alikarakus
Üye
- Ad Soyad
- alikarakus
- Meslek
- elektırık
- İlgi Alanı
- Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=USVCV65Wdzs[/youtube]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tolga kardesim ben kusun hazır olmadını beyan ettim kus uzun zamandur yatıyo ucumunu artırmadı oyunu oturtmadı yatkınlıgın verdi birsey dikkatini cektiyse ilk oyununda oldu yerde oynuyo kendini yukarı doru cekmeye calısıyo cekemiyo bu halde cekim yamak istemezdim ama olgum beyle bir iddamız vardı lafımı yememek icin cektım yorumların icin tesekkür saygılartolga40' Alıntı:SLM ALİ BEY ALLAH EMEĞİNİZİ BOŞA ÇIKARTMASIN. VİDEOYU İZLEDİKTEN SONRA BİDE ESKİ HALİNİ AÇTIM BAKTIM ARADA ÇOK FARK VAR KUŞUNUZA KÖTÜ KUŞ DEMİYORUM FAKAT KUŞUNUZDAKİ ÖNE YATIRARAK ÇIKMANIN SEBEBİNİ EĞER ANTREMAN EKSİKLİĞİNDENDENSE BİŞEY DEMİYORUM KANINDAN GELEN BİŞEYSE BUNUDA YİNE ÇÖZECEK OLAN SİZSİNİZ BU KADAR UZUN FİŞEK YAPACAĞINA BUNUN YARISINI DİK ÇIKARAK YAPARSA DAHA GÜZEL OLACAK KANISINDAYIM ALTTAN ÇEKİLEN VİDEOLARDA ÇOK BELLİ OLMASADA YANDAN VE ARKADAN ÇEKİLEN VİDEOLARDA GÖZÜKÜYO Kİ KUŞ 40 METRE YUKARI ÇIKTIYSA 25-30 METREDE ÖNE DOĞRU KAÇIYOR BU ŞEKİLDE OYUN OYNAYAN KUŞLARIN BEN SONUNU GÖRMEDİM İNŞ SİZİN KUŞUNUZUN SONU OLUR
yorumların icin tesekkür cenker kardes birsüre idman verdikten sonra tekrar cekerimcenker45' Alıntı:s.a olgun beye katılıyorum yatan kuş böyle eğri kaçmaz kantarma taklası yapar yani inişteki gibi takla arasını açamadan takla atar demek bu kuşun cinsi böyle eğri çıkıyor yatıklığın verdiği bir problem değil kuşun cinsi böyle arkadaşım bu kuşların sonu bu sonu olsada bu onun için bir an önce başka kuşlar uçurup iyisini bulmanız dileğiyle arkadaşım.
suat kardesim kusun daha önceki cekimidevar birazzaman konusunda haklısın cekinleri atarkende yorumda yazdım kus hazır deyıl lafımızın altında kalmıyalım dıye cekım yaptım fakat enkısa zamanda bu kusunyeni cekimlerini atacam atarım arada nekadar fark oldu belli olacak yorumun icin tesekkür saygılarlasuat altay' Alıntı:biraz zamana ihtiyacı olabilir ilerde iyi olucaktır kuş istekli baca yapıyo
güzel bir kuş
tesekkür ederim abi cekilecek durumda deyıl sanada sölemistim ama lafımızı yememek icin cektım arkadasların yorumlarınada saygı duyorum begen memekte haklılar kus hazır deyıl kus ucumunu alsım oyununu oturtsun tekrar cekecem ve bu cekımde kus ucmadıda 45 50 dakka uctu normalda 2 2.5 saat ucuyodu saygılarolgunozaydn' Alıntı:ali karakuş kardeşim videonu izledim..yakında benim video da yayınlanır..10 sn çekip göndermen bile iddaya gösterdigin saygıyı gösterirki ..seni canı gönülden kutluyorum...