaya geri geleceklerdir.

Slm
Kerim kardesim bugun kuslari ucurdum aslinda taklaciyi yeni almistim kanadini cozdum ve kus havalandi bende diger kuslari pesinden kaldirdim 10-15 dakika sonra cevrede 3 tane falan sahinmi desem atmacami belirdi benim kuslar gozden kayboldu birtanesi kumese dalis yapti pesinde yarim metre yoktu Sahin yuzmetre ilerde caliliklarda pes pese kayboldular kostum vardim ama ikiside yoktu bulamadim diger ikisini gormedim aslinda 10 kus falan ucuyordu 3 kus gelmedi saglikli olsun bakalum diger kuslar 1 Saat sonra hepside geldiler 3 eksik

Onlar korkudan yerlerini şaşırmışlardır abi.Ne atmacalar nede gökdoğanlar toplu dolaşmazlar.Onlar göç eden kuşlardır..Güvercinlere saldırmazlar.Güvercinler korkudan dağılmışlardır.Yarın ilk işleri geri gelmek olacaktır büyük ihtimalle.

ee güvercin evdeki gelinlik kız gibidir, Sen beslersin El alır.. :)

geçmiş olsun.

geçmiş olsun ben bu sene 10dan fazla kaptırdım bi okadarda saldırı sonucu korkup geri gelmeyen yavrum oldu.daha bugun baş telegini bekledıgım yerde gezen kuşa pike yaptı kuşda panikle kalktı sabahdan beri yok ortalıkda.

DELIYUREK41' Alıntı:
geçmiş olsun ben bu sene 10dan fazla kaptırdım bi okadarda saldırı sonucu korkup geri gelmeyen yavrum oldu.daha bugun baş telegini bekledıgım yerde gezen kuşa pike yaptı kuşda panikle kalktı sabahdan beri yok ortalıkda.
:evet: :evet: :hayir: :hayir: :hungur: :hungur:

Re: BURSA'DA DA ÇOK (Atmaca)

KADİR AĞABEYİM GEÇMİŞ OLSUN MU,BAŞSAĞLIĞI MI DOĞRU OLUR..BİLEMEDİM..!

FAKAT ÜZÜNTÜ MÜ DİLE GETİREBİLİRİM..

SIK SIK BAŞIMIZA GEİYOR..

Selamlar

Tesekkür ederim arkadaslar Atmacanin Bozguna ugrattigi Kuslarimdan hala ücü gelmedi arama ve tarama calismalarim sonuc vermedi yavas yavas umudum kesilmeye basladi 1 yavru ve 2 yumurta yetim kaldi

Saygilar Sevgiler

Borlu kadir' Alıntı:
Selamlar

Tesekkür ederim arkadaslar Atmacanin Bozguna ugrattigi Kuslarimdan hala ücü gelmedi arama ve tarama calismalarim sonuc vermedi yavas yavas umudum kesilmeye basladi 1 yavru ve 2 yumurta yetim kaldi

Saygilar Sevgiler

Geçmiş olsun Kadir abi.Gerçekten üzücü bir durum.Benimde başıma sık sık geliyor bu yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Doğanın kanunu böyle , bizlerede pes etmeden devam etmek düşüyor.Zaten pes etmek her zaman kaybetmektir.
:evet:

Bende veriyorum sıklıkla uçurman yerden kaldırıp alıyor yanımdan hemde ..

yavrunun bakımına egıtımıne askerlık ve evlılıgını karsılamaya talıbım evlatlık olarak alabılırım sayın abıcım :)) abı buyuk gecmıs olsun 2 gun oncede bız bır beyaz dısıyı kaybettık 2-3 hafta sonra nısanı vardı onunda

Bugün benim güvercinide atmaca aldı,elim gibi 2 yavrusunada çok şükür baba bakıyor.Umarım bırakmaz.

Geri