Göğ erkek...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kral10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kral10

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan karahan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
[izlesene]5933451[/izlesene]

arkadaşlar video açılmıyorsa:http://www.izlesene.com/video/gog-erkek/5933451

maşallah gökhan kardeş, daha da iyi olur inşallah, selamlar...

Teşekkür ederim Ali abicim çok saol... Şunu belirtmem gerekiyo kuş hastaydı o haliyle kaldırdık ve geç saatte kaldırdık,sadece iki başını yakalayabildim,hava soğuktu biz bile bekleyemik nerdeyse ama yinede paylaşmak istedim.Havaların ısınmasıyla ve kuşun iyileşmesiyle daha iyi izleme imkanımız olacak...saygılar"DADAŞ"

S A MASALLAH GÖKHAN DAHADA İYİ OLUR İNSALLAH ANCAK YERDEKİ KUSLARIN GEZİNMEMESİ İÇİN BİR HEDEF BELİRLERSEN UÇAN KUS TEREDDÜTTE KALMAZ KUS KUSUN ÜZERİNE GELİR KUSLAR GEZİNMESİNKİ UÇAN KUS HEDEFİNE GELSİN GÜLE GÜLE BESLE

SAYGILAR

Saol muharrem abicim elimizden geldiği kadar iyisini beslemeye çalışıyoruz.Yer konusunda videodada görmüşsündür açık alan olduğu için birde kuşları gezdirmeye alıştırdık o yüzden haklısın ama şuan uçurduğumuz yerde lamba direği koyuyolar çalışma var ondan sonra yer belirlicez...uyarı için teşekkür ederim."DADAŞ"

Maşşallah Gökhan kardeşim olur zamanla daha iyi inşallah.

Güle güle kazasız hastalıksız uçurursun inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

Merhaba Gökhan kardeş,
Dadaş Usta yine yeni sezonu açmış maşallah artık meraklı arkadaşlar derse giderken sıkıntı yaşamaya başlarlar.
Bu yavrunun da ilk antrenmanları galiba daha iyi videolarını da bekliyoruz.
Bu arada uçum alanının sağ tarafında bir kazı çalışması farketmiştim demek ki lamba direği gelecek oraya inşallah kuşların hedefe girmesini engellemez de siz de rahat rahat kuşun kaç direk gittiğini ölçersiniz.
Dadaş Usta'ya selamlar
Khalid

Evet Halit abicim havaların düzelmesiyle başladık uçurmaya,daha iyi oyunlarınıda paylaşcam inş.Bu uçan yavru değil yaşını almış kuşlarımızdan biri ama yavrulardan sökülmüş var 1 aya kalmaz onlarında videolarını paylaşmayı hedefliyoruz.Lamba koyulacak gördüğünüz yere ama bizim kuşlara lamba direkleri az gelir :D

Geri