Göğdişi yeni video olgun beye uçar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikarakus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

alikarakus

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alikarakus
Meslek
elektırık
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=USVCV65Wdzs[/youtube]

ARKADAŞLAR KUŞ UZUN ZAMANDIR YATIYOR OLGUN BEYLE GİRDĞİMİZ BİR İDDAA ÜZERİNE İİKİNCİ KALKMASI. YATKINLIKTAN DOLAYI İSTEDĞİM DÖNEKLERİ ÇIKARAMADI.. EN KISA ZAMANDA TEKRAR VİDEOSUNU ÇEKECEM. KUŞ 2 YAŞINDA.. OLUMLU VEYA OLUMSUZ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILARLA ALİ KARAKUŞ

SLM ALİ BEY ALLAH EMEĞİNİZİ BOŞA ÇIKARTMASIN. VİDEOYU İZLEDİKTEN SONRA BİDE ESKİ HALİNİ AÇTIM BAKTIM ARADA ÇOK FARK VAR KUŞUNUZA KÖTÜ KUŞ DEMİYORUM FAKAT KUŞUNUZDAKİ ÖNE YATIRARAK ÇIKMANIN SEBEBİNİ EĞER ANTREMAN EKSİKLİĞİNDENDENSE BİŞEY DEMİYORUM KANINDAN GELEN BİŞEYSE BUNUDA YİNE ÇÖZECEK OLAN SİZSİNİZ BU KADAR UZUN FİŞEK YAPACAĞINA BUNUN YARISINI DİK ÇIKARAK YAPARSA DAHA GÜZEL OLACAK KANISINDAYIM ALTTAN ÇEKİLEN VİDEOLARDA ÇOK BELLİ OLMASADA YANDAN VE ARKADAN ÇEKİLEN VİDEOLARDA GÖZÜKÜYO Kİ KUŞ 40 METRE YUKARI ÇIKTIYSA 25-30 METREDE ÖNE DOĞRU KAÇIYOR BU ŞEKİLDE OYUN OYNAYAN KUŞLARIN BEN SONUNU GÖRMEDİM İNŞ SİZİN KUŞUNUZUN SONU OLUR

s.a olgun beye katılıyorum yatan kuş böyle eğri kaçmaz kantarma taklası yapar yani inişteki gibi takla arasını açamadan takla atar demek bu kuşun cinsi böyle eğri çıkıyor yatıklığın verdiği bir problem değil kuşun cinsi böyle arkadaşım bu kuşların sonu bu sonu olsada bu onun için bir an önce başka kuşlar uçurup iyisini bulmanız dileğiyle arkadaşım.

tolga40' Alıntı:
SLM ALİ BEY ALLAH EMEĞİNİZİ BOŞA ÇIKARTMASIN. VİDEOYU İZLEDİKTEN SONRA BİDE ESKİ HALİNİ AÇTIM BAKTIM ARADA ÇOK FARK VAR KUŞUNUZA KÖTÜ KUŞ DEMİYORUM FAKAT KUŞUNUZDAKİ ÖNE YATIRARAK ÇIKMANIN SEBEBİNİ EĞER ANTREMAN EKSİKLİĞİNDENDENSE BİŞEY DEMİYORUM KANINDAN GELEN BİŞEYSE BUNUDA YİNE ÇÖZECEK OLAN SİZSİNİZ BU KADAR UZUN FİŞEK YAPACAĞINA BUNUN YARISINI DİK ÇIKARAK YAPARSA DAHA GÜZEL OLACAK KANISINDAYIM ALTTAN ÇEKİLEN VİDEOLARDA ÇOK BELLİ OLMASADA YANDAN VE ARKADAN ÇEKİLEN VİDEOLARDA GÖZÜKÜYO Kİ KUŞ 40 METRE YUKARI ÇIKTIYSA 25-30 METREDE ÖNE DOĞRU KAÇIYOR BU ŞEKİLDE OYUN OYNAYAN KUŞLARIN BEN SONUNU GÖRMEDİM İNŞ SİZİN KUŞUNUZUN SONU OLUR
tolga kardesim ben kusun hazır olmadını beyan ettim kus uzun zamandur yatıyo ucumunu artırmadı oyunu oturtmadı yatkınlıgın verdi birsey dikkatini cektiyse ilk oyununda oldu yerde oynuyo kendini yukarı doru cekmeye calısıyo cekemiyo bu halde cekim yamak istemezdim ama olgum beyle bir iddamız vardı lafımı yememek icin cektım yorumların icin tesekkür saygılar

cenker45' Alıntı:
s.a olgun beye katılıyorum yatan kuş böyle eğri kaçmaz kantarma taklası yapar yani inişteki gibi takla arasını açamadan takla atar demek bu kuşun cinsi böyle eğri çıkıyor yatıklığın verdiği bir problem değil kuşun cinsi böyle arkadaşım bu kuşların sonu bu sonu olsada bu onun için bir an önce başka kuşlar uçurup iyisini bulmanız dileğiyle arkadaşım.
yorumların icin tesekkür cenker kardes birsüre idman verdikten sonra tekrar cekerim

HAM DEDINIZ TAKLA ARALARINI ACIP YAN GITMEYIDE BIRAKIRSA ARKADASLARIN SÖYLEDIGI GIBI IZLENIR .. TAM OLMUS SEKLINIDE BEKLIYORUZ EMEGINIZE SAGLIK

biraz zamana ihtiyacı olabilir ilerde iyi olucaktır kuş istekli baca yapıyo
güzel bir kuş

suat altay' Alıntı:
biraz zamana ihtiyacı olabilir ilerde iyi olucaktır kuş istekli baca yapıyo
güzel bir kuş
suat kardesim kusun daha önceki cekimidevar birazzaman konusunda haklısın cekinleri atarkende yorumda yazdım kus hazır deyıl lafımızın altında kalmıyalım dıye cekım yaptım fakat enkısa zamanda bu kusunyeni cekimlerini atacam atarım arada nekadar fark oldu belli olacak yorumun icin tesekkür saygılarla

yayın icin tesekkür fakat diyer videoya kıyaslarsak fark var yinede güzel hayvan yattık oldu belli yakında bende video gönderecem selametle

ali karakuş kardeşim videonu izledim..yakında benim video da yayınlanır..10 sn çekip göndermen bile iddaya gösterdigin saygıyı gösterirki ..seni canı gönülden kutluyorum...

olgunozaydn' Alıntı:
ali karakuş kardeşim videonu izledim..yakında benim video da yayınlanır..10 sn çekip göndermen bile iddaya gösterdigin saygıyı gösterirki ..seni canı gönülden kutluyorum...
tesekkür ederim abi cekilecek durumda deyıl sanada sölemistim ama lafımızı yememek icin cektım arkadasların yorumlarınada saygı duyorum begen memekte haklılar kus hazır deyıl kus ucumunu alsım oyununu oturtsun tekrar cekecem ve bu cekımde kus ucmadıda 45 50 dakka uctu normalda 2 2.5 saat ucuyodu saygılar

ali kardes kus 50 dk civar ucdudemissin 7 sefer yapmıs gayet güzel oyunu yatay deyilde biraz dik çıksa gayet güzel hayvan selametle

S.A ALİ KARDES KUSUN GÜZELMİS YORUMLARI OKUDUM BANA GÖRE GÜZEL İLK SEFERLERİNDE YAY CIKIYO SON SEFERLERİNDE KAFASINI KALDIRIYO BUDA DEMEKKİ İDMAN VERİLİRSE DAHA İYİ OLACAK BİRSÜRE İDMAN VERDİKTEN SONRA YENİVDOO ATARSAN KUSUNADA GÜVENİYORSAN GÖRÜSELİM

ali kardeşim senin için çektigim video yu video galeri bölümünden izleyebilirsin...başarılar...

kuş sefer yaperken kanatları acık geliyo hata 1 tırmanı cap gidiyo hata2 oda kilo ve antremandan ve ya damardan geliyo uzun tırmanan kuşlarda görülüyo genelde

Geri